22 Οκτωβρίου 2009

Στείλτε τους στην ανακύκλωση!!


Είναι μπλεγμένοι 

- με τη διακίνηση ναρκωτικών
- με τον ηλεκτρονικό τζόγο
- με τα παράνομα καζίνο
- με διακίνηση λαθραίων τσιγάρων
- με παράνομο κυνήγι
- με τη πορνεία
- με τη παροχή προστασίας
- εκβιασμό αλλοδαπών

Κατηγορούνται για

- ξυλοδαρμό πολιτών
- ξυλοδαρμό παπάδων
- ξυλοδαρμό παιδιών
- εξευτελισμούς πολιτών
- ρατσιστική συμπεριφορά
- παλικαρισμούς κάθε μορφής

Ελέγχονται για 

- μασονικού τύπου αλληλεγγύη
- συγκάλυψη εγκληματικών ενεργειών συναδέλφων τους
- αδυναμία κατανόησης των ορίων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους
- αδυναμία αποβολής του αυταρχισμού, του ετσιθελισμού, του φασισμού, του ρατσισμού και των άλλων –ισμών που ανάπτυξε το σύστημα τους

Κρίνω ότι κάθε προσπάθεια επιδιόρθωσης τους είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Έχουν από καιρό ξεπεράσει κάθε όριο επισκευής.

Στείλτε τους στην ανακύκλωση! Τώρα!

ΥΓ1: Οι λίγες φωτεινές εξαιρέσεις δεν μπορούν (δυστυχώς) να βελτιώσουν την εικόνα

ΥΓ2: Μπορείτε να συμπληρώσετε τις σχετικές λίστες με οτιδήποτε ξέχασα (λόγω βιασύνης) να αναφέρω

11 σχόλια:

rose είπε...

Υ.Σ. δεν είναι ανακυκλωσιμοι
είναι όπως τα τοξικα αποβλητα

Unknown είπε...

Σωστά! Δεν είναι ανακυκλώσιμοι. Αποτελούν εστία μόλυνσης.

Psychia είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΛΕΕΙ "ΕΤΟΝ ΠΠΟΥΣΤΟΜΠΑΤΣΟ"!!

Έχω μια φαντασίωση μιας καλά οργανωμένης ταυτόχρονης βομβιστικής επίθεσης σε όλους τους αστυνομικούς σταθμούς. Για μια φορά ΔΕΝ θα είναι μπάτσος κρυμμένος πίσω από μια εγκληματική ενέργεια!

Τα όρνεα κάμνουν τους φιλήσυχους πολίτες να θέλουν να εγκλιματίσουν!

Ποιαν ανακύκλωση?? Στον Κοτσιάτη ολάν! Στον φώκο!

iordanou είπε...

Δυστυχώς έσιεις δίκαιο

antioxlos είπε...

Βλέπω και άτομα που θεωρούσα σχεδόν σοβαρά, να κάνουν έτσι σχόλια. Δεν έχετε τσίππα πάνω σας; Οι λίγες φωτεινές εξαιρέσεις που λέτε πως πρέπει να αντιδράσουν; Αλλα επαγγέλματα δε σας φταίνε, άλλα κακά του τόπου μας δε σας ενοχλούν, στα νοσοκομεία πεθαίνουν καρδιοπαθείς που περιμένουν νοσηλεία, υπάρχει ελλειψη βασικών νοσοκομειακών υλικών και εσείς έχει τόσους μήνες ασχολείστε με το αγαπημένο σας θέμα με την Αστυνομία. Τα άλλα όλα τα διορθώσατε. Δεν είναι υποκρισία αυτό; Δεν περιμένω απαντήσεις φιλικές προς το άτομο μου, πέστε ότι θέλετε, εδώ θα είμαστε.

iordanou είπε...

Τι έδειξαν δύο παγκύπριες έρευνες για λογαριασμό του Σώματος; Εννέα στους δέκα αστυνομικούς δηλώνουν ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία

Να μας ζήσουν

http://www.philenews.com/main/1,1,22,0,20402-.aspx

Lexi_penitas είπε...

Αγαπητέ ΑΣΤ, σε καλωσορίζω στο μπλογκ και χαίρομαι που το μπλογκιγκ έφτασε μέχρι και τα όργανα της τάξης. Χαίρομαι επίσης που παραδέχεσαι ότι οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες!

Αντί άλλου επιχειρήματος απαντώ στο σχόλιο σου με τη σημερινή είδηση.

"Με οδηγίες του αρχηγού της Αστυνομίας Μιχάλη Παπαγεωργίου, τέθηκε χθες σε διαθεσιμότητα μέλος του σώματος, εναντίον του οποίου διερευνάται ποινική υπόθεση. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, το υπό αναφορά μέλος εμπλέκεται σε υπόθεση κυβείας ενώ παράλληλα φέρεται να έχει διαπράξει τα πειθαρχικά αδικήματα της αμέλειας καθήκοντος, της εγκατάλειψης καθήκοντος και της ανάρμοστης και απρεπούς συμπεριφοράς. Με λίγα λόγια, ο εν λόγω αξιωματικός συνελήφθη επ' αυτοφώρω να χαρτοπαίζει εν ώρα καθήκοντος. Ο αρχηγός έχει διορίσει παράλληλα ερευνώντα Αξιωματικό για να διερευνήσει το ενδεχόμενο διάπραξης πειθαρχικών αδικημάτων."

Θα ήθελα να δω μια φορά κείμενο σου στο οποίο να κακίζεις συμπεριφορές του σώματος που ανήκεις και να προτείνεις λύσεις! Μπορείς να ξεφύγεις από την μασονικού τύπου αλληλεγγύη που έχετε όλοι μεταξύ σας;

Τι θέλεις δηλαδή; Να πάψουμε να τα λέμε; Θα δεις ότι τα λέμε και για τους κακούς γιατρούς και τους κακούς τραπεζίτες και τους κακούς λογιστές και τους κακούς παπάδες. Η διαφορά είναι ότι οι κακοί αστυνομικοί είναι στην επικαιρότητα κάθε μέρα πια!

Και μια λεπτομέρεια που μπορεί να σου διαφεύγει. Έχετε καθήκον να διατηρείτε το νόμο και την τάξη! Όχι να τα βιάζετε!

rose είπε...

απορία προς αστυνομικο πιο πάνω

αν εγω κανω καταγγελία στην αστυνομία οτι κατει δεν παει καλά στο Νοσοκομείο ποιος θα τη διερευνησει???

hAllooooooooo ????????

Ανώνυμος είπε...

μαναμου ρε τον αστυνομικό και eθίχτηκε, είσαι ο τελευταίος που πρέπει να συνεφέρνει την λέξη τσίππα, αστυνομικέ.

κατά τ άλλα: «μα εγώ εν τζιαι ξέρω...ένας απλός αστυνομικός είμαι.».

αφού είσαι ένα απλό άβουλο αρνί, (άμα σε συμφέρει) τότε κρύψε.

εκανες και μπλογκ στραβάρα σου... και λες και ψεματα στο μπλογκ σου γιατί είμουν και εγώ εκεί.
Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να αραδιάζεις ψευτιές, ατάκες μπατσικού επιπέδου απλά και μόνο για να δικαιολογήσεις το αρρωστημένο σώμα που υπηρετείς.

ΓΙΑΤΙ?

Για να ξεπλύνεις λίγη από την ντροπή που νιώθεις καθημερινά, αντικρίζοντας τες απατεωνιές των συναδέλφων σου.
Για να νιώσεις καλύτερα που πέταξες τα όνειρα σου σε ενα βόθρο ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τον σιγουρο μισθο... ΚΑΙ ΙΣΩΣ, ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΙΣΧΥ...ΕΤΣΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ? ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ?

ελπιζω να δωθει η δυνατότητα στον ΑΣΤ να διαβασει οσα του αφιερωσα...

Psychia είπε...

ΑΣΤ

brace yourself, ακολουθεί σεντόνι.


Για να σου μιλήσω στην ίδια γλώσσα πέρκι καταλάβεις γιατί δεν σας χωνεύκει πλάσμαν του θεού μες τούντην χώρα, παίρνοντας το δικό σου παράδειγμα, στο νοσοκομείο πεθαίνει κόσμος επειδή υπάρχει έλλειψη βασικών υλικών ή/και προσωπικού, όι επειδή τους τρώει κάποιος λάχανο. Άλλο να θέλεις να κάμεις καλό τζαι να μεν μπορείς, τζαι άλλο να κάμνεις κακό επίτηδες. Τζαι κάθη μέρα.

Χαίρομαι πραγματικά που χρησιμοποίησες την λέξη "τσίππα". Η δουλειά σας είναι να μας προστατεύετε από αληθινούς (δηλαδή όχι φανταστικούς) κινδύνους και να επιβάλετε τον νόμο και την τάξη, πρώτα απ'όλα τηρώντας τα. Αντί αυτού μας τραυματίζετε και εξευτελίζετε ψυχικά ή/και σωματικά, με συνέπεια, ζήλο, λύσσα, τυφλωμένοι από την μεγαλομανία που σας προσφέρει η αίσθηση απόλυτης εξουσίας, και ακολούθως δεν νιώθετε καμία μετάνοια, ΟΥΤΕ ΔΙΑΤΕ ΠΑΜΟΝ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΗΜΕΡΑ(!) πέρκει σκάσουν τούτοι που σας κατηγορούν, γιατί ακριβώς δεν έχετε τσίππα. Και δεν υπάρχει δάχτυλο αρκετά χοντρό πιον για να κρυφτείτε που πίσω.

Οπότε τα περί τσίππας και λοιπά "ούλλα τα άλλα ελύσετε τα, η αστυνομία έμεινεν" μωρίσιμα ευθυνοφοβικά mommy-type guilt trip attempts, να τα λαλείς στους φτανούς τους συναδέλφους σου στο ημερίσιο "κλαίουμαι session". Δαμέ μιλάς με πλάσματα που δεν τρων κουτόχορτο.

Είναι γελοίο να κατηγοράς για έλλειψη τσίππας πολίτες που νιώθουν δικαιολογημένα απειλημένοι, ανασφαλείς και επομένως εξαγριωμένοι στην παρουσία σου και των συναδέλφων σου. Νιώθω ηλίθια να σου εξηγώ τα αυτονόητα. Σάννα τζαι απευθύνομαι σε βλάκα. Γιατί ή βλάκας είσαι, ή σε πλάνη ζεις, ή είσαι μια που τες ελάχιστες εξαιρέσεις τζαι προσπαθείς να εκλογικεύσεις την αδράνεια σου. Ευελπιστώ ότι ισχύει το τελευταίο γιατί τότε έσιει chance να σωθείς που την υπάρχουσα συνείδηση σου.

Να νιώθεις τυχερός που ακόμα μπαίνει κόσμος στον κόπο να σας μιλά με επιχειρήματα αντί να σας σύρνει διαδικτυακές μολότοφ. Do yourself a favour τζαι παραδειγματίστου.

Ανώνυμος είπε...

kai erwtw to ypourgeio ti kanei gia afth thn katantia?

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη