18 Νοεμβρίου 2007

Αποτελέσματα αναζήτησης

Ένα μικρό αποτοξινωτικό διάλειμμα από τη εκλογολογία και τη πολιτική ποτέ δεν έβλαψε κανένα. Γι' αυτό σήμερα θα ασχοληθώ με το φαινόμενο μπιφτέκι. Όταν πριν από 11 τόσους μήνες ανέβαζα εδώ τη μοναδική και ανεπανάληπτη συνταγή του μικρασιάτικου μπιφτεκιού, δεν υποψιάστηκα το σουξέ που θα είχε. Είναι by far το πιο πετυχημένο κομμάτι αυτού του μπλογκ. (Τώρα να χαίρομαι????)

Σύμφωνα με το μετρητή που έχω στο μπλόγκ μου, το 20% των επισκεπτών φτάνει στο μπλογκ μέσω αποτελεσμάτων από τις διάφορες μηχανές αναζήτησης. Περισσότεροι από τους μισούς, δηλαδή ένας στους 10 επισκέπτες του μπλογκ καταλήγει απευθείας στη συνταγή, αναζητώντας συνταγές μπιφτεκιών.
Αφού το σχέδιο του θεού δεν λειτούργησε.....

Το μπιφτέκι πρέπει να βρίσκεται διαχρονικά στις πρώτες διατροφικές προτιμήσεις των Ελλήνων. Ίσως το γεγονός ότι έχει πάρα πολλές παραλλαγές, να παρακινεί το κόσμο να το ψάχνει περισσότερο από άλλες συνταγές. Δεν ξέρω τώρα πόσοι δοκίμασαν το συγκεκριμένο. Αν κάποιος το δοκίμασε ας μας πει τις εντυπώσεις του.

Πάντως πρέπει να σας πω ότι τα μπιφτέκι πάρτυ που οργανώσαμε με τη συμβία άφησαν εποχή. Όσοι είχαν τη τύχη να παρευρεθούν ρωτούν πότε θα είναι το επόμενο. Πιο πολύ από όλους όμως φαίνεται να το πεθύμησα εγώ. Χωρίς δυνατότητα να λειτουργήσω φουκού εδώ στη Ντόχα, και ακόμα χειρότερα χωρίς χοιρινό κρέας, δεν θα πάψουν να τρέχουν τα σάλια μου για κανένα μήνα ακόμα. Γεναίκααα, άρκεψε να τα ζυμώνεις...

Τελικά φαίνεται ότι η αναζήτηση συνταγών στο ίντερνετ καλά κρατεί. Διερωτώμαι γιατί δεν ανεβάζει κάποιος ένα μπλογκ με συνταγές μαγειρικής όπου θα μπορούσαν οι αναγνώστες να ανταλλάσσουν ιδέες και εμπειρίες. Η ένα μπλογκ με καθεστώς κοινοκτημοσύνης. Όπου ο καθένας που έχει κάτι εξαιρετικό αυθεντικό μεσογειακό
να προτείνει (ναι, μόνο εξαιρετικό, και μη ακούσω μαγιονέζες, φρέσκες κρέμες και αηδίες) να μπορεί να το ανεβάζει. Που ξέρετε, μπορεί να καταφέρουμε και το Χριστόφια να αποκαλύψει καμιά που τες περιβόητες συνταγές του Κελλακίου! Μετά σου λένε eat organic, εεε Αγρινό;

21 σχόλια:

Δασκαλούα είπε...

www.xortosyntages.blogspot.com

Σιγά που δεν θα είχε μπογκς για συνταγές!

Lexi_penitas είπε...

Σόρρυ Δασκαλούα μου, μιλάμε για νόρμαλ συνταγές. Όχι που να απευθύνονται σε ανθρώπους με "ιδιαιτερότητες" :))))))))))

stalamatia είπε...

Συμφωνώ με τον Πένητα είπαμε να φάμε όι να λυμοκτονήσουμε ,επήα να δω τες συνταγές τσιαι ανατρίσιασα. Πένητα άμα πάεις στη Κύπρο να φάεις τσιαι ένα μπιφτέκι για μένα.Επειδή εσού καταφαίρνεις τα με τους υπολογιστές ανάρτησε κάτι για να γράφονται συνταγές όποιος νομίζει ότι έχει κάποια ωραία συνταγή να τη γράφει.

Yiota είπε...

berger με μανιταρι ?????? οι μανα μου...επελλαναν οι χορτοφαγοι.

καλή ιδέα..ανοιξε το blog και θα σου γραφουμε συνταγες! :)

Greekstories είπε...

Εμενα ανοιξε η ορεξη μου παντως με τα μπιφτεκια. Αμαν ρε Λεξη τζιαι ειμαι σε αιωνια διαιτα που να μεν σου πω...

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς τα πεθυμήσαμε! Σε περιμένουμε να έρθεις να ανάψεις τα κάρβουνα!

Ανώνυμος είπε...

http://hungryforhungry.blogspot.com/

Απ'όλα έχει το πανέρι!
Απλώνεις χέρι και διαλάς (νομίζω)

stalamatia είπε...

Πηγαίνετε με ρυθμό 1,2,3, πάμε
ρίξε στη φοκούδα σπίρτο να πυρποληθεί αυτό το μπιφτεκάκι θέλει να ψηθεί.

dokisisofi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Lexi_penitas είπε...

Δοκισήσοφη εν σε πιστεύκω :)

stalamatia είπε...

Μα τσιαι γιω νυστεύκω .κάμνω τη νηστεία του ανανά τρώω ποούλλα εκτός που τον ανανά.

dokisisofi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Lexi_penitas είπε...

Δοκησίσοφη, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Αλλά όχι και χορτοφάγος. Αφού σ' αυτό ακόμα και το σχέδιο του θεού απέτυχε :)

ΥΓ: Το βρακί είχε το στόχο του αλλά ο Αγρινός δεν μάσησε :( Εν απασχολημένος να τσακώνεται με τον άνευ κόπωσης για τον Χριστόφια.

Unknown είπε...

Ένα και μόνο ένα είναι το ερώτημα που προκύπτει από αυτό το ορεκτικόν πόστιον.

Πότε θα γίνει το επόμενο μπιφτέκι πάρτυ. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες.

Και αν δεν λάβω απάντηση ικανοποιητική στο κρίσιμο για το έθνος ερώτημα, απειλώ τον άριστο Πένητα πως θα αρχίσω να ανεβάσω στα σχόλια , ανεξαρτήτως κεντρικού θέματος σλογκανάκια και ατάκες του Τάσσου.

Απλά, για να μας...κοπεί η όρεξη!

Lexi_penitas είπε...

Στον αγαπητό Πολίτη Πήττα, απευθύνω μέσω του πιο επίσημου βήματος, (για το μπλογκ μου μιλάω) πρόσκληση για το επόμενο μπιφτέκι πάρτυ. Η παρουσία του θα είναι για την συμβία και εμένα ιδιαίτερη τιμή!

Λεπτομέρειες προσεχώς...

dokisisofi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Lexi_penitas είπε...

Εν που την αζούλα σου Δοκισήσοφη. Η ομήγυρις θα αποτελείται αποκλειστικά από ΝΕΑ παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

e pelle... i ora ine 12 ke 30 ke pino kesi arkepses na milas gia mpiftekkia? men dis ti asitia ppefti stin agglia... frozen pitses ke kinezika exun gini ena me mena! ax... suvlaki! esis pu iste kipro u better appreciate them!

MonachusX2 είπε...

Θέλω κι εγώ μπιφτέκι. Η δίαιτα ας περιμένει τη.. Δευτέρα.
Ερώτηση: Πώς μπορώ να γίνω μέλος του μπλογκ των συνταγών; (Τώρα που πήρα φόρα)

MonachusX2 είπε...

Τωρά είδα το σχόλιο του morfeas9. Μάνα μου τζαι εμένα το μωρό μου είναι στην Αγγλία και τρώει frozen pizzas και κάθε μέρα ρωτά με τι θα φάμε εμείς. Κάποτε λέω της ψέμματα για να μην την πληγώσω...

Lexi_penitas είπε...

@μορφέας9. Ασε ρε φίλε, και συ και εγώ και το "μωρούι" της μονάχουςΧ2 στο ίδιο καζάνι βράζουμε :(

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη