19 Ιανουαρίου 2007

Υπογραφές για το άνοιγμα της Λήδρας


Οι "πολίτες για το άνοιγμα της οδού Λήδρας" άρχισαν το μάζεμα υπογραφών για το άνοιγμα της οδού Λήδρας. Μια υπογραφή ειναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ένας πολίτης για να ασκήσει πίεση στη κυβέρνηση και να συντηρεί ανοικτό το θέμα.

Η συλλογή υπογραφών γινεται στη διεύθυνση εδώ

Spread the word!!!

6 σχόλια:

Mh Xeirotera είπε...

Se efxaristume gia tin enimerosh!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη εμεις τωρα χαιρόμαστε που θα ανοιξει η Ληδρας?Και εμεις που δεν θα πηγαινουμε απο την αλλη θα ειμαστε πατριώτες?
Οι μονοι που χαιρονται ειναι οι μικρομαγαζατορες απο την αλλη που θα την κανουν με την ηλιθιοτητα μας.
Πολυκαρπος

Lexi_penitas είπε...

Ρε φίλε Πολύκαρπε. Πες τέλος πάντων τι θέλεις.

Και μια μικρή λεπτομέρια. Συμφωνα με κυβερνητικές στατιστικές η δαπάνη των Τ/Κ για ψώνια "απεδώ" είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την αντίστοιχη δαπάνη Ε/Κ "απεκεί". Πες μας κάτι πιο πειστικό.

Cheers

Lexi_penitas είπε...

Πολύκαρπε, περιμένω να διαβάσω τη πρώτη σου καταχώρηση στο δικό σου μπλογκ. Εχεις άποψη και αξίζει να την διαβάζουν και άλλοι.

Cheers

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που θελω ειναι να αντιμετωπιζεται το Κυπριακο σαν θεμα πολιτικο και οχι νομικιστικο επειδη ο προεδρος ειναι νομικος. Θελω να επιδιωκεται να βρεθει λυση και οχι διευθετηση.θελω να εχω το δικαιωμα να παω στην Κερύνεια , οχι σαν τουριστας για να αναβαθμισω την οικονομια του παρακρατους. Και επειδη ο Ραουφ οταν ειδε το πολιτικο του τελος εκαμε την κινηση με το ανοιγμα των "συνορων", εμεις αμεσως μασησαμε. Και η κυβερνηση αντι να πει οτι μονο με λυση επιτρεπεται η διακινηση, τουλαχιστον προς τα δω, εσπευσε δια της συνηθους ανευθυνοτητας (των ενιοτε πολιτικων ταγων),να το αφησει στον ταχα "πατριωτισμο" μας,να κρινουμε τι θα κανουμε.
Να θυμισω οτι ετσι φερθηκαν ολοι οι επαειοντες και με το δημοψηφισμα.
Εξακολουθω να διερωτουμαι ποιον εξυπηρετει το ανοιγμα των οδοφραγματων, (και οχι μονο αυτου της Ληδρας). Την διευκολυνση για λυση? Την αναβαθμιση της οικονομιας μας? Την "αρση του εμπαργκο" και την εισπραξη αλλου ενος μπραβο απο τους Αγγλοαμερικανους? Η μηπως τον εξαγνισμο της μητερας Τουρκιας και τη συνεχιση της επεκτατικης πολιτικης της επισημα πλεον δια της Ευρωπαϊκης οδου?
Στο τελος, αυτο που βλεπω να εχουμε, ειναι μια σχεση μεταξυ των απο δω και των απεκει, και μια "προοπτικη" διευθετησης. Η οποια απαλλασει ευθυνων των κυβερνησεων αφου η προοπτικη δεν ειναι τετελεσμενο γεγονος.

Lexi_Penitas.......
Δεν αντεληφθηκα ακομα το συστημα των μπλοκς, γι αυτο μεχρι να το εμπεδωσω, επετρεψε μου να εκφραζομαι απο εδω. Ετσι κι αλλοιως τα θεματα που ανοιγεις μ ου προκαλουν τις αισθησεις.....
Πολυκαρπος

zappa είπε...

Ενας λόγος για να βάλω την υπογραφή μου θα είναι ότι με όλο το comotion, μετά το άνοιγμα της Λήδρας, θα αναβαθμηστεί ένα σημαντικό μέρος της Λευκωσίας, και κάπιοι κάτοικοι του που ζούσαν εξαθλιωμένοι ίσως αποκτήσουν την ευκαιρία να έχουν μια decent δουλειά.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι θα φαληρήσουν τα καρεκλομάγαζα της Μακαρίου, και δεν θα χρειάζεται να υποστώ το βλέμμα των ηλιθίων θαμώνων τους όταν θα περνάω απο εκεί.

Ένας τρίτος λόγος θα είναι ότι δεν θα χρειάζεται να γυρίσω τη μισή Λευκωσία για να πάω επίσκεψη στους Τουρκοκύπριους φίλους και συντρόφους μου.

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη