3 Ιουνίου 2009

Για αναγνώστες με average IQ

Ο Αναστασιάδης εν έξυπνος άνθρωπος. Τζιαι άμα λαλεί ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα εν το μεγαλύτερον στην Ευρωβουλή τζιαι η Ευρωπαϊκή αριστερά έσιει μόνο 5% γι΄αυτό πρέπει να ψηφίσουμε ΔΗΣΥ, ξέρει καλά ότι ο πολλύς ο κόσμος έθθα σκεφτεί ότι ακριβώς εν τούτοι που κυβερνούν την Ευρώπη τζιαι εκάμαν τες οικονομίες των χωρών τους σκατά τζιαι πλερώννει ο κοσμάκης.

Τζιαι άμα λαλεί ότι εννα κάμει πολιτική με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων, εν τζιαι εξηγά του κόσμου ότι οι παραπάνω που την ηγεσία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών τζιαι Βιομηχάνων εν στελέχη του κόμματος του.

Τζιαι άμα περηφανεύκεται ότι εν πιο Ευρωπαίος που σένα τζιαι μένα, εν μας εξηγά γιατί αντιδρά στην συμπλήρωση των κενών της ιστορίας μας, τζιαι γιατί λλίον πολλύ εσυφφώνησε με τζείνους που εφκάλαν το Πουργουρίδην προδότη, τζιαι γιατί τα βάλλει με μια που τες φωτογραφίες που εννα μας εκπροσωπήσουν στη μπιενάλλε, τζιαι γιατί τζιαμέ που εφώναζεν για 14 μήνες θητεία εκαταψήφισεν τη μείωση στους 19 μήνες, τζιαι τέλος πάντων πότε εννα απεξαρτηθεί το κόμμαν του που τα εθνικιστικά σύνδρομα τζιαι να γινεί Ευρωπαϊκόν;

Τελικά ενι χρειάζεται να εν κάποιος πολλά έξυπνος για να αντιληφτεί ότι ο ΔΗΣΥ ακροβατεί μεταξύ εθνικισμού τζιαι ευρωπαϊσμού τζιαι πως όπως κάποτε επούλαν μας Ελλάδα τωρά πουλά μας Ευρώπην, αλλά έμεινεν του πολλύν στοκ που την παλιάν πραμάθκια.

28 σχόλια:

Anef_Oriwn είπε...

Lexi_Penitas,

Το Σάββατο έχουμε εκλογές τζιαι πρέπει να συνάξουμε ούλλους τους δυνητικούς ψηφοφόρους (που θα μπορούσαν να ψηφίσουν “Συναγερμό”)!

Anef_Oriwn
Τετάρτη 3/6/2009 – 5:26 μ.μ.

Lexi_penitas είπε...

Ρε Άνευ,

εννα σου απαντήσω για να προλάβω τζιαι άλλους. Τζιαι οι άλλοι περιπέζουν μας με λογιων λογιών περιπεξίματα. Εστίασα στον ΔΗΣΥ επειδή σπάζει μου την με τον υπερευρωπαϊκό μανδύα που λανσάρει. Σιγά ρε ευρωπαίοι με τη βράκα!

Ανώνυμος είπε...

Μα τι επιχείρημα κι αυτό, "είμαστε το μεγαλύτερο κόμμα στην Ευρωβουλή"; Λες κι οι προοδευτικές αλλαγές στην κοινωνία ήρθαν πάντα απ΄τις πλειοψηφίες. Μάλλον το αντίθετο. Οι πρωτοπορίες ήταν σχεδόν πάντα μειοψηφίες.

Προσπαθούν να μας πουν ότι Ευρωπαίος είναι όποιος συντάσσεται πάντα με τα ισχυρά κέντρα λήψης αποφάσεων. Λες κι η Ευρώπη είναι ένας χώρος ουδέτερος, άχρωμος, α-ταξικός, χωρίς αντιθέσεις και συγκρουόμενα συμφέροντα.

Η ψηφοθηρία του κόμματος αυτού δε θα το αφήσει ποτέ να εξελιχτεί σε ένα Ευρωπαϊκό κόμμα, όπως διακηρύσσει ότι είναι. Όλα όσα αναφέρεις είναι τρανταχτά παραδείγματα της εξάρτησής του από εθνικιστικές- συντηρητικές αντιλήψεις και πολιτικές, με τις οποίες συγκρατεί την παλαιοκομματική δεξιά.

Φιλικά: Πρόσθεσε ένα τελικό ν στο στη "έλα στην παρέα μας" (μπροστά απ΄το κ, π, τ, μπαίνει ν)

Εκπαιδευτικός

Ανώνυμος είπε...

Very much to the point. Εν έσιει λάθος η τελευταία παράγραφος. Νομίζω εννά την κάμω φανέλλα.


Υ.Γ. Άκου τον Φιρφιρή, έρκεται. :Ρ

Eva Neocleous είπε...

Lexi_penita,
προεκλογικά ακούσαμε πολλές παραδοξότητες και ψηφοθηρικές ανοησίες.
Λες και οι πολίτες δεν έχουν μνήμη και αντιληπτική ικανότητα.
Εσύ, εστίασες σ΄ένα συγκεκριμένο κόμμα αλλά δεν είναι το μόνο.
Το τραγικό θα είναι να συνεχίσουν έτσι και μετά τις εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

O disi anekathen elaikize kai fenete toutos o laos areskete sto konnara.Mporo na anafero apires tethkies periptosis.
Ena prama en na po.An o proedros ipe mea culpa, to komma to anastasiadi posa pepi na pi kai (oute kan mpeni ston kopo) de lei?

firfiris είπε...

@psychia Εσέναν εννά σε σάσω καλά!

@lexipenitas
Για αναγνώστες με average IQ τζιαι ελάχιστην μνήμη.

Άν εγεννιέτουν κάποιος τον τζαιρόν που ο Μάτσης ελάλεν ότι το μέλλον της Κύπρου εν μες την ΕΟΚ, θα επάεννεν στρατόν τζιαι θα εγίνετουν παλιός μέχρι να ακούσει κουβένταν καλήν για την Ευρώπην που το ΑΚΕΛ (Ευρώπη-Νάτο-Το ίδιο συνδικάτο, λαλεί σας τίποτες;)

Όσο για τζίνους που εκάμαν σκάτα τις οικονομίες του κόσμου έχω να πώ το εξής, συγκρίνοντας πάντα με το εναλλακτίκον.
Αλλόν να έσιει πρόβλημαν το τραπεζικό σύστημα τζιαι άλλον να καταρρεύσει.
Αν η Ευρώπη τζιαι η Αμερική εν έναν αυτοκίνητον, τζιαι ο υπαρκτός σοσιαλισμός έναν άλλον, τότε ο καπιταλισμός έμεινεν που λάστιχον,τζιαι έβρασεν η μηχανή, τζιαι φκάλλει ττόζιν. Το δεύτερον αυτοκίνητον εν ττόταλ λόσς τζιαι προκαλώ σε να συγκρίνουμεν ανεργία στο ανατολικό μπλόκ τότε τζιαι τωρά.

Οι τελευταίοι που πρέπει να μιλάτε για σύνδρομα είσαστεν εσείς. Τζιαι μιας τζιαι μιλάς για average IQ, πέ μου για το δικό σας που ούλλοι τζιαι χωρίς εξαιρέσεις Ευρώποι (μαζί με την Ρωσσία τζιαι την ουδέτερη Ελβετία) εν μες τον Συναιτερισμό για την Ειρήνη (που εν του ΝΑΤΟ) ενώ εσείς είσαστεν εναντίων. Μάλλον ούλλες οι χώρες έχουν πιο χαμηλό που το μέσο IQ, τζιαι εσείς είσαστεν διάνοιες. Σε ότι αφορά δογματισμούς (ελεύθερη αγορά εναντίων ελεγχόμενης, να μπούμεν στην ευρώπη με το να μέν ιμπούμεν, να μπούμεν στο ευρώ με το να μεν ιμπούμεν), δεξιά εναντίων αριστεράς, σημειώσατε 1. Ξέρετε να δκιαλέετε πάντες... αλώπος εν εσείς που φκάλλετε μετεωρολογικά δελτία.

είπα τα τζι έπνασα :)

Ανώνυμος είπε...

Οι Ευρωλιγούριδες, οι Ευρωλάγνοι, οι Ευρωσκεπτικιστές...και στο τέλος της ημέρας...οι ΕυρωΠΕΟΙ..

Τσουνάμι αυνανισμάτων κρουούν επικινδίνως και αδιαλήπτως περί των τυμπάνων των ωών μας. (Οι εννα τον κάμω πούλλαν τον Πιτσιλλίδην).

Είδαμε και ακούσαμε πολλά. Εγώ δεν θα ψήφιζα. Αλλά βλέποντας την διάφημιση της Φάντα/ Συναγερμου (ταρακουνήστε τους)αποφάσισα να τους ταρακουνήσω...τους Συναγερμικούς. Αφήστε και καμιά άμυνα τα γέριμα....πόσο τούμπωμα πιον στην Ευρώπη...Στο τέλος έννα μας την κάτσουν τζαι εννά έχουν τζαι δίκιο...με τόσον τούμπωμα προκαλείς την τύχη σου...Όποιος γυρέψει να σηκώσει κκελλέν εν Ευρωσκεπτικιστής...Ρε δεν αφοδεύεις περί υμών ('η ημών) ρε Στυλιανίδη...ή αλλείως..δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα...

Καταγγελίες επί καταγγελιών ο Νίκος μετά φυσικά που κούρτισμαν που τον Φούλλην (τι καλός άνθρωπος που έλεγε και ο Χ. ΚΛυνν). Το πιο επαναλαμβανόμενο επειχήρημα τους..."Οι "διαφανείς" κατακυρώσεις προσφορών του δημοσίου για να βάλλομεν διαφήμιση στην Φανέλλα της ομάδας μας...."-- Προσέξτε..δεν λέμε την Ομάδα, δεν λέμε ότι γίνεται..Υπολογίζουμεν ότι γίνεται....τζαι πετάσσομεν την σπόντα να συνάξουμε τους αδέσποτους Λαστθχάριες, Απολλωνίστες, Ανορθωσιάτες κλπ κλπ. Ουσιαστική καταγγελία δεν είδα, δεν άκουσα, δεν μυρίστικα...
Για 'υτό θα τους ταρακουνήσω.

Ανώνυμος είπε...

stelios

ίνταλλως κάμνετε έτσι.
αφήστε το νίκο να λαφαζανέψει λίον το κόσμο για να τους συσπειρώσει.

όντως ο συναγερμός ακροβατεί μεταξύ εθνικισμού και ευρωπαισμού (η ξερώ γω φιλελευθερισμού), με τη δεύτερη ομάδα να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

μεν καρτεράτε να αλλάξει τούτο το φκιολί που τη μια μέρα στην άλλη... θέλει δουλειά. τζαι η μαλακία του "ευρωπαικού προφίλ" με το τρόπο της αλλάσει τα παλιά εθνικιστικά κατάλοιπα.

εν ολίγοις, μεταξύ της δεξιάς του δηκο, ευρωκο, (νε μεν πω και εδεκ) και του δησυ, καλύτερα να δυναμώνει ο συναγερμος. όσον αφορά στο κυπριακό βολέφκει μας καλύτερα.

τι να πω ; εκαταντίσαμε να θέλουμε να κερδίσει ο δικομματισμός. τωρά αν έρτει πρώτος ο συναγερμός ή πρώτο το ακελ, άλλο μαράζι. μαράζι θα έχουν οι κομματικοί. έμας ο στόχος μας εν άλλος.

Ανώνυμος είπε...

EKTES AKUSA ENAN OREO ANEKDOTO APO KAPION AKELIKO IPOPSIFIO.

TO AKEL INE TO KATEXOXIN EVROPAIKO KOMMA TIS KIPRU.

PE MAS ALLONA ME TON LOLEK KAI POLEK.

Ανώνυμος είπε...

AN DEN KANO LATHOS O PROEDROS TIS OEB ANDREAS PITTAS DEN INE STELEXOS TU SINAGERMU. ENNOIS KAPION ALLO ?

Ανώνυμος είπε...

veveos dioti to akel diekdiki eno oi alloi dehounte akrivos oti lali i evropaiki enosi

Firfiri.En mporo na katalavo ti shesi eshi to sistima tou iparktou sosialismou.To akel pou to 60 ipostirize to sistima tis miktis ikonomias.Tora giati kai gia pion anaferese gia sistimata ikonomias toy iparktou sosialismou kalo tha itan na dosis mian eksigisi
Epie o (anekdiigitos) o (en ton thimoume) antiproedros toy diko na hreosi sto akel oti nostalgi sistimata ikonomias toy proin anatolikou blog kai egine eksallos o katsouridis(!!!!).Nai o katsouridis enevriase (proti fora ton ida na nevriazi) kai touto dioti ipe kati pou en eharaktirize tis politikes toy akel.

Ανώνυμος είπε...

A kai kati allo firfiri.TI shesi ehi i deksia tis Kiprou me to dimosio tomea pou esi anathematizis (kai ego veveos veveos)?
11.000 proslipsis parakalo sta 10 hronia diakivernisis.
KATA TA ALLA FIRFIRI THELI I DEKSIA LIGOTERO KRATOS.
Na po ti egine stin astinomia?
Na po pou katantise o DISI tin ikonomia?
(THOU KIRIE FILAKI TO STOMATI MOU)
Hate kopelia.EN evroekloges pou ehoumen.En tzie proedrikes alla toutes oi anakolouthies tou disi vkaloun ofthalmon re pedi mou.ELEOS PION)

Y.G.Pantos ego en pao na psifiso.Afou to akel eshi 2 edres kai vkenni kai o takis evrovouleftis en eho logo na pao.Kalo voli stous ipolipous

Anef_Oriwn είπε...

Για τον τελευταίο Ανώνυμο,

Ρε φίλε η μεγαλύτερη πλάκα είναι τούτοι ούλλοι (της Δεξιάς) που κατηγορούν το δημοσιουπαλληλισμό του πάλαι ποτέ υπαρκτού σοσιαλισμού ή τα έχουν με τη Δημόσια Υπηρεσία στην Κύπρο, είναι τούτοι που έχουν αλωνίσει τζιαι εκάμαν τα φέουδα τους (από καταβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας) τη Δημόσια Υπηρεσία και τους Ημικρατικούς Οργανισμούς στην Κύπρο!

Υ.Γ.: Εγώ πάντως εν να παω να ψηφίσω έστω κι αν ισχύουν αυτά που λες ...

Anef_Oriwn
Πέμπτη 4/6/2009 – 4:50 μ.μ.

Lexi_penitas είπε...

Ρε Φιρφιρή μα πότε εννα καταλάβεις γιόκκα μου ότι η πιππίλλα με τες μαλακίες του "υπαρκτού καπιταλισμού" εννεν φάρμακο για ότι μαλακίες κάμνει η δεξιά στη Κύπρο τζιαι τον κόσμο. Στόχος κάθε νέου ανθρώπου πρέπει να γίνει ο κόσμος καλύττερος τζιαι όϊ να βρίσκει προφάσεις για να δικαιολογεί την ανισότητα τζιαι την αδικίαν του συστήματος.

Αναφέρνεσαι σε μένα που έγραψα ως τωρά σχεδόν 200 κείμενα στα οποία εν μπορείς να έβρεις ούτε λέξη που να υποστηρίζει τζείνα τα καθεστώτα. Τζιαι ναι, εκατηγόρησα πολλές φορές το ΑΚΕΛ για δογματισμούς που κουβαλεί ακόμα που τζείνην τη περίοδο της ιστορίας του.

Είναι σαν να σε κατηγορώ για φόνο επειδή ένας ξάδελφος του φίλου σου έκαμεν ένα φόνο στην Αγγλία το 70 ή το 80. Καταλάβεις ήντα πελλάρες μας λαλείς δαμέ (τζιαι όποτε προσπαθήσεις να μιλήσεις πολιτικά για να υπερασπιστείς την Αγία Κυπριακή Δεξιά)

Όσον για την Ψυχία μεν γελαστείς να της ντζίξεις τζιαι ίσια κόφκω σου τα πόθκια σου :))

Phivos Nicolaides είπε...

Η αλήθεια είναι ότι έμεινε μεγάλο στοκ και πολλή, παλιά πραμάθκιαγια, όπως το λες σε όλα τα κόμματα ανεξαίρετα. Πότε θα 'ξεπουλήσουμε' είναι άγνωστον!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παίδες, τη βοήθεια σας. Αν και είμαι αριστερός έχω κατά καιρούς μαυρίσει το ΑΚΕΛ λόγω διαφωνιών στο Κυπριακό. Ωστόσο, θεωρώ τον εαυτό μου πιο κοντά σε αυτό το κόμμα παρά σε οποιοδήποτε άλλο. Χτες άκουσα ότι συναγερμικός υποψήφιος αποκάλεσε το ΑΚΕΛ και κατ' επέκτασιν και εμένα, ως ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ για τον τόπο. Ξέρει κανένας ποιός είναι αυτός ο κύριος?

Ανώνυμος είπε...

Μόλις διασταύρωσα ποιός είναι αυτός ο υποψήφιος. Κύριε Νίκο.....να σασ ζήσει ο Αρειστήνδην!!!

Anef_Oriwn είπε...

Εμέναν, γιατί αυτός ο τύπος (ο Αριστίνδης), όταν τον ακούω να μιλάει μου θυμίζει τον (ωρυόμενο) Άδωνιν (τον Γεωργιάδη) του ελλαδίτικου ΛΑΟΣ;

Anef_Oriwn
Παρασκευή 5/6/2009 – 3:02 μ.μ.

Unknown είπε...

Γιατί, τα...μεγάλα πνεύματα...κλπ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποφασίσεις ποιος είναι περισσότερο κρετίνος.

Αδυνατώ πάντως, να καταλάβω πως κάποιοι άλλοι, που ανεξάρτητα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί τους έχουν πολιτικό και ηθικό ανάστημα (π.χ. Στυλιανίδης και Θεοχάρους) μπορούν, να είναι στο ίδιο πλάνο με αυτόν τον "τύπο".

Ανώνυμος είπε...

Pantos kopelia epiase 20% to kopelli-naylon.Epiasin andika ta lefta tis Ekklisias .Gmt.Prepi epigontos na kami ependisis perki ta feri piso

Ανώνυμος είπε...

20% όσων ψηφίσαν Συναγερμό, ψηφίσαν Πιτσιλλίδη. Τι λέει αυτό?

nicostrim είπε...

1. Διερωτώμαι γιατί κολλούμε στα ηλίθια σχήματα περί «υπαρκτού σοσιαλισμού» ή για ένα «ευρωπαϊκό μοντέλο» κτλ. Αν θα κάνουμε κριτική στον πολικό λόγο εν καιρός να πάμε πίσω από τις ταμπέλλες...
2. Τώρα για το φαινόμενο Πιτισλλίδης, εν είναι καινούριο φρούτο: ο Πρόδομος Προδρόμου ως "παιδί των καναλιών" εν ήταν παρόμοιο τύπου; εντάξει κείνος το έπαιζε διανοούμενος της Δεξιάς/Εθνικοφροσύνης (από Αριστερός που ήταν στην Γαλλία),ή πάλαι ο Λιλλήκας τί ήταν παρά το ίδιο πράμαπου παρασιτούσε στο ΑΚΕΛ πριν κολλήσει στο Τασσικό σχήμα (ωχ τι ωραία που μιλούμε στον αόριστο, κι όχι τον ενεστώτα!!!), απλά το Πιτσιλοφαινόμενο εν ακόμα πιο γελοίο πράμα -πρόκειται περί τενεκέ, ή βαρέλα ώφκαιρη για να χρησιμοποιήσω έκφραση παλιά του Ππάπη...
3. Ας σοβαρευτούμε όμως για τις πολιτικές συνέπειες και το μήνυμα των ευρω-εκλογών: ηττήθηκαν οι έξαλλοι απορριπτικοί που μας αηδίασαν με τις κασσανδρολογίες τους ότι χανόμαστε με τις εξελίξεις στο κυπριακό. Ο κόσμος τους έγραψε κανονικά και έχουμε τα Παπαδοπουλλάκια κι τα μμεδάκια τους να κλαψουρίζουν. Ας αναπνεύσουμε λίγο καθαρόν αέρα πριν μας γεμίσουν πάλαι με τις δυσωδίες τους.
4. Having said that έχουμε πλέον μπει σε μια νέα εποχή με την εποχή, και αυτό είναι απολύτως κατανοητό σαν απαξίωση της πολιτικής: σε μεγάλο βαθμό πολύς κόσμος μπούχτισε με τον ηλίθιο κι επαναλαμβανόμενο πολιτικό λόγο, άλλοι απλά βαριόνται, άλλοι εν απολίτικοί . Καλύτερα να με ψηφίζουν όσοι δεν θέλουν: αυτό είναι μέσα στο δικαίωμα ψήφου – αν θες δεν ψηφίζεις. Εξάλλου αν υποχρεώσεις το κάθε άσχετο κι απολίτικο να ψηφίσει αναπαράγεις το σύστημα λόγο ασχετοσύνης και συντηρητισμού.

Ανώνυμος είπε...

Για ξύλινο λόγο που λέεις φίλτατε , άκουα τον Κάρογιαν και έβαλα ,ασυναίσθηατα , τα γέλια.Πως εκατάντησε ρε γμτ έτσι το δήκο?
Ελπίζω να επιάν το μύνημα ότι συμμετέχουν στην κυβέρνηση ,να αποφασίσουν να σηκώσουν τα μανίτζια και να δουλέψουν με τον πρόεδρο μας για να υλοποιηθεί το έργο του.
Μέχρι τωρά ήντα που εκάμναν?Εκάθουνταν σε μια καρέκλα και εθωρούσαν τον καημένο το πρόεδρο να τα φέρει βόλτα και σε κάθε βήμα αρκέφκαν:Συμγωνούμεν,διαφωνούμεν,
ναι μεν αλλά ,θέλαμεν παραπάνω...
Ε ΕΛΕΟΣ .ΕΛΕΟΣ

nicostrim είπε...

Ναι, αλλα η ήττα αντί να κάμει κάποιους να φέρουν τα μίλια τους τους κάμνει πιο έξαλλους και ηλίθιους! Αλαζονεία ρε παιδί μου! Κέιναος ο Στράτος Παναγίδης που βρίκσει το θράσος να μιλά: "θα συνέχισουμε την πορεία μας" - συνέχησε φίλε μου στο αδιέξοδο σου, ποιος σς σταματα!
Ακουσετε κεινη την Παναγιώτου; "Για την αποχή φταινε τα μεγάλα κόμματα που εν εσυνάξαν τον κόσμον τους. κι εμείς οι μικροί, οι ήρωες, οι εναλλακτικοί κτλ και μπαράβο μας ακι μμπράβο μας"... Ρε μα τούτη σκέφτεται τι λέει;
1. Συφέρει τους μικρούς να με συνάουν κόσμον οι μεγάλοι γιατί έτσι θα αυξήσουν τα ποσοστά τους. ε λοιπόν εν συναξαν οι μικροί τον κόσμο τους και μειώσαν τα ποσοστά τους.
2. Ετσι "Οικολόγους" όπως τους δικούς μας εν έσσιει αλλους - εν εθνικιστές, ανακόλουθοι, λαϊκιστές και με νουν μεσ στο κοκκονοσικο: αν είστε οικολόγοι γιατι υπιστιζεται τις αμυντικές δαπάνες ακι τισ στρατιωτικές ασκήσεις: προκειται για τις πιο μεγάλες απειλες στο περιβάλλον!
3. Από που κι ως που οι "Οικολόγοι" να είναι αντι-ομοσπονδιακοί;
Αλλά γιατι ασχολούμαι μαζί τους; Άστους εκει να αυτοσαμαλίζονται και αυτοικανοποιούνται σαν ήρωες..

The Passenger είπε...

Το ότι ένα κόμμα βάλλει κάποιον όπως τον Πιτσιλλίδη σαν υποψήφιο ευρωβουλευτή ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ θα έπρεπε να ήταν αρκετό για να αποδείξει πόσο πολλά στ'αρχίδια του έσιει την σοβαρότητα τζιαι την πρόοδο. Εγώ αν ήμουν οπαδός του κόμματους τούτου ήταν να αντρέπουμουν.Το ότι οι οπαδοί τους όι μόνο εν αντρέπονται αλλά επάρονται τζιόλας μιλά τζιαι τούτο που μόνο του για την νοοτροπία που διέπει το κόμμα.

Στις επόμενες εκλογές ας βάλουν τσούλες όπως κάμνει τζιαι ο Μπερλουσκόνι, εννά πιάσουν παραπάνω ψήφους.

Το ότι η εκκλησία εσιώνωσε ένα καρατέλλο λεφτά πάνω σε ένα υποψήφιο τζιαι το ότι το ΔΗΣΥ εδέχτηκε τούτο το αίσχος τη στιγμή που στο κράτος έχουμε ένα κατεβατό ελλείψεις εν ελεεινό.Τζιαι φυσικά κάποιος μπορεί να διερωτηθεί τι θα ήταν το αντίτιμο για την γενναιωδορία των τραγοπαπών.

Στα μούτρα σας που εννα μας κάμετε τζιαι μαθήματα Ευρωπαισμού.

Για τον συνεταιρισμό για την ειρήνη που μας τα επρίσασιν, τα αυτονόητα: εν μπορείς που την μιαν να υποστηρίζεις αποστρατικοποίηση τζιαι που την άλλη να μπαίνεις σε ένα στρατιωτικό οργανισμό προέκταση του ΝΑΤΟ.Οσο για την γνωστη πιπιλλα ότι εννά υποβάλει βέτο η Τουρκία στην ένταξη μας τζιαι έτσι εννά την στριμώξουμε στον τοίχο τζιαι εννά δεχτεί να λύσει το Κυπριακό με τους δικούς μας όρους, ε, αν η ιστορία των τελευταίων 30 χρόνων ενεν αρκετή για να τους αποδείξει την γελοιότητα του επιχειρήματος τότε εν έσιει τζιαι τίποτε άλλο που μπορείς να κάμεις. Δαμαί μιλούμε για αθρώπους κόμματος που έβαλεν έναν όπως τον Πιτσιλλίδη για υποψήφιο.

By the way κάποιος ας δώσει επιτέλους συγχαρητήρια στον Πουργουρίδη. Δαμαί ο Κασουλίδης είπε ότι η Ευρώπη εν έσιει αστεγους, εν είπε λέξη για τα πόστερ που εδείχναν την Κύπρο να γίνεται γκούλαγκ αν έφκαινε ο Χριστόφκιας τζιαι έκαμνε πίπα του αρχιεπίσκοπου στις εκλογές τζιαι παραξενεύκει τον οποιονδήποτε η διαπίστωση ότι εν λαικιστής τζιαι πατριδοκάπηλος; Ετσι είναι γιατί έτσι αθρώπους ανάγιωσε ο ΔΗΣΥ. Ας ασσιχτιρισει τον Κασουλίδη τζιαι κάποιους άλλους τζιαι τότε ας προσπαθήσει να πείσει σοβαρά ότι εν το κόμμα του μέλλοντος.

Ανώνυμος είπε...

Passenger en diafono posos me osa leis alla emena epirakse me pou epiaen to kopellin 20% ton psifon ton psifoforon tou disi.Ma kala ti skeftounte sior toutoi i psifoforoi.
Oso gia ton kasoulidi ,itan tragiko to ti arhes edoke stin korasa tou.Ti allo mpori na perimeni kanenas pou opou stathi kai opou vrethi livanizi tous thesmous tis E.E.Ate tpt allo en lalo.Mpori kanenas na eksaksi polla alla simperasmata pou touta

Aceras Anthropophorum είπε...

Λεξιπένητα εξίκοψα λλίον που τα μπλόγκς τζιαι θκιαβάζω καθυστερημένα την ανάρτησην τζιαι τα σχόλια. Ήταν που τες καλλύττερες αναρτήσεις που έφκαλες γιατί εν τόσον μα τόσον αληθηνή. Τζιαι δυστυχώς ο Νίκος είναι η έκφραση του χαρακτήρα ενός ολόκληρου πλήθους.

Ως πολλάτε που τουλάχιστον για το κυπριακόν ο Κλήρήδης έβαλεν γερές βάσεις τζιαι άλλαξεν τα πράματα διότι θα είχαμεν Ευρωκό του 45% όπως έχουν τζιαι στα κατεχόμενα.

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη