24 Οκτωβρίου 2007

Νεσιέ, κράτα καλά! Είμαστε δίπλα σου...


Η δικιά μας Νεσιέ Γιασίν που νεαρή ακόμα τραγούδησε και τραγουδήθηκε από τους ανθρώπους του τόπου μας, δέχεται ανήθικη και άνανδρη επίθεση από τα φασιστικά ρεμάλια της "άλλης" πλευράς. Ζητά μόνο να υψώσουμε τη φωνή μας και να σύρουμε τη πέννα μας στο χαρτί και με το λόγο μας να τους πνίξουμε τους αχρείους.

Οι μπλόγκερς, που αποδειγμένα πια, αγαπούν και τα δυο κομμάτια του τόπου μας το ίδιο, ας κάνουμε ότι μπορούμε για να νιώσει ισχυρή και δυνατή τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας.

Οι φασίστες και οι σωβινιστές και στις δυο πλευρές είναι το ίδιο επικίνδυνοι. Ας τους φράξουμε το δρόμο!

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Εύγε για το ποστ.

Όπως λεει και η Δασκαλούα πολύ σωστά κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθούμε πιο έντονα πιο ενεργητικά και με τα καθήκια της εδώ πλευράς που δεν είναι λίγα. Ανέβασα ένα σχετικό ποστ για την Νεσιέ, τη δική μας Νεσιέ, αλλά με αφορμή αυτά, το "γυρίζω" στα καμάρια μας, τα φασιστάκια μας τρομάρα τους. Και δεν με απασχολούν ιδιαίτερα οι παλαιοί χουντοφασίστες και οι εξ επαγγέλματος "τουρκοφάγοι" όσο τα νέα παιδιά που είναι τεχνηέντως ανιστόρητα και παραπληροφορημένα...

stalamatia είπε...

Να συμπαρασταθώ στη Νεσιέ σίγουρα αλλά ας μεταφράσει κάποιος το κείμενο της στα ελληνικά.Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.Γράψετε λίγα πράγματα γι'αυτήν, τι στο καλό όλοι ξέρουν εκτός από μένα? Ότι είναι συμπατριώτισσα και μένει στα κατεχόμενα το κατάλαβα, νομίζω ότι έγραψε και τους στίχους που μελοποίησε ο Τόκας.

Banana Republic Cyprus είπε...

Ο φίλος Πίττας άγγιξε την ουσία του προβλήματος. Διότι αν ήταν μόνο οι "παλιοί" εθνικιστές το πρόβλημα, θα λυνότανε με τον φυσικό θάνατο τους λόγω ηλικίας.
Δυστυχώς οι νέοι μας είναι παντελώς ανιστόρητοι και δεν έχουν ιδέα γιατί είναι εθνικιστές ή γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Εκφράζω την συμπαράσταση μου κι εγώ στην Νεσιέ και της εύχομαι καλό κουράγιο!

Lexi_penitas είπε...

Φίλε μπανανόφυλλε, άλλος ένας λόγος που το μπλόγκιγκ μπορεί να παίξει ρόλο στο προβληματισμό των νέων ανθρώπων. Με κείμενα ισορροπημένα και σοβαρά, χωρίς ακρότητες και φανατισμούς μπορούμε να προβληματίσουμε κάποιους νέους. Ας μη ξεχνάμε ότι η τεράστια πλειοψηφία χρηστών του ίντερνετ είναι νέα παιδιά.

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη