21 Ιανουαρίου 2010

Ουστ από δω βρωμοφασίστα.


Καλείται η κυπριακή κυβέρνηση να κηρύξει τον Στυλιανό Παττακό, ανεπιθύμητο άτομο στο έδαφος της χώρας. Η ανοχή της πολιτείας στη δραστηριοποίηση νεοφασιστικών οργανώσεων, η συγκαλυμμένη κάλυψη που τους παρέχουν κάποια κόμματα και άλλοι θεσμοί, αλλά και η λογική της "ασύδοτης πλέριας δημοκρατίας" έδωσαν χώρο και τροφή σε διάφορες ομάδες του χώρου να κάνουν εμφανή τη παρουσία τους.


Είναι φανερό ότι με τη ενέργεια τους να καλέσουν τον άθλιο δικτάτορα στο μνημόσυνο του άλλου φασιστόμουτρου, του Γρίβα, δοκιμάζουν τις αντοχές τόσο του κράτους όσο και των πολιτών. Πρέπει να επαγρυπνούμε. Αν η κυβέρνηση δεν του απαγορεύσει την είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι πολίτες θα πρέπει με διαδηλώσεις να δώσουν σε αυτόν και στους φασίστες που τον προσκάλεσαν να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητος.

10 σχόλια:

Pak είπε...

Εν θα έρτει μεν έχεις έννοια.. Νομίζω ότι κάμνουν το για τούτο το λόγο.. για να ασχοληθούμε μαζί τους. Μπαϊ δε γουέι ζιεί ακόμα τουντο στιησιό;

Ανώνυμος είπε...

ζει.ζει και ο παπαδοπουλος η ο ιωαννιδης.

Αιθερας είπε...

τώρα να δεις που εν να έρτει ο ππεζεβ**** τζαι εν να παν τα Χρυσά Αυγά τζαι οι ΕΛΑτε-να-Μου-την-πάρετε να τον υποδεχτούν σε παράταξη μετά βαϊων και κλάδων.

Ουστ να χαθείτε μαλάκες

Aeriko είπε...

aiste ton narti sior

apla en 8a ton afikoume na fi

kai gia na katalaboun kapkoi oti o gripas itan prodotis ,enas fasistas, poutana twn amerikanwn twn germanaradwn kai twn agglwn

OI NA TOU EXOUMEN KAI AGALMA

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φοράν που αναρωθκιούμαι πόσον λλίον νουν έχουν τα άτομα τούτα έρκεται μια νέα τους κίνηση να με κάμει να πω "έν γίνεται να έισει πιό λλιον"

Αν είσιεν τζιαι κανέναν που εν εκατάλαβεν ήντα νούν κουβαλούν.. με τούτην την "πρόσκληση" εξεκαθαρίσαν το. Τζιαι για τον Γρίβαν, αν μεν ήταν κάποιος σίουρος (έσιει πολλά αρνιά τούτος ο τόπος) εσιουρέψαν τον με τούτην την πράξην.

Πάντως έφκην η κόρη του στα νέα (του Σίγμα νομίζω) ζωντανά τζιαι είπεν πως ότι τζιαι αν λαλούν εν έσιει τσιανς να έρτει, με παρπατά, με ακούει...εν ξεκάθαρον πως εν για να κάμουν θέμαν που ανακοινώσαν την πρόσκλησην αλλά τόσον λλίο νουν έχουν τζιαι τόσο τυφλο-φανατισμένοι που εν θωρούν πως εν κακόν πάνω τους που σύρνουν...
Τόσον τζιαιρό λαλώ ..απλή λογική= Καλάν είσιεν πλάσματα στην Κύπρο που εθέλαν ένωσιν με μια χώρα που είσιεν διχτατορίαν; Μα εν λλίος ο νους τους; Τωρά εσιουρεύτηκα..εν πολλά λλίος..Αφού λαλούν το, μάλλον φωνάζουν το πλέον ξεκάθαρα μόνοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετον αλλά πού εν τζιείνοι που κάμναν δηλώσεις που την ώραν της δολοφονίας του Χατζηκωστή για πολιτικά κίνητρα;Για συνωμοσίες,για ξένα κέντρα τζαι αρλούμπες;
Πού εν οι Λισσαρίδηες,οι Λάζαροι τζαι οι υπόλοιποι που επατούσαν επί πτωμάτων για να μας πείσουν ότι φταίει ο Χριστόφκιας;
Εν να απολογηθούν τωρά στον κυπριακό λαό;

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα!

Το Ακελ δεν άντεξε στον πειρασμό και μόλις άκουσε τις φήμες έσπευσε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το γεγονός για να ξυπνήσει τα φοβικά και αντιγριβικά σύνδρομα των οπαδών του. Ανακάλυψε ξαφνικά ότι αυτή η υποτιθέμενη πρόσκληση είναι η απόδειξη ότι ο Στρατηγός Γρίβας συνεργάζετο με την Χούντα και ότι ο αντιχουντικός του αγώνας είναι ψέμα.

Δεν μπήκαν καν στον κόπο να διασταυρώσουν την πληροφορία και στο τέλος γελοιοποιήθηκαν περισσότερο από όλους αυτούς που έβγαλαν ανακοινώσεις χωρίς να ξέρουν.

Χαχαχα!!!

Ο γέρο πατακός όπως είπε η κόρη του στο ΜΕΓΚΑ είναι εκτός από γέρος, φυλακισμένος εντός των συνόρων της χώρας του, κουφός, ανάπηρος και εν ολοίγις ετοιμοθάνατος!!!!

Τώρα θα δούμε τελικά αν θα βγεί ο αγαπητός Αντρος κυπριανού να ζητήσει από το κόμμα του (που ανακάλυψε σύνδεση Γρίβα - Χούντας μετά την υποτιθέμενη πρόσκληση του να έρθει στην Κύπρο), να απολογηθεί στον Κυπριακό λαό.

rose είπε...

πόσα είναι τα κρατούμενα;

- πρώτος έσπευσε να το καταδικάσει ο ΔΗΣΥ
- δεν υπήρχε περίπτωση να ταξιδεψει γιατι δεν μπορει
- κανεις δεν ειπε απο ποιον η προσκληση
- Γριβοχουντικη συζευξη απο ΑΚΕΛ

τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια

και που να φουντώσουν τα αδιέξοδα!

Mr_Kite είπε...

άσχετο κοπέλια αλλά το θέμα με την τροποποίηση του άρθρου 17 του συντάγματος νομίζω πρέπει να μας απασχολήσει λλιο..

νομίζω μια πορεία υπερ του αυτονόητου θα πρέπει να διοργανωθεί!

κάτω τα ξερά σας από το άρθρο 17!!!

και κάτι που θυμήθηκα σχετικό:
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety"
B.Franklin

(απολογίες για την κατάχρηση του χώρου..)

. είπε...

@anathemame: Προσωπικά, κάθε φορά που περνὠ που τζιαμέ τζε θωρώ το κάμνω εμετό. Φκαίνει το θκιαολούι στον δεξί μου ώμο τζε λαλεί μου ''βάρτου πόμπα, βάρτου πόμπα''! χαχα!! Ευτηχὠς εν περνώ συχνα διότι ενεν περιοχές μου αλλα παλε...

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη