8 Οκτωβρίου 2007

Λέτε να γίνει και εδώ;

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαθέτει μπλογκ. Και μέσα από το μπλογκ του απεύθυνε πρόσκληση για συνάντηση στους Έλληνες μπλογκερς (φυσική όχι διαδικτυακή). Όπως λέει κάποιος άλλος μπλογκερ εδώ η πρόσκληση στάλθηκε επειδή οι "διαδικτυακές δημοσκοπήσεις" δείχνουν ότι οι μπλόγκερς προτιμούν τον Γιωργάκη. Είπε λοιπόν ο Βαγγέλης να τους καλοπιάσει.

Ρε σεις, με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Κύπριων μπλογκερς δεν θέλει να δει τον Τάσσο ούτε ζωγραφιστό, λέτε να μας καλέσει η αυτού εξοχότης σε συνάντηση για να μας εξηγήσει τις θέσεις του που δεν φαίνεται να κατανοούμε;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να με καλέσει ο Τάσσος στη Στράκκα κι ας μου κοπεί το πόδι!

Σταρχεία μου είπε...

Όσκαρ πιο ηλίθιας ιδέας! Πώς μπορείς να προσεγγίσεις τους bloggers με συναντήσεις στην Αθήνα; Χώρος τους είναι το internet!
Μου θυμίζει κάτι βουτυρόπαιδα που προσπαθούν να κάνουν φίλους καλώντας άλλα παιδιά να κολυμπήσουν στην πισίνα της επαύλεώς τους. Μπλιαχ!
Αν έχει τα κότσια, ας κάνει διάλογο στο blog του.

Yiota είπε...

πάντως καλή ιδέα θα ήταν να είχαν οι πολιτικοί μας, blogs, για να κάναμε και μεις τις παρατηρησούλες μας...

Ανώνυμος είπε...

Που μια πλευρά εν καλό τούτο.
Αρκέψαν τζιαι καταλαβαίνουν (τουλάχιστον στην Ελλάδα) ότι οι μπλόγκερς επηρεάζουν σε κάποιο σημείο.Γράφουν καθαρά την γνώμη τους τζιαι δεν επηρεάζονται παρα μόνο που τους εαυτούς τους τζιαι τον κύκλο τους.Εν δύσκολο να έβρεις μπλόγκερ (νομίζω) που να γειώνεται που μεγαλοεταιρείες τζιαι πολιτικούς.
Που την άλλη συμφωνώ ότι ο χώρος μας εν το ίντερνετ τζιαι δαμέ πρέπει να μείνει.
Στο μέλλον ίσως να προκύψει καμία οργανωμένη ταυτότητα που κάποιους εν αμφιβάλλω.
Εγώ για την ώρα βάλλω κατα βαρβάρων μέσω διαδικτύου :)

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε,μπάι δε γουαίη,φκάρτην μουσική που παίζει αυτόματα..
Εν ωραία εν λαλώ,αλλα στην δουλεία,ανοίεις το μπλόγκ τζιαι έτσι όπως είσαι αχάπαρος τζιαι τα μεγάφωνα νάκκουριν δυνατά,ξεκινά τζιαι παίζει Dire Straits,τζιαι γυρεύκεις το Mute να παραιτήσει.
Να μεν σου πώ ότι εγώ αννοίω ούλλα τα μπλόγκς σε tabs του Firefox τζιαι έκαμα τζιαι 2 μέρες να ανακαλύψω πόθεν παίζει.
Αν είναι φκάρτο τέλια πάνω το widget τζιαι κάμε το να ξεκινά σβηστό τζιαι να το αννοίει όποιος χέλει.
Σωστός;

Lexi_penitas είπε...

Ρε Josoua ακόμα γελώ με τη φάση που περίγραψες. Έκαμα σου το χατήρι. Σκεφτηκα ότι και άλλοι ίσως να έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Μεν ξεχνάτε όμως να πατάτε το play, ok :)

Unknown είπε...

ο Βενιζέλος, είναι τόσο blogger όσο εγώ αστέρι στα μαθηματικά. Μηδέν δηλαδή. Έχει κάποιους παρατρεχάμενους που φροντίζουν το ιστολόγιο και αν τύχει και πέσει κάποιο σημαντικό -κατά την κρίση τους- σχόλιο, πάνε στον αρχιεπίσκοπο Βενιζέλο, γράφει την απάντηση στο χαρτί με το στυλό και τρέχουν πίσω οι "βοηθοί" να την ανεβάσουν.

Το αυτό και ο Μ.Ανδρουλάκης.

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε όλοι εκτός τόπου και χρόνου. Εκτός θέματος. Οι δικοί μας υποψήφιοι, και οι τρέις δεν χαπαρίζουν από hi-tec και όλοι εμείς χάνουμε την ώρα μας να ασχολούμαστε μαζί τους.

Προβληματισμένος για την κατάντια μας

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη