8 Μαΐου 2009

Αβέρωφ, ο Κύπριος Ρομπέν των Δασών

Οι φτωχοί και οι καταφρονεμένοι της χώρας μας βρήκαν τον δικό τους Ρομπέν των δασών. Αυτός είναι ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, βουλευτής του ΔΗΣΥ, μεγαλοεπιχειρηματίας, μεγαλοεπενδυτής, μεγαλοϊδιοκτήτης γαιών και πρόσφατα ακραιφνής υπερασπιστής των δικαίων των φτωχότερων λαϊκών στρωμάτων.

Σχεδόν καθημερινά βγαίνει στα κανάλια και με το γνωστό του ύφος των χίλιων ειδημόνων διανθισμένο με μπόλικη δόση ειρωνείας και ξερολισμού, αναγάγει τον μηδενισμό στο αγαπημένο του χόμπι. Δεν θα μπω στη ουσία των θέσεων του ούτε και θα ισχυριστώ ότι δεν δικαιούται να έχει τις δικές του θέσεις όσο πεσιμιστικές και μηδενιστικές και αν είναι. Ούτε θα ισχυριστώ ότι η κυβέρνηση πήρε όλα τα σωστά μέτρα ή ότι όποια μέτρα πήρε για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι όλα σωστά.

Αυτό που αμφισβητώ είναι η συναίσθηση της ευθύνης που (δεν;) έχει ο κ. Νεοφύτου στο βάθεμα της ίδιας της κρίσης. Για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα μέσα από αναλύσεις ειδικών μέσα από το διεθνή τύπο, ένα είναι βέβαιο. Ότι η κρίση μεγάλωνε και απλωνόταν περισσότερο από τον πανικό που έσπερναν οι αρνητικές ειδήσεις με τις οποίες βομβαρδίζονταν νυχθημερόν οι πολίτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μεγάλη ανησυχία που προκαλούσε στο κόσμο το ενδεχόμενο μιας μεγάλης κρίσης, είχε σαν πρώτη επίπτωση τον περιορισμό της κατανάλωσης και ιδιαίτερα των επενδύσεων πράγμα που μείωσε κάθετα τη ρευστότητα στην αγορά και δυνάμωσε τη κρίση.

Στη Κύπρο δεν μας φτάνουν όλα όσα αρνητικά μας μεταφέρουν τα «αιμοδιψή» ΜΜΕ έχουμε και τον κ. Αβέρωφ συνειδητά να βοηθά στο μη ξεπέρασμα της κρίσης και στην ένταση της ανησυχίας και του φόβου των πολιτών. Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Νεοφύτου ότι υπερ-υπερβάλλει με γνώμονα το κομματικό συμφέρον και τη ζημιά στη κυβέρνηση. Αυτό αποτελεί πολιτική πρακτική που πόρρω απέχει από το σύγχρονο ευρωπαϊκό πολιτικό λόγο που προσπαθεί να πείσει ο κ. Νεοφύτου ότι υιοθέτησε η παράταξη του.

ΥΓ: Δεν αντιλήφθηκα από που πηγάζει όλη αυτή η σιγουριά του κ. Νεοφύτου ότι αν υιοθετούνταν οι θέσεις του θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Παρεμπίπτοντος συμβαίνει η Κύπρος να έχει τους καλύτερους δείκτες τόσο σήμερα όσο και στις προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν ο Τάσσος να στρώσει την οικονομία θα πουλούσε κούπες ο Ευέλικτος.

Πες όμως γιατί σε ενοχλεί ο Αβέρωφ. Γιατί είναι αυτός που υποστηρίζει μία κεντροδεξιά συνεργασία κόντρα στη λαίπαπα Χριστόφια.

Γιατί είναι η ελπίδα ότι ο Συναγερμός θα απαλλαγέι από τον ενδοτισμό του Αναστασιάδη.

Lexi_penitas είπε...

Ανώνυμε δεν θεωρώ αθέμιτο αυτό που κάνει ο Αβέρωφ και αν ένας από τους σκοπούς του (μέσα από προσωπική και όχι κομματική ατζέντα) όπως υπονοείς είναι να ρυμουλκήσει το ΔΗΣΥ στο απορριπτικό στρατόπεδο, με γεια του με χαρά του.

Κακίζω απλά το γεγονός ότι εν γνώση του κάνει ζημιά στην οικονομία και πλήττει κυρίως εκείνους για τους οποίους κόπτεται ότι προστατεύει.

Τα οικονομικά δεδομένα σε περιόδους κρίσης είναι τόσο ευμετάβλητα που μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω πριν καλά καλά το πάρεις χαμπάρι. Ναι η κυπριακή οικονομία ήταν καλή και διαχρονικά έδειξε να αντέχει τους κλυδωνισμούς. Η σημερινή κρίση όμως αποτελεί πολύ μεγάλη απειλή για να κάνει ο κάθε Αβέρωφ τα πολιτικά του παιγνιδάκια

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Αγαπητέ Λεξηπένητα, ο καθένας την δουλειά του ... και ο Λουμίδης τους καφέδες του! Ο Αβέρωφ είναι πολιτικός και λεει αυτά που τον συμφέρουν να λεει. Αν η κυβέρνηση λαμβάνει τα μέτρα που πρέπει δεν έχει λόγο να ακούει κανένα και αν τα μέτρα της είναι τα πρέποντα θα φανεί μετά, όταν (πράγμα που απεύχομαι) δούμε την οικονομική κρίση κατάματα. Όμως επέτρεψε μου να πω ότι όπως εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι από που πηγάζει όλη αυτή η σιγουριά του κ. Νεοφύτου, το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για τη σιγουριά των κυβερνώντων ως προς την αντιμετώπιση της κρίσης αλλά και οιουδήποτε άλλου ειδήμονα, πολιτικού και μη.

Lexi_penitas είπε...

Φίλε Κακομούτσουνε, το κύριο μέρος του ποστ καταπιάνεται με τη ζημιά που ο Αβέρωφ γνωρίζει πως κάνει στην οικονομία προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς. Γι' αυτό τι έχεις να πεις;

Για το σημείο που θίγεις και χωρίς να είμαι δικηγόρος κανενός και κρίνοντας από ότι βλέπω, την αλαζονεία και την ειρωνεία του Φούλη δεν την φτάνει κανένας

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Μα είναι ο πρώτος ή ο μόνος που προκαλεί ζημιά; Είτε θεληματικά είτε άθελα; Θέλω να πω πως εσύ έπιασες τον ένα που θεωρείς ακρως απικίνδυνο γιατί μιλά δημοσίως. Ομως την μεγαλύτερη ζημιά είναι αυτοί που ενεργούν αθόρυβα που την κάνουν.

koutso είπε...

Πάντως εγώ έχω ένα να πω:το καλύτερο πράγμα που συνέβηκε στη Κύπρο είναι αυτή η κρίση.Θα καθαρίσει το τοπίο απο πολλούς "κακομούτσουνους",ευκαιριακούς τυχοδιώκτες,σπεκουλαδόρους, καταχραστές αναπτυξιολόγους παντός είδους κουρελοργημάτων, αλεξιπτωτιστές απο το Αφχανιστάν,καμπόσους ξενόφερτους ληστές και κομπιναδόρους όλων των ρατσών και ποιοτήτων,να παν στο δκιάολο να μας αφήσουν ήσυχους,τόσο οι ίδιοι όσο και οι ομοϊδεάτες τους κύπριοι κουμπάροι τους.....

Ανώνυμος είπε...

Λεξη,

Δηλαδη αν ο ανθρωπος πιστευει οτι ερχετε κριση δεν πρεπει να το λεει γιατι θα φοβηθει και θα μαζευτει ο κοσμος? Μα αν δεν μαζευτει τοτε δεν θα μπορεσει να αντεπεξελθει σε περιπτωσην που φκει σωστος.

Εν το ιδιο με ναν το χρηματιστηριο φουσκα αλλα να φωναζουμεν οποιου το λαλει διοτι θα προκαλεσει πανικο τζαι θα πεσει το χρηματιστιριο.

Ο Φουλης επιαν τα τσιανς του. Αν η κυβερνηση καταφερει να αντιμετωπιση την κριση με επιτυχια εχασεν.

Place your bets please :P

andreas f.stavrou είπε...

Αυτοί που με τις αντιλήψεις και τις πρακτικές τους δημιούργησαν την κρίση, είναι κάπως δύσκολο να αντιμετωπίσουν την κρίση. Και είναι και θέμα υποκρισίας αυτός ο χαμαιλεοντισμός που επιδεικνύουν. Προκαλεί τη λογική μας.
Για τα αυτιά του κόσμου- πιστεύω - τα λόγια του κ. Αβέρωφ είναι αερολογίες.Όμως , είναι αλήθεια, πως υπάρχουν και άτομα που αρέσκονται σε αυτές. Γι αυτό και επιβιώνουν στην πολιτική τέτοιοι και πολλοί.

Άγωνστος Χ είπε...

Εμένα όλοι αυτοί Άβέρωφ και ΣΙΑ πολιτικοί, μου προκαλούν γέλιο, γιατί πιστεύκουν τις αρλούμπες τους!!!!!!!! αλλά και ενίοτε θλίψη. Και ένα γρήγορο σχόλιο στις δηλώσεις του. Μέσα στα όσα έχουν λεχθεί, θα προσθέσω... πως προετοιμάζει το Λαό ψυχολογικά και άλλως για ενίσχυση των επιχειρήσεων από το κράτος σε περίπτωση επιδείνωσης της όποιας κρίσης. Κάτι που ήδη "αν δεν απατώμαι" άρχισε δειλά δειλά να σερβίρετε!

Άγνωστος Χ είπε...

Συμπλήρωση γιατί μάλλον...
Και οργή!
Αυτό που έβαλαν μπρος τον προηγούμενο χρόνο οι ελίτ των κρατών για να δικαιολογήσουν την αρπαγή των λεφτών από τον κόσμο, αποτρέποντας σε κάποιο βαθμό τις όποιες αντιδράσεις

'Αγνωστος Χ είπε...

Μετά από ένα διάλειμμα για σούππα "έτοιμη λόγω ώρας"... τζιαι το άσχετο σχετικό!!!!!!!!
Τζαι επειδή αρρώστησα τζαι έν μπορώ να τζοιμηθώ τζαι ου χαττάν ...κατεβάζω ιδέες, θα σας πω ένα τραουδιστό:

Εν που ζηλεύκετε
το φούλη,
για ...
τα αφορολόγητα,
τη γυναικάρα,
τα συντάξιμα
τζαι τα μάλια!!!!!
Σίουρα ο φούλης,
" ο νούλης, ο σκληρός ο δυσκολούλης" (προσθήκη από Τριβιζά)
εννε καρπώθη τα μάλια του
από τα χαλίτικα...
που ούλλα τα κόμματα
μηδενός Εξαιρουμένου
εγεφτήκαν...

Πούν τους μεγαλοϊδεάτες, λάτρεις της ψευτο-ιδεολογίας, φερέφωνα των κομματοκρατόρων να πέσσουν πάνω μου να με κατασπαράξουν!!!!!!

Ου χαττάν αλλόπως εν γρίππη των... χοίρων, πουλερικών, αγελάδων και ...άλλων μυρικαστικών η μαυρογέριμη!
Προσέχετε τζαι εν κολλητιτζή!





Ταπεινή μου άποψη: οι καλοί δείκτες οφείλονται στα χρήματα που με τόση αγάπη μας έριξαν για να μας πιάσουν και τον Κω.

Aeriko είπε...

egw to mono pou ekatalaba pou ton aberof toso kero einai oti en ekatalaba tpt, pote en lali tpt panda mila genika kai xoris noima . PERI ANEMWN KAI IDATWN.

ekino pou me enoxlise me to aberof itan pou ekatigora gia ta 300 ebro pou edokan stous sinda3iouxous

Aceras Anthropophorum είπε...

εκείνο που δεν εκατάλαβα εγώ είναι πως ένα κόμμα σαν τον συναγερμό μπορεί να έχει δεύτερο εν τη τάξει Φούλλη.

Aceras Anthropophorum είπε...

Τεχνικό σχόλιο: Λεξιπένητα που την ημέρα που έβαλες την περισκόπηση στα σχόλια, δεν πιάννει που την πρώτη την καταχώρηση. Βάλλεις σχόλιο, τσιλλάς καταχώρηση, τζιαι βκάκκει bug, στέλλει σε στην αρχή του σχολίου, τζιαι νομίζειςι ότι εκαταχώρησεν το, πάεις αλλού, τζιαι το σχόλιο χάννεται. Δεν φκάλλει πάντα bug. 2 φορές στες τρείς, τζιαι δεν είναι μόνο στο μπλόγκ σου, είναι σε όλους όσους εβάλαν περισκόπηση. Έπαθα την πεντέξι φορές σαν τον γλίντο μέρχρι να καταλάβω γιατί εχάννουνταν τα σχόλια μου.

Aceras Anthropophorum είπε...

Άσε που είναι σπαστικό άμα εκατάλαβες το bug na πααίννεις στο τέλος των σχολίων αν δεις αν το εκαταχώρησε. Από ότι εκατάλαβα, κάμνει το μόνο στο πρώτο σχόλιο, τα επόμενα δεν κάμνουν bug

Ανώνυμος είπε...

Aslan?

kyriakos είπε...

επειδή διάβασα κάτι περίεργα πιο πάνω. ....μα τωρά σοβαρά... υπάρχουν στα αλήθεια συναγερμικοί που προτιμούν τον Αβέρωφ απο τον Αναστασιάδη .....απλά και μόνο επειδή μας πετάσσει μέσα μέσα καμιά πατριωτική κοτσίρα?

....καταρχάς φκάλλει μάτι ότι και ο ίδιος χέστηκε για τον ...''ελλήνισμό'' τις πατρίδες κτλ.. ο άνθρωπος είναι αλλού (και καλά κάμνει φυσικά)

Ατε να μας πει για το Βέλγιο.. να τον πιστέψουμε άτε να μας πει για τις Βρυξέλλες να το θάψουμε..

αλλά τωρά να μας προκύψει και ο S-τρακοσιάρης Αβέρωφ ..Λεωνίδας...


....εε ούτε για ανέκδοτο δεν περνά..

Σοβαρά τώρα.. μέχρι και ο Χριστόφιας μπορεί να μας πείσει παραπάνω για τα πατριωτικά του φρονήματα απο τον Αβέρωφ.. τουλάχιστο τζίνος φαίνεται να αγαπά την κύπρο (έτσι μας λαλεί τουλάχιστο) ...που ποτζί ποδά μπορεί να θεωρηθεί μέρος του ελληνισμού άτε να μας σίρει και κανένα εστι ουν ελλάς και η κύπρος..
Ατε να το χάψουμε..

Αλλά Ο Αβέρωφ??? τι να σου πει ο άνθρωπος?... ο μοναδικός θεός του Η πραγματική πατρίδα του είναι μία και μοναδική και ένα και το αυτό : Είναι το Χρήμα..

φαίνεται που σιήλια μίλια
Οχι πως κάνει και τπτ κακό φυσικά δικαίωμά του άλλωστε..
Ετσί είναι η ζωή σήμερα..

..αλλά μην μας τον παρουσιάζετε τώρα ως σαν τον νέο Κολοκοτρώνη..

Για το όνομα του θεού... ($$$)






και για να ξεκαθαρίσουμε τελείως τα πράγματα ..όσο αφορά την επένδυση του Καταρ.

\ο Αβέρωφ μας μίλησε για ελληνικά χέρια και διαφάνεια.





*Διαφάνεια φυσικά και θέλουμε ....


* τώρα για τα ελληνικά χέρια..

υπάρχει κανένας Κυπραίος ή Έλληνας που να μπορεί να κάμει επένδυση 500ΕΚ >>????

εαν υπάρχει πούντος? γιατί δεν έκαμνε επένδυσή τόσο Καιρό?


Επειδή ... .. δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει



Οι τόπακες επιχειρηματίες δεν έχουν πρόβλημα χώρου έχουν απλά πρόβλημα ρευστού ($$$$$)


απλά τώρα μυρίστηκαν ότι μπορεί να εκποιηθεί η περιοχή κελλεπούρι απέναντι απο το χιλτον και θέλουν να απλώσουν τα ξερά τους και να την αρπάξουν με την δικαιολογία των.... ''ελληνικών χεριών''

Οταν ο Αβέρωφ μιλάει για ελληνικά χέρια..

εννοεί ... απλά τον γνωστό του γνωστού .. ίσως και τον εαυτό του..


και αυτό είναι σκανδαλώδες...

κύριοι Τοπακες επιχειρηματίες ... δώστε καλύτερη προσφορά αν βαστάτε παράεες..

αλλά αν νομίζεται ότι θα σας δώσουμε μια τέτοια περιοχή για να κτίσετε κανένα Mall των 8 εκατομμυρίων ή κανένα τετράγωνο ξενοδοχείο,, και να πετάξουμε μια ξένη επένδυση 500 Εκατομμυρίων στα σκουπίδια απλά και μόνο επειδή θυμηθήκατε ότι είστε έλληνες.. ξεχάστε το καλύτερα..

Εξάλλου αν θέλετε να επενδύσετε έστω και τόσα υπάρχουν πολλοί τόποι να κτίσετε ακόμη και καλύτεροι απο την περιοχή απέναντί απο το χίλτον,,

Για παράδειγμα?

Τα τρογλοδίπατα κτίρια της μακαρίου της δεκαετίας του 70.. (εκεί που είναι το λε-καφέ)

ρίχτε τα κάτω και κτίστε ουρανοξύστες αν θέλετε ...

αφού θέλετε να επενδύσετε.. \\\\

να σας δόσουμε και λίγα ΤΝΤ που την ΕΦ να τα κατεδαφίσετε κιόλας...

kyriakos είπε...

ρε λέξη τούτος ο νέος τρόπος πόστινκ εν τελια παλαβός ρε κουμπάρε , δεν εμφανίζει το κουμπί που πατας για να δημοσιευτεί το σχόλιο σου αν έχεις ρυθμισμένα τα γράμματα της σελίδας να εμφανίζονται λίγο πιο μεγάλα απο το κανονικό...


και ίδιος αμα έχεις και την ανάλυση της οθόνης σου νάκκο μεγάλη δεν φκέννεις που μέσα..



ήθελα να σου το πώ τζερόν τώρα τουτο το πράμα αλλά.....


....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΜΩ ΠΟΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο ούτε εγώ μπορούσα να κάμω ποστ στο Μπλογκ του λέξη μέχρι που απενεργοποίησα το Firewall.Kαι τούτο συμβαίνει μου μόνο στο blog τουτο.
Αnw. Φίλε λέξη καλύτερη επικεφαλίδα θα ήταν Ο ρομπέν των ΦΤΩΧΩΝ .
Θέλω να ρωτήσω όλους τους φίλους αν ξέρει κανένας το βιογραφικό του Αβέρωφ διότι η αλαζονεία , η αγένεια και η έπαρση στο λόγο του εν κάτι που εμένα ,τουλάχιστον, προκαλέι μου σύγκρυο.Έχει όντως υψηλού επιπέδου περγαμηνές στον πρότερο βίο του για να μιλά με τέτοιο τρόπο σε ένα ,ομολογουμένως, εξαιρετικά επιτυχημένο τεχνοκράτη και νυν διαχειριστή των οικονομικών της δημοκρατίας?
Το άλλο τραγικό με την περίπτωση τούτη είναι ότι
είναι εμφανής η τάση ικανοποίησης του ιδίου να αποτύχει η δημοσιονομική πολιτική της κυβέρνησης ,μόνο και μόνο , για να νοιώσει την ευχαρίστηση της δικαίωσης των λόγων του ιδίου αλλά και του κόμματος του.Τούτο βλέπουμε το δυστηχώς και σε άλλους βουλευτές της συγκεκριμένης παράταξης με τιμητική θέση να κατέχει ο λαλήστατος αλλά ,σχεδόν, καθόλου ουσίας λόγων του λευτέρης χριστοφόρου.Εγώ θλίβομαι και διερωτούμαι ,τούτοι οι άνθρωποι με ποια παιδεία εμεγαλώσαν και με ποια νοοτροπία ,ως άνθρωποι, αν μη τη άλλο.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσο μεγάλη έλλειψη τεχνοκρατισμού διαθέτει ο Αβέρωφ ήταν ένα debate που έγινε σχετικά πρόσφατα που το ΡΙΚ ανάμεσα σε Σταυράκη και Αβέρωφ.Ο Σταυράκης ,όντας οικονομολόγος , απαντούσε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα πάντα στο δια ταύτα εν αντιθέσει με τον Αβέρωφ που κατανάλωνε διπλάσιο χρόνο για να μιλήσει ,αναφερόμενος (ως μάρθα βούρτση )για τον φτωχό εργαζόμενο μεροκαματιάρη ενώ οι απαντήσεις του ήταν περί οικονομικών θεμάτων ήταν περί ανέμων και υδάτων.Γενικότητες γενικότήτων.Ελεος κ. Αβέρωφ έλεος.Μπορώ δε να αναφέρω πάρα πολλές αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε αλλά λόγω χώρου ας το αφήσω.
Τελος να πω και για την περίπτωση του Κατάρ.Επειδή η παρούσα κυβέρνηση ,δείχνει να τα καταφέρνει απέιρως καλύτερα απο την κυβέρνηση του συναγερμού στην προσέλκηση επενδύσεων,ήβρε την στιγμή να σκεφτεί ,δήθεν , τον κύπριο επιχειρηματία (!!!).
Η μόνη θλιβερή διαπίστωση είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πλεόν επικύνδινος για την οικονομία ,κυρίως τώρα που είμαστε σε κάμψη,κυρίως αν υπάρχουν πολλοί οι οποίοι τον πιστεύουν.
Α και να μην ξεχάνουμε σε ποια κατάσταση άφησε την οικονομία ο συναγερμός και μπράβο στον προκάτοχο του Σταυράκη , τον Σαρρή, που έβαλε τάξη στα οικονομικά αλλά και στον Τάσσο που τον εδιόρισε.
Για δείτε αγαπητοί φίλοι και τούτο και κρίνετε αν ο συγκεκριμένος πολιτικός αποτελεί επιπλέον κίνδυνο για την οικονομία με συνενοχή του κόμματος που τον προωθεί
http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=870538&-V=articles
Κακά τα ψέματα φίλοι μου το βιοτικό επίπεδο εν να βελτιωθεί εμφανώς με την λύση του Κυπριακού αλλά μέχρι να λυθεί, η οικονομία και η διατήρηση του παρόντος βιοτικού επιπέδου πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού μακριά απο κομματικούς πολικάντηδες που δεν νοιώθουν ψίγματα ντροπής ...

Ανδρέας

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε γιατί όταν ο υπουργός μιλούσε ως εκπρόσωπος του φτωχου το κόσμου, ζητώντας να φορολογηθεί η εκκλησία, δεν είναι τον ρομπεν των φτωχών που παρίστανε, με τον πλέον λαϊκιστικό τροπο;
έτο ούλλοι πουλούν μας φιλολαϊσμό, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Τζιαι εμείς θεωρούμε ότι όλα έχουν να κάνουν με λέξεις. Ελα όμως....

Ανώνυμος είπε...

τι μπορείς να πεις για ένα άνθρωπο που δεν έχει κανένα θεσμικό αξίωμα αλλά όμως κυκλοφορεί με οδηγό....

osr

Ανώνυμος είπε...

osr ise o averof?

kyriakos είπε...

Απο ότι ξέρω κυκλοφορεί με οδηγό επειδή δεν ξέρει αυτοκίνητο.. ..Αρα δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για αλαζονεία για αυτό

θυμάμαι παλιά όταν ήταν υπουργός συγκοινωνιών βαστούσε ποδήλατο.. με ταχύτητες...

Νομίζω έγινε αλαζόνας απο τότε που ήβρε γεναίκα..

Andreas είπε...

Ε ίντα εσυνάψαμεν οικονομικές σχέσεις με τους Ρώσσους.Για να μας τους χαλάσει ο νυμφευμένος Αβέρωφ.Να του πέψουμε καμιά Ρωσσίδα ,να το μάθει η γεναίκα του να έβρει τζιε τζίνος τον εαυτό του

Ανώνυμος είπε...

osr
simainei "oi sior?"

Andreas είπε...

Dite kai touto.
http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=870484&-V=articles&-p

Pantos mallon itan o kaliteros ipourgos ikonomikon pou ihame potte.Oi pos o torinos ennen kalos.
(O sinagermos en ekatalava intalos ta ekatafere na ta thalassosi .Mallon prepi na empike daktilos ... politikanti.En ton kani eshi kai thrasos kai mila gia ikonomia)Axxxx

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη