10 Νοεμβρίου 2007

Δημοσκοπήσεις "Που σου νέφκω" Νο 5 & 6

Πόσο πρόβλημα θα είχατε να συγκατοικήσετε με Τουρκοκύπριο/α για ένα χρόνο στη διάρκεια των σπουδών σας.

ΔΕΝ έχω πρόβλημα 71% (75 votes)
Έχω λίγο πρόβλημα 3% (3 votes)
Θα το σκεφτόμουν 8% (8 votes)
Έχω μεγάλο πρόβλημα 4% (4 votes)
ΔΕΝ θα συγκατοικούσα 15% (16 votes)

Σύνολο 106 ψήφοι
==============================

Το ΝΑΙ και το ΟΧΙ τότε και σήμερα.

Ψήφισα ΝΑΙ και ΔΕΝ μετάνιωσα 46% (32 votes)
Ψήφισα ΝΑΙ και μετάνιωσα 1% (1 votes)
Ψήφισα ΟΧΙ και ΔΕΝ μετάνιωσα 33% (23 votes)
Ψήφισα ΟΧΙ και μετάνιωσα 19% (13 votes)
Ψήφισα Λευκό/Άκυρο 1% (1 votes)

Σύνολο 70 ψήφοι

Το μόνο που έχω να προσθέσω στα αποτελέσματα, είναι ότι η εικόνα που έδειξαν όλες οι δημοσκοπήσεις του "Που σου νέφκω" μέχρι σήμερα επιβεβαιώνονται. Με δυο λόγια, οι μπλόγκερς και οι αναγνώστες τους με σημαντική πλειοψηφία βρίσκονται στον αντίποδα της συντήρησης που εκφράζει η σημερινή κυβερνητική μειοψηφία.

Η νέα διπλή δημοσκόπηση είναι πλέον για το δια ταύτα. Άντε και καλό βόλι!

5 σχόλια:

stalamatia είπε...

Τελικά μόνο οι μπλόγκερ εναντίον του Τάσσου? Βλέπω στις δημοσκοπήσεις σου πρώτο το ΑΚΕΛ πρώτος ο Χριστόφιας,έχω μια απορία πως τους έπεισε ο Τάσσσσος να ψηφίσουν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ακόμα δεν έχω καταλάβει.Και μην μου πείς για το κλαμμουρούι του.Ο Χριστόφιας τι ρόλο θα παίξει με το κυπριακό?Και επειδή εγώ δεν ψηφίζω δεν είναι δική μου απόφαση αυτή,περιμένω από εσάς να με πάτε στο χωρκό μου ,άτε βάλτε τα δυνατά σας .

Yiota είπε...

den vlepoyme me xwrko me xwrka an vgei tassos..

shashoura είπε...

en polla meroliptiko na fkalleis sumperasmata me etsi typou dimoskopoulles...parola auta toutes oi taxa dimoskopiseis dioun mia mikri endei3i alla se kamia periptwsi en mporei na kateu8ini simperasma :)
,,dexomaste tis endei3eis katw pou sin8ikes merolipsias monon epeidi mas sumferei :)))

Lexi_penitas είπε...

Σιασιουρα, μεν σιασιάρεις κόρη μου.

Εξήγησα και παλαιότερα ότι οι "δημοσκοπήσεις" στα μπλογκς δείχνουν τις προτιμήσεις των μπλόγκερς και των αναγνωστών των μπλογκς. Στόχος μου, μέσα από μια σειρά τέτοιων δημοσκοπήσεων είναι η αποκρυπτογράφηση της πολιτικής ταυτότητας της κυπριακής μπλογκόσφαιρας. Δεν ισχυρίστηκα πουθενά ότι μπορεί κάποιος να βγάλει συμπεράσματα σε επίπεδο κοινωνίας.

Πάντως το ρολο που τους ανέθεσα τον φέρνουν σε πέρας. Μπορούμε σήμερα να μιλάμε με σιγουριά, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μπλόγκερς εμφορείται από ριζοσπαστικές ιδέες και απαξιώνει εκείνες τις πολιτικές που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συντηρούν αναχρονιστικές καταστάσεις στη κοινωνία μας.

Ανώνυμος είπε...

Oleeeeee

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη