14 Ιανουαρίου 2010

Αναμένουμε την απολογία τους


Λευκωσία: Ένα βήμα πριν την έκδοση εντάλματος σύλληψης του δράστη ή των δραστών της στυγερής δολοφονίας του διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» και «Σίγμα», Άντη Χατζηκωστή, βρίσκεται η Αστυνομία. Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, προσθέτοντας ότι «υπολείπεται ένα πρόσθετο στοιχείο που θα δημιουργήσει το υπόβαθρο και θα επιτρέψει την έκδοση εντάλματος σύλληψης».
«Από κει και πέρα», είπε, «από την ανάκριση και την σύνδεση του όποιου υπόπτου με το υλικό που προέκυψε από τις μαρτυρίες, ενδεχομένως να οδηγήσει και στην εξιχνίαση της υπόθεσης». «Αυτό που είναι σαφές και ξεκάθαρο, είναι ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την έκδοση εντάλματος σύλληψης».....
.....
...Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή στρέφονται πλέον στα οικονομικά κίνητρα, ενώ θεωρείται ολοένα και πιο απομακρυσμένο το ενδεχόμενο η εγκληματική αυτή ενέργεια να σχετίζεται με πολιτικά κίνητρα.

Τάδε αναφέρει ο Φιλελεύθερος και αναμεταδίδουν όλοι οι σταθμοί. Μακάρι να πιαστεί ο ή οι δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά! Αυτό θα είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει την ηρεμία ανάμεσα στους πολίτες.


Αλήθεια από πότε ένας φόνος από μόνος του δημιουργεί τόσο ντόρο περί ανασφάλειας του κοινού; Η απάντηση είναι απλή. Από τότε που οι σύγχρονοι κύπριοι τυμβωρύχοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, (τους μπλόγκερς των γνωστών ιστολογίων δεν τους λογαριάζω), αποφάσισαν να αξιοποιούν κάθε μέσο προκειμένου να δημιουργούν φόβους και ανασφάλειες στο κόσμο και αποσταθεροποίηση στη κοινωνία. Θα βρουν μιας δραχμής αξιοπρέπεια να μας κοιτάξουν στα μάτια και να απολογηθούν για τον αχρείαστο και επικίνδυνο παροξυσμό που επιχείρησαν να δημιουργήσουν; 

Μπορείτε να γράψεται τα σχόλια σας περι του αισθήματος ανασφάλειας που σας περίβαλλει ή ψηφίστε δίπλα στη δημοσκόπηση.

18 σχόλια:

chrys είπε...

Αν εκατάλαβα καλά ζητάς απο τους δημοσιογράφους/πολιτικούς να απολογηθούν αν χρειαστεί. Κάτι τέτοιο αποκλείεται φυσικά.

Επίσης να σε παρακαλέσω στο poll να βάλεις και τη βασιλιτζιά :)

the Idiot Mouflon είπε...

"...Αυτό θα είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει την ηρεμία ανάμεσα στους πολίτες..."

Μεν είσαι σίουρος.

Unknown είπε...

Κοίτα να σου πω...

1.Στην ψηφοφορία που έβαλες, ψήφισα την πρώτη επιλογή, παρόλο που η μοσχοβολιές μιας ψησταριάς στη γειτονιά μου κυριαρχούν πάνω στ' αρώματα των ανθεών.

2. Δεν θα απολογηθεί κανείς για τίποτα γιατί στον τόπο αυτό (όπως και στην Ελλάδα ) ποτέ δεν απολογούνται, ποτέ δεν νιώθουν πραγματικό συναίσθημα ευθύνης ή και γιατί αν το νιώθουν δεν έχουν τα ανεπτυγμένα αντακλαστικά που υπάρχουν σε άλλες κοινωνίες στις οποίες οι Πολίτες είναι Πολίτες και έχουν απαιτήσεις. Νιώθω την ανάγκη να πω όμως, πως έχω ουκ ολίγες αφορμές υπόψη μου για τις οποίες διάφορα δημόσια πρόσωπα ΟΛΩΝ των αποχρώσεων θα όφειλαν να έχουν απολογηθεί.

3. Αναφορικά με την ουσία. Πραγματικά, ελπίζω η υπόθεση αυτή να ξεκαθαρίσει γρήγορα και σε βάθος. Και αυτό, γιατί η εικόνα της Κύπρου προς τα έξω είναι η εικόνα μιας χώρας της οποίας η "ελιτ" έχει ξεκινήσει έναν άτυπο πόλεμο εν όψει εξελίξεων στο Κυπριακό. Όσο τα πράγματα μένουν στο σκοτάδι, τόσο φουσκώνουν τα διάφορα σενάρια.

Δεν ξέρω αν υπάρχει εξαπλωμένη ανασφάλεια παντού, ωστόσο διάχυτα είναι τα συναισθήματα απορίας για τα όσα συμβαίνουν, ανεξάρτητα από το αν δεν συνδέονται. Υπάρχει μια αίσθηση (και υπάρχει) έξαρσης της εγκληματικότητας και αποδιοργάνωσης της τάξεως. Και αυτή η αίσθηση, υπάρχει σε πολύ κόσμο και είναι μέγα λάθος να το υποτιμάμε σαν φαινόμενο ή σύμπτωμα. Κατά τη γνώμη μου, ακριβώς επειδή όλα όσα έχουν συμβεί ΔΕΝ συνδέονται μεταξύ τους, παράγουν μία αίσθηση αταξίας.

Και για αυτό σημείωσα προχθές πως θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη μια δημόσια παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας που να καθησυχάζει το κοινό αίσθημα και τους πολίτες.

Lexi_penitas είπε...

Καλά πρωί πρωί βάζει μπροστά ο ψηστιέρης;

Γιώργο, δεν υποτιμώ την αύξηση των κρουσμάτων εγκληματικότητας, του χουλιγκανισμού και παραβατικότητας. Ούτε και την απουσία οποιωνδήποτε μέτρων εκ μέρους των συντεταγμένων θεσμών της πολιτείας. Η απουσία μακρόπνου προγραμματισμού για την αντιμετώπιση τόσων αυτών όσων και των υπολοίπων φαινομένων σήψης και διαφθοράς είναι το κοινό χαρακτηριστικών όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα. Πρέπει να ομολογήσω ότι περίμενα περισσότερα από την κυβέρνηση Χριστόφια σε αυτό τον τομέα. Αλλά αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα από μόνο του.

Τα πιο πάνω όμως δεν δικαιολογούν την αντίκρυση της προσπάθειας των τυμβωρύχων να εκμεταλλευτούν την δολοφονία μέσα από ένα ισοπεδωτικό βλέμμα. Αν δεν σκούζαν τα κανάλια, οι σταθμοί και τα φύλλα από το πρωί μέχρι το βράδυ για δυο μερόνυχτα προβάλλοντας τα δήθεν πολιτικά κίνητρα της δολοφονίας δεν θα φτάναμε να μιλάμε για κοινωνική αναστάτωση. Αν κάποιοι δεν προσπαθούσαν μέχρι σήμερα το πρωί (Λάζαρος Μ. κλπ) να μας πείσουν για τεράστιες συνωμοσίες που εξυφαίνονται από ξένα κέντρα σε βάρος μας δεν θα δημιουργείτο καθόλου αίσθημα φόνου. Και όπως λέει και η Δρακούνα κάπου αλλού, αν η δολοφονία γινόταν πριν τη σύληση του τάφου κανένας δεν θα μιλούσε για πολιτικά κίνητρα.

Αντιφωνητής είπε...

Λέξη--μια διευκρίνηση. Η "κρίση" ή το αίσθημα ανασφάλειας δεν έχει απλά δημιουργηθεί εικονικά. Τα γεγονότα του τελευταίου καιρού είναι εκεί και μιλούν από μόνα τους. Είναι πράξεις ακραίες και καταδικαστέες. Το αν κάποιοι εκμεταλλεύονται την κατάσταση όμως για ιδεολογικούς σκοπούς είναι άλλο θέμα. Και κάτι τέτοιοι υπήρχαν από ανέκαθεν...

Και σημείωσε ότι δεν μιλούμε απλά για ένα φόνο. Μιλούμε για σειρά ακραίων πράξεων. Έχει δίκαιο ο Πήττας όταν γράφει πως δεν έχει σημασία αν συνδέονται μεταξύ τους... Είναι μέρος μιας κατάστασης που σηματοδοτεί την αστάθεια και την ανασφάλεια.

Αντί να λέμε λοιπόν, τίποτα δεν τρέχει, είναι όλα μέλι-γάλα και το πρωί μυριζόμαστε γιασεμιά, καλύτερα να αντιμετωπίσουμε αυτό το αίσθημα που δημιουργήθηκε. Γιατί είναι εκεί.

Σημ. Θυμάστε τον καιρό που η "ΕΟΚΑ Β" ήταν έννοια ταμπού;Τώρα έχουν ξεφυτρώσει οργανώσεις που ιδεολογικά είναι ακόμα πιο ακραίες από τους προϊστορικούς "ενωτικούς"....Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή για τα Κυπριακά δεδομένα.

Lexi_penitas είπε...

Chrys πραγματικά είναι παράλειψη τόσο ο βασιλικός όσο και ο δυόσμος.

Αγρινέ μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Η ασάφεια σου μου επιτρέπει να υποψιαστώ ότι είσαι ένας από εκείνους που ψήφισαν ότι φοβούνται ότι του την έχουν στημένη, ντόινγκ!

Lexi_penitas είπε...

Αντιφωνητή προφανώς γράφαμε ταυτόχρονα. Δεν διαφωνώ. Μερικώς πρέπει να σε καλύπτει η απάντηση μου στο Γιώργο. Απλά σε ένα ποστ δεν μπορείς να ασχολείσαι με όλα

MonachusX2 είπε...

Έχεις δίκαιο, αλλά όπως γνωρίζεις υπάρχει μια περιρρέουσα μπόχα στους χώρους που αναφέρεσαι, που ακόμα και αν συλληφθούν οι δολοφόνοι του Χατζηκωστή και αποδειχθεί ότι δεν είναι Τούρκοι ούτε "ναινέκοι", κάτι άλλο θα βρουν οι Λάζαροι Μαύροι και οι Λυσσαρίδηδες για να δικαιολογήσουν την ουσία της ύπαρξής τους που είναι η δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας. Για απολογίες μην ψάχνεις...
Όσο για την ανασφάλεια, τι να σου πω, εγώ ακόμα αφήνω ανοικτά παράθυρα και ξεκλείδωτο αυτοκίνητο.
Υγ. Στο poll ήθελα να ψηφίσω τον γείτονα, αλλά έν θωρκέται!!!

koutso είπε...

Η "πύρηνη" γλώσσα του Μαύρου με αηδιάσε,όπως η χρήση της λέξης " ζούγκλα" απο τον Κάρογιαν και μερικούς άλλους πολιτικούς που γνωρίζουν ποιοί πραγματικά κυβερνούν μέσα σε τούτο τον τόπο,το ύφος του Λυσσαρίδη το οποίο είναι σε μόνιμη στάση..."θα ρίξω τα μαλλιά μου πίσω",οι διάφοροι καφροβουλευτές που μιλούν για ευθύνες ωσαν να είναι άμοιροι ευθυνών (αφού γνωρίζουν τι σαπίλα επικρατεί γιατί εφ'οσον είναι στα χέρια τους δεν τολμούν να τα βάλουν με το κατεστημένο και τους βαρώνους).Μπορεί γιατί τελικά να "κτυπηθούν" και φοβούνται.Σε τελική ανάλυση ο φίλος μου και αδικοχαμένος Αντης έφυγε απο τα οπλισμένα χέρια όλων αυτών των ανίδεων πολιτικάντηδων μασκαράδων που αδυνατούν να δώσουν ένα αίσθημα ασφάλειας στο κόσμο.Και το χερότερο ήταν η κινδυνολογία που προέκυψε αμέσως απο εθνικιστικά αρχίδια δημοσιογράφους και μη περί παγκόσμιας συνομωσίας.
Ο Αντης έφυγε,ένα αξιόλογο πλάσμα με καλοπροαίρετες και ανοικτόμυαλες σκέψεις και το ωραίο θα είναι η αστυνομία να αποδείξει ότι οι σφαίρες προήλθαν απο κάποιο άτομο που τον γνώριζε πολύ καλά αλλά κατά τα Κυπριακά δεδομένα όποιον απολύσεις ή δυσαρεστήσεις το πολύ να σε....πέξουν!ΚΑΦΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΣΑΠΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 1963 ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΑΣΙΚΤΙΡ.

Disdaimona είπε...

ΛέξιΠένητα
Η κατάσταση με τα ΜΜΕ στην Κύπρο είναι τραγική.Εδώ και μια πενταετία ο κόσμος βομβαρδίζεται από παραπληροφριτικά,κινδυνολογικά,
εθνικιστικά,τραμπουκικά,φασιστικής νοοτροπίας άρθρα και ειδήσεις.Πού πάμε;Σήμερα στο γραφείο δέκα πλάσματα διάβαζαν το χτεσινό άρθρο του Λάζαρου όπως διαβάζει ο πιστός τα ξόρκια για τον Αντίχριστο...
όταν μεγαλώνεις σε μια κοινωνία που σε καθιστά ιστορικά ανάλφάβητο και σε μια κοινωνία φόβου είναι πολύ εύκολο να χειραγωγηθείς.
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει,η κατάσταση είναι τραγική.Αν εξαιρέσουμε ένα ελάχιστο ποσοστό ατόμων,οι οποίοι έχουν πραγματικά συμφέροντα από την έξαρση του εθνικισμού,οι πλήστοι θα μπορούσαν να έχουν μια πολύ πιο καθαρή και υγιή στάση απέναντι σ΄αυτά τα ακραία φαινόμενα.Πού πάμε.Πριν από πέντε χρόνια η Κυπριακή κοινωνία δεν είχε τέτοια χάλια.
Έχει τεράστιες ευθύνες το ΑΚΕΛ για την αποενοχοποίηση του απορριπτικού μετώπου και τώρα πρώτο το Ακελ πληρώνει αυτή την ευθύνη.
Έχει τεράστιες ευθύνες κι αυτό που λέγεται "δημοσιογραφική οικογένεια"
γιατί πλέον τον τελευταίο που μπορείς να εμπιστευτείς σ΄αυτό τον τόπο είναι έναν "αντικειμενικό" δημοσιογράφο.
Πρέπει κι αυτοί σαν Ένωση να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τα χάλια των ΜΜΕ στην Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

Καταχρώμαι της φιλοξενίας σου, αλλά πιστεύω το πιο κάτω κείμενο αξίζει να διαβαστεί και να φυλαχτεί:

Τούρκοι δολοφόνησαν τον Ανδρέα Χατζηκωστή!

Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του δολοφονηθέντος Άντη Χατζηκωστή και εύχεται προς αυτούς κουράγιο και δύναμη! Το Κίνημά μας, όπως και σύμπας ο Ελληνισμός, στέκεται στο πλευρό τους και συμπάσχει μαζί τους.

Τα στοιχεία δεν οδηγούν σε άλλα κίνητρα εξόν από πολιτικά. Οι εχθροί του Ελληνισμού επιδιώκουν τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας σε όσους αντιστέκονται στα καταχθόνια σχέδια των εγγλεζοτούρκων για πλήρη εκπόρθηση της Κύπρου! Χωρίς να θέλουμε να διαταράξουμε το κλίμα ενότητας του λαού, το οποίο προέχει στην παρούσα φάση, θα θέλαμε εντούτοις να εντοπίσουμε την παθογένεια. Οι εξουσιαστές, ενδεδυμένοι με το προσωπείο των ειρηνευτών, στους σχεδιασμούς τους δημιουργούν εσωτερικά προγεφυρώματα, τα οποία καταδεικνύουν τους στόχους. Οι στήλες της εφημερίδας «Σημερινή» και κάποιες εκπομπές του «Ράδιο Πρώτο», ως επάλξεις αντίστασης, αποτελούν τους πρώτους στόχους.

Η στυγερή δολοφονία είναι η συνέχεια σωρείας εγκληματικών ενεργειών που έπληξαν Όσια και Ιερά: η αναγραφή των τουρκικών συνθημάτων στον Τύμβο Μακεδονίτισσας και αλλού, η κλοπή του λειψάνου του Τάσσου, η βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας του τάφου του και τώρα η δολοφονία του Άντη!

Η Κυβέρνηση συγκαλύπτει τους Τούρκους! Ακόμα περιμένει τους Ρουμάνους, δήθεν τυμβωρύχους, να ζητήσουν τα λύτρα για να επιστρέψουν το λείψανο του Τάσσου! Συνάμα βρίσκει ευκαιρία να στοχοποιήσει τους πατριώτες! Και τώρα μιλούν για κίνητρα οικονομικά και άλλα. Χωρίς κανένα σεβασμό στον νεκρό! Για την Κυβέρνηση οι Τούρκοι (οι πρώτοι ύποπτοι) είναι υπεράνω υποψίας! Αυτοί είναι αδέλφια τους, συνέταιροι, σύντροφοι, συμπατριώτες. Αν καταφέρουν να φέρουν την…«πολυπόθητη λύση» μαζί θα κυβερνούν για χρόνια πολλά, μέσω της σταθμισμένης ψήφου, την Κύπρο. Μια Κύπρο χωρίς τους παρείσακτους Έλληνες! Αυτούς μέχρι τότε θα τους έχουν είτε εξορίσει είτε δολοφονήσει! Για πολλά χρόνια θα λυμαίνονται τον τόπο! Τα πλούτη όλα της Κύπρου θα μείνουν δικά τους! Και οι προσφορές των δημοσίων έργων θα εξακολουθήσουν να ανατίθενται μόνο στους κουμπάρους τους!

Σημειώνουμε ότι χθες ο Πρόεδρος διέκοψε τις συνομιλίες με τον Ταλάτ, για να μεταβεί στην οικία Χατζηκωστή. Συλλυπήθηκε…δάκρυσε και μετά ξαναγύρισε στον Ταλάτ για να συνεχίσει το ανίερο παζάρεμα του ξεπουλήματος της Κύπρου!

Ο Ταλάτ στην εισβολή ήταν ένας μουτζαχίτ! Και μάλιστα αξιωματικός! Με ένα τόμσον στο χέρι! Από αυτούς που εκτελούσαν τους αιχμαλώτους! Τώρα εκπροσωπώντας τους τουρκοκύπριους απέναντί του έχει έναν Χριστόφια! Ο Χριστόφιας ήταν του υγειονομικού και μάλιστα καψιμιτζής! Κατά την εισβολή έψαχνε την μονάδα του και…δεν την έβρισκε! Αυτός κυβερνά σήμερα την Κύπρο του Γρηγόρη Αυξεντίου και του Κυριάκου Μάτση! Αξιωματικό του είχε τότε τον σημερινό Υπουργό του, της Αμύνης! Μαζί σήμερα διαλύουν την Εθνική Φρουρά για να αφήσουν αφύλακτες τις Εστίες μας. Άνοιξαν και τα οδοφράγματα! Να μπαίνουν ελεύθερα να μας σκοτώνουν με τα κοντόκανά τους, να καβαλάνε τη μοτοσυκλέτα τους και μέχρι την επόμενη φορά, να εξαφανίζονται στο ανάθεμα απ΄ όπου μας ήρθαν!

Το Κίνημά μας καλεί σε επαγρύπνηση και σε αντίσταση τον κυπριακό λαό! Θα έρθουν μέρες ακόμη δυσκολότερες!

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης
Πρόεδρος Κρίνος Μακρίδης
13 Ιανουαρίου 2010

Kykkos είπε...

Λυπούμαι να πω ότι διαφωνώ πλήρως μαζί σας φίλοι. Η κοινωνία εν νιώθει καμία ανασφάλεια. Εν οι κατέχοντες μόνο που νιώθουν ανασφάλεια. Στην Κύπρο πάντα πορεύκουνται με τον γνώμονα :"ξέρω τα σκατά που έκαμες, ξέρεις τα δικά μου οπότε κρύψε να κρύψω"
Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση κανένας που τούτους να απολογηθεί

Ανώνυμος είπε...

Πλάσμα που το λαλούν Κρίνο δικαιούται να λέει ότι μαλακίες θέλει.

Ανώνυμος είπε...

πεστε του κρινου να βαλει ρεπανι στο στομα και καροττο στον πισινο..

kyriakos είπε...

Τι να απολογηθούν η ζημιά έγινε ο Μέσος Έλληνας νομίζει πως η Κύπρος μετατράπηκε σε ουζουμπούρου... (απο ουγκάντα)

είναι σαν το μαξιλάρι του Μαρκίδη all over again..

the Idiot Mouflon είπε...

"Δεν πάω δουλειά".

Λέξη, να παίξουμε με σενάρια;

Ας πούμε ότι τρίτοε εμπλεκόμενος φυγαδεύει ή δολοφονεί τους υπόπτους για να απεμπλακεί. Ξανά-μανά οι παπαρολογίες.

Ας πούμε πάλιν ότι αποσταθερο-ποιητές κάνουν το ίδιο για να έχουν λόγο ύπαρξης. Μάνα... ξανά.

Πάμε τώρα στα προ των συλλήψεων.

Θέλω να φάω το Λέξη για λόγους οικονομικούς. Με μεσολάβηση τρίτων νοικιάζω δολοφόνους που όμως νομίζουν ότι τους μισθώνει η Τουρκία, οι Ναι-νέκοι, κλπ. Αποτέλεσμα;

Άλλο. Θέλω να φάω το Λέξη για λόγους πολιτικούς ή λόγω απώλειας εμπιστοσύνης*. Μισθώνω αχάπαρους που νομίζουν ότι Μάστρος τους είναι κάποιος με κίνητρα οικονομικά. Για Β-plan βάζω μεσολαβητή με αντίπαλο πολιτκό χρωματισμό ή διασυνδέσεις.

Λέξη, εξέτασε καλά τις δολοφονίες του 90 αλλά και πιο πρόσφατες. Θα καταλάβεις ότι οι "απαγωγές", οι "Κάπταιν Νέμο" και οι "ΕΚΑΣ" δεν σταμάτησαν ποτέ.

Με τέτοιο κλίμα (που δυστυχώς οι "οδοστρωτήρες", οι "τραυματικές εμπειρίες" και οι δηλώσεις Λιλλήκα τύπου "μήπως θα πάθει κάτι το παιδί μου;", τα Μέσα Μαζικής Εξαγρίωσης / Εξαπάτησης και οι αμαεταδότες του καφενέ καλλιεργούν) είναι πανεύκολο για τον ΚΑΘΕΝΑ να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να περιπλέξει τα πράγματα.

*(Τους ντόπιους ναι-νέκους ως αυτουργούς τους απέκλεισα -το παραδέχομαι, με βάση όχι στοιχεία αλλά μόνο το ένστικτο -για ένα απλό λόγο. Μας θεωρώ χλεχλέδες.)

the Idiot Mouflon είπε...

Λέξη, can you say "Σκορδαλιά Πλάς"?

Να δούμε τι αρλούμπες θα ακούσουμε τώρα...

Aceras Anthropophorum είπε...

Εφανταστήκατε τύχη που έχετε να ζείται στην Κύπρο. Στες παραπάνω χώρες της Ευρώπης τζιαι στην προηγούμενη Αμερική, εν το κράτος που εκμεταλλευόταν το αίσθημα ανασφάλειας για να κάμει πολιτική (να τσακίζει για παράδειγμα λαικές κινητοποιήσεις, ή ακόμα τζιαι αυτήν την δυνατότηταν κινητοποιήσεων) για να κρύφκει την πραματικήν πολιτικήν. Εμάς εν οι περιθωριακοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν τζιαι να εκμεταλλευτούν το αίσθημαν ανασφάλειας. Διότι μπορεί να είναι στην κυβέρνηση, αλλά είναι στο περιθώριον της, όπως εκαταντήσαν τζιαι στο περιθώριον της κοινωνίας. Γιαφτόν άλλωστε έχουν ανάγκην που έτσι παιγνίδια για να επιβιώσουν. Διότι πέραν που το ότι είναι στο περιθώριον, φθίνουν τζιόλας. Προσέχετε τους να μεν κάμουν ζημιάν. Ώςπου είναι μόνον λαξίματα δεν πειράζει. Βάρτε τα ακουστικά του άιπποτ σας.

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη