10 Φεβρουαρίου 2017

Η επιστροφή του μπλόγκερ



Μπλόγκερ - Περίοδος δεύτερη.

Λοιπόν,  φίλοι μου ταξιδιώτες της μπλογκόσφαιρας κλείνουν σε λίγες μέρες έξι χρόνια από τότε που σταμάτησα να γράφω στο μπλογκ. Είναι τώρα λίγος καιρός που διαβάζοντας λίγο τον Ασέρα, λίγο την Εύα, λίγο τον Μιχάλη, τον Στροβολιώτη και περιστασιακά άλλους μπλόγκερς, ζήλεψα. Κουράστηκα να αναλώνω το συγγραφικό μου ταλέντο (sic) στο φατσοβιβλίο με ένα σωρό μονοστέφανους (ες) να λέει ένας το μακρύ του και άλλος το κοντό του, και που για να βρεις κάτι ενδιαφέρον πρέπει να περάσεις πάνω από σωρούς σκουπίδια. Το μπλογκ λοιπόν θα ανακαινιστεί και θα προσπαθήσω να το λειτουργώ με νέο εμπλουτισμένο μενού ποικίλης ύλης. 

Στόχος μου αρχικά η επανασύνδεση με όλους τους παλιόφιλους μπλόγκερς, όσους συνεχίζουν αλλά και η δημιουργία νέων μπλογκόφιλων. Για όσους θυμούνται στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας πολλοί μπλόγερς είχαμε γνωριστεί και οργανώσαμε μέχρι και συναντήσεις. Πέρασαν λίγα χρόνια από τότε αλλά άλλαξαν πάρα πολλά. Κουρέματα, ξυρίσματα, γκρέξιτ, μπρέξιτ, Συρία και λοιπός αραβικός χειμώνας, μετανάστες, ρατσισμός, πρώτη φορά αριστερά, ο ακατάσχετος βιασμός του πλανήτη από τον άνθρωπο, η εκλογή Τραμπ και τόσα άλλα. Από τα θέματα που μου βγήκαν αβίαστα μπορείς να κρίνεις φίλε αναγνώστη περίπου και τη πορεία πλεύσης μου. Συνέβη στο μεταξύ και ο καρκίνος να έρθει και να αλλάξει και τη δική μου ζωή αλλά και σε ένα βαθμό τον τρόπο σκέψης μου. Περισσότερο μπορώ να πω άλλαξε τον τρόπο αντίδρασης μου στα καθημερινά ερεθίσματα. 

Τις αντιδράσεις μου λοιπόν στη καθημερινότητα, τις σκέψεις μου για μικρά και μεγάλα πράγματα και γεγονότα, τις αμπελοφιλοσοφίες μου φιλοδοξώ να παρουσιάζω από το μπλογκ. Με ανυπομονησία προσδοκώ τη διάδραση μαζί σας μέσω των σχολίων. 

Πιστεύω ότι όπως λέει και ο κύριος McCullough το δύσκολο κομμάτι είναι να μπορείς να σκέφτεσαι καθαρά. Να ταξινομείς τις σκέψεις σου. Νομίζω ότι οι αλλαγές στη δική μου ζωή αλλά και τα επιπρόσθετα έξι χρονάκια στη πλάτη μου, συνέβαλαν και σε αυτό. Μπορώ να τακτοποιώ καλύτερα τις σκέψεις μου. Βέβαια, αυτό και γενικά το πόσο ενδιαφέρον θα είναι το μπλογκ μου θα κριθεί μόνο από εσάς αγαπητοί αναγνώστες. Νάμαι λοιπόν. Καλώς σας ξαναβρίσκω.

10 σχόλια:

Psychia είπε...

Χαίρομαι πολύ με την απόφαση σου να επιστρέψεις στην μπλογκογραφή. Ανυπομονώ να γνωρίσω την εξέλιξη της διαδικασίας σκέψης σου μέσω της γραφής σου. Μεγάλες αγγαλιές!

Lexi_penitas είπε...

Ψυχία αναμένω ότι κάποια στιγμή θα δούμε από σένα αριστουργήματα της εποχής της ωριμότητας. Φιλάκια

Aceras Anthropophorum είπε...

βρέ βρέ!! Θα λυθεί το Κυπριακό :)

Eva Neocleous είπε...

Χαίρομαι που επανήλθες!Καιρός ήταν...

Lexipenitas είπε...

Άσχετα μακάρι να λυθεί να ξεμπλοκαρει η Κύπρος τζιαι το μυαλό του Κυπραίου

astronaftis είπε...

Καλώς όρισες! Επιστροφή στα blogs, στις ρίζες...

Lexi_penitas είπε...

Εύα και Νικο σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Ελπίζω να τα λέμε συχνά.

iordanou είπε...

welcome back παλιόφιλε

Aceras Anthropophorum είπε...

Παρακολουθώ σε ά!! Έσ̆ει δώδεκα μέρες τζ̆αι δεν έγραψες :)

Lexi_penitas είπε...

Aceras εχω τρία ξεκινημένα. Λιαν συντόμως είμαι μαζί σου :-)

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη