23 Ιανουαρίου 2010

Υπερβάλλον ζήλος ή αθεράπευτος τυφλός φανατισμός;

Γκάφα ολκής από τους πρωταθλητές της βρισιάς στη κυπριακή μπλογκόσφαιρα. Σήμερα 23 του Γενάρη του σωτήριου έτους 2010, ανάρτησαν την παρουσίαση του βιβλίου του Νιαζί Κιζιλγιουρέκ από τη Κωνσταντίνα Ζάνου σαν ΝΕΑ ΔΗΣΑΚΕΛική πλατφόρμα προώθησης του Νενεκισμού και του Ν(ι)αζισμού (δεν μπορείς να μην παραδεχθείς όμως ότι από ευρηματικότητα σκίζουν τα σαΐνια). 


Έλα όμως που του λεβέντη του Φιλόκυπρου του ξέφυγε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια που δείχνει τη σπουδή τους να βρίζουν και να καλλιεργούν το μίσος ενάντια σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους. Η ημερομηνία της εκδήλωσης ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2009. Δηλαδή, κάμνει παναΰριν με ληγμένα! Όταν τους λείψουν οι προφάσεις, είτε κατασκευάζουν είτε στη παραζάλη τους χρησιμοποιούν και καμιά μπαγιάτικη.
 

Πριν το αντιληφθούν και την αφαιρέσουν, αντέγραψα ολόκληρη την ανάρτηση τους και την μετέφερα εδώ για να στέκει για πάντα μνημείο εμπάθειας και μισαλλοδοξίας. Σπάστε πλάκα!

Νέα ΔΗΣΑΚΕΛική πλατφόρμα προώθησης του Νενεκισμού και του Ν(ι)αζισμού

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

Ξεκίνησαν και πάλι οι κοινές πλατφόρμες του ΝΑΙ, οι πλατφόρμες του ΔΗΣΑΚΕΛ, οι πλατφόρμες όπου οι ιδεολογικοί απόγονοι του πραξικοπήματος χέρι με χέρι με το κυβερνών ΑΚΕΛ προωθούν τα "πονήματα" του ΝεοΝ(ι)αζί Κιζιλγιουρέκ...

Γιατί άραγε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου χρειάζεται να παρευρίσκεται σε τέτοιες εκδηλώσεις; Τι γυρεύει ο Χάρης Γεωργιάδης στην ίδια εξέδρα με την κυβέρνηση, και μάλιστα στην παρουσίαση ενός τέτοιους βιβλίου;

Τυχαίο που οι σπόνσορες του νενεδίστικου event είναι ο Yeni-Πωλήτης και ο ραδιοφωνικός σταθμός ASTRA, όπου εργοδοτείται και ο γνωστών απόψεων δημοσιογράφος-ταχυδακτυλουργός και Μπλογκοσφαιρικός Μπάτσος "Κόκκινος Ιαβέρης";

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝ ΟΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΔΗΣΑΚΕΛΙΣΜΟΙ;

Από το blog της Κωνσταντίνας Ζάνου αντιγράφουμε την πρόσκληση του ΟΠΕΚ:

Παρουσίαση βιβλίου: "Οι Τουρκοκύπριοι, η Τουρκία και το Κυπριακό"

Ο ΟΠΕΚ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:

"Οι Τουρκοκύπριοι, η Τουρκία και το Κυπριακό"

παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Νιαζί Κιζίλγιουρεκ.

Ομιλητές:
Στέφανος Στεφάνου (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος)
Χάρης Γεωργιάδης (Εκπρόσωπος Τύπου ΔΗΣΥ)

Το βιβλίο παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Ζάνου (ιστορικός)

Συντονισμός: Ρένα Χόπλαρου (Μέλος Δ.Σ. ΟΠΕΚ)

16 Δεκεμβρίου, 19:00, Αίθουσα Εκδηλώσεων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου), Λεωφόρος Μακαρίου 15, Λευκωσία

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΦΙΛΟΚΥΠΡΟΣ

3 σχόλια:

Μιχάλης είπε...

Χε χε χε, είναι άπαιχτοι ρε φίλε...

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί ασχολείσαι;

amerikana είπε...

νομιζω εχει δικιο ο ανωνυμος, εγω αρχισα να διαβαζω τα εμετικα που γραφονται απο τους επιτροπους εδω και καμια βδομαδα και εχει ωρες που θελω βαλιουμ να κατσουν τα νευρα μου. ασε που ποττε εν εχουν ποστ της προκοπης, ουλλον κατινιες και θαψιμο ενι. καταλαβω οτι αμαν κατηγορειστε προσωπικα (οι συντελεστες του επανενωση) νιωθετε την αναγκη να απαντησετε αλλα νομιζω οτι χανετε την ωρα σας, εμεις που σας διαβαζουμε εν πιστεφκουμε ενιγουει τες μαλακιες που γραφουν τζιε τζεινοι εθθα καμουν ποττε διαλογο.

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη