7 Μαΐου 2010

Χριστόφιας Watch, δολοφόνοι χαρακτήρων!

Το σχόλιο του Κυριάκου στο απολογητικό ποστ των ψευδοεπιτρόπων της αρλουμπολογίας με καλύπτει πλήρως. Το αναδημοσιεύω χωρίς κανένα σχόλιο. Εξάλλου αρκετά ασχολήθηκα στο παρελθόν με τις ελεεινολογίες τους.

"Μια μεγάλη μερίδα.. mix shieftalies μπορεί να εκφράζει τον κυπριακό λαό, οι απόψεις σας σίγουρα όχι.

Καταρχάς μιλάμε για ανάκριση όχι σύλληψη.
Και όσο για τα .. πολιτικά κίνητρα της αστυνομίας- ..φαιδρότητες -η Αστυνομία Κύπρου έχει αποδείξει την σοβαρότητα της σε τέτοια θέματα στην υπόθεση κλοπής σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου.

και επιπλέον,η καταγγελία δεν έγινε ούτε απο τον Χριστόφια ούτε απο κανένα πολιτικό που τον "ενοχλούσαν" οι γελοιότητες του εν λόγω ιστολογίου έγινε απο ένα άνθρωπο -- ένα δημοσιογράφο τον Μακάριο Δρουσιώτη ο οποίος στοχοποιήθηκε δημόσια απο αυτούς εδώ τους Κυρίους ουκ ολίγες φορές, Τον αποκάλεσαν πίθηκο όπως οι ΝΑΖΙ αποκαλούσαν με υποκοριστικά μειωτικά προσωνυμία αυτούς που ήθελαν να εξοντώσουν πριν το ολοκαύτωμα/ ή μήπως ξεχάσαμε την Ρουάντα η μία φυλή αποκαλούσε ¨κατσαρίδες" (βλ Νενεκους) την άλλη φυλή για να μην νιώθουν τύψεις οι άλλοι όταν θα τους σφαγίαζαν. (αφού δεν θα σφάγιαζαν συνανθρώπους αλλά ..κατσαρίδες έτσι;) Οι εν λόγω κύριοι δεν έκφεραν πολιτική άποψη, Του έκαναν πάσης φύσεως ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΗ επίθεση, η οποία εστίαζε σε προσωπικό επίπεδο και όχι μόνο σε πολιτικές θέσεις και απόψεις.

Αν υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν.. Δημοκρατία!! το να στοχοποιείται ένας άνθρωπος σε σημείο που να μην μπορεί πλέον να βγει έξω απο το σπίτι του χωρίς να τον αγριοκοιτάξει κάποιος απλά και μόνο επειδή γράφει και λέει ΑΛΗΘΕΙΣ που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ πειράζουν κάποιους (εν αντιθέσει με τις εύηχες πατριωτικές πορδές υβρεολόγιδια που εκφέρει ως δημοσιογραφική έρευνα ο μέσος Κύπριος δημοσιογράφος)

Τι θα γίνει κύριε Πίττα όταν αν ανοίξει ο ασκός της βίας στη Κύπρο;

Τι θα γίνει αν ω μη γένοιτο βρεθεί κάποιος "πελλός" να υλοποιήσει τις προκηρύξεις αίματος του κάθε διαδικτυακού τρομοκράτη;"

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

INE EKPLIKTIKO TO POSO GREGOROA KINIOPIITIE OLOKLIRO SISTIMA GIA MIA KATAGGELIA.

PROTA ITAN I IPOTHESI KATAGELIAS APO TIN OMONIA GIA TON ISRAELITI DIETITI KAI TORA O MAKARIOS.

EPISIS PRIN 2-3 MINES O ANTROS KIPRIANU KATIGORISE DIMOSIA TO SIGEKRIMENO BLOG GIA PROSPATHIA FISIKIS EXONTOSIS TU XRISTOFIA.

OLA AFTA INE TIXEA ?
DEN INE LOGIKO KAPIOS UDETEROS PARATIRITIS NA TU DIMIURGUNTE EVGOGA IPOPSIES OTI KATI PEZETE ?

EPISIS INE EKPLITIKO AFTOI PU TO PEZUN IPER TIS ELEFTHERIS TU LOGU KALIPTUN KATASTASIS ENO EAN ITAN AFTOI IPO KATIGORIA TORA THA ESXIZAN TA IMATIA GIA KRATOS TROMOKRATIAS, FASISTES, DOLOPLOKUS KLP.

Ανώνυμος είπε...

pros sunadelfo anonymo :

sigoura kapoia sxesi tha exoun ola auta kai me tin klopi tis sorou tou Tassou alla kai me ta skandala paidofilias kai ton thanato ton 3 stin marfin etsi? Kopsonouri sunomosiologe...kati mou thumizei emena auti i istoria, xexexe

Aceras Anthropophorum είπε...

Συνεχίστε να βάλλετε τα logo τζιαι τους τίτλους φασιστικών ιδεών πρωτοσέλιδα. Κάμνει τους καλό.

the Idiot Mouflon είπε...

Α... τζιαι το πρωτάθλημαν ήταν σικέ ρε, ακούεις; Σικέ...

Meropi είπε...

Μόλις διάβασα τη σχετική περικοπή στην εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗΣ" και θεωρώ ότι τα γραφέντα στο περί ού ο λόγος μπλογκ είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό από τις συνηθισμένες ανοησίες του. Εγώ τουλάχιστον δεν το αποκλείω καθόλου, με αιτία αυτού του είδους τις προτροπές, να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα, ακόμα και η ζωή του δημοσιογράφου. Δυστυχώς ο φανατισμός σε παραληρούντες εθνικόφρονες δεν λείπει από το νησί μας

Ανώνυμος είπε...

ποιού διαδικτυακου τρομοκράτη ρε γάρε? γαουρόβορτε.

Ανώνυμος είπε...

Μεν βρίζεις σε παρακαλώ τα συμπαθέστατα τετραποδα αντιπαθέστατο δίποδο.
Πλς.Σεβασμος στην πανίδα.
Andreas

kyriakos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kyriakos είπε...

Πριν ξεσπάσει όλο αυτό το θέμα, σκεφτόμουνα να μην ξαναψηφίσω ΑΚελ, να ψηφίσω Αναστασιάδη στις επόμενες εκλογές, καθότι ήμουν σφοδρά απογοητευμένος με την κωλυσιεργία του προέδρου στο κυπριακό

Ολο αυτό το απίστευτο αστείο..
Ολη αυτή η απίστευτη κκεπραιακή γελοιότητα με έκανε να καταλάβω πως για κάποιους δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα απο το 60..

Ο ¨Σοβαρός¨ και ¨ευγενικός¨ Ξενής του Ξενή ..Αρθρογράφος του "Φ" με πολιτικές φιλοδοξίες ήταν ο CW ως ένας νέος Δευκαλίωνας!!!! Και περνάει αυτό έτσι στο ντούκου!!! Θυμάμαι κοροϊδεύαμε και γελούσαμε με τον Άντρο που μιλούσε για ενορχηστρωμένη προσπάθεια υπόσκαψης του προέδρου.. Τελικά η πραγματικότητα ήταν ακόμη πιο τραγική απο ότι πίστευε και το πιο φανατισμένο εδονόπουλο! ¨Φιλελεύθερος¨/CW δύο όψεις του ιδίου νομίσματος!!!!!!!!!!! Και κατόπιν γενική διαταγής ποιού άραγε;;;; Αντί να ασχολούμαστε σήμερα με αυτή τη.. Συνωμοσία;;; κατάφεραν ξανά με ενορχηστρωμένη προσπάθεια να μεταφέρουν το θέμα αλλού και να αναγάγουν μια καταγγελία πολίτη για ένα άλλο πολίτη σε δήθεν πολιτική φίμωση! Λες και ο Δρουσιώτης είναι το Κράτος!
Λες και δεν μπορεί ακόμα και αυτή τη στιγμή ο Ξενής του Ξενή να εκφέρει πολιτική άποψη!! Λες και η αστυνομία δεν έπρεπε να ερευνήσει καταγγελία πολίτη..
..έκαναν το άσπρο μαύρο!


Ο πιο αηδιαστικός απο όλους φυσικά είναι ο Γ.Εισαγγελέας..

Πριν την αποκάλυψη της ταυτότητας του Ξενή ξενή.. κρίνει πως υπάρχει υπόθεση.. Μετά την αποκάλυψη ... αναθεωρεί τον εαυτό του..


Τελικά Λέξη όπως φαίνεται και βαθύ κράτος υπάρχει και συνωμοσία.. Φασιστάκια όλης της Κύπρου ενωθείτε, και συνεχίστε έτσι, κάνετε καλό στην Αριστερά.. μας ανοίγετε τα μάτια.. Συνεχίστε να Βάζετε τη μάσκα της σοβαροφάνειας για να γράψετε στο "Φ" και να τη βγάζετε για να γράψετε στο cw... Συνεχίστε να οδηγείτε τα πράγματα στα άκρα..

Atreas είπε...

xristofiaswatch/ βορειος κορεα

copy paste απο το xristofiaswatch ενα σχολιο μου :

σοβαρά αυτό το σα'ι'τ μου φέρνει αηδία με όσα λέει,
επειδή φαίνετε πως ότι θέλουμε καταλαβαίνουμε και πως ότι θέλουμε λαλουμε ( στην συγκεκριμένη σελίδα στόχος είναι να πληγεί η κυβέρνηση ) ορίστε 2 παραδείγματα ( που τα βρήκα με 5 -ολόκληρα -λεπτά ψάξιμο) από ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ που δεν έχουν καμία σχέση με την <> αυτή κυβέρνηση ....

1) ΕΛΛΑΔΑ : σχολιαστές έγραψαν <> σχόλια για 2 καθηγητές (όχι κατά της σωματικής τους ακεραιότητας !! )
αποτέλεσμα ; οι 2 αυτοί καθηγητές ζήτησαν απόσυρση τόσο των σχολίων όσο όμως και των άρθρων
κάνεις δεν είπε βορειοκορεάτικη την ελληνική κυβέρνηση όταν έγινε αυτό και πήγε το τβχς στο δικαστήριο .....

λινκ : http://tvxs.gr/node/42516

2)ΑΓΓΛΙΑ : ένας τύπος έγραψε στο Twitter πως θα βάλει βόμβα σε αεροδρόμιο αν καθυστέρηση η πτήση του λόγω χιονιού και μαντέψετε τι έγινε σε αυτό το βορειοκορεάτικο καθεστώς ….
Πήγε δικαστήριο και του επιβλήθηκε £1,000 προστιμο …….
Κάνω αντιγραφή από την απόφαση του δικαστή : the message "was of a menacing nature in the context of the times in which we live." Σαν δεν ντρέπεται αυτό το σταλινοβορεοκορεάτικοσοβιετικο κατάλοιπο να καταδικάζει το άνθρωπο, αφού μόνο στην βόρειο Κορέα συμβαίνουν αυτά ….
Τς τς πόσες φορές να το πούμε , μόνο σε χώρες με ολοκληρωτικά καθεστώτα ερευνούν αυτές τις καταγγελίες και κάνουν συλλήψεις
Α ! θα ήταν ευχής έργο να εντάξετε το associated press στην λίστα με τις οργανώσεις που είναι συμπαθούντες σε βορειοκορεάτικα καθεστώτα

Λινκ : http://news.yahoo.com/s/ap/20100510/ap_on_hi_te/eu_britain_twitter_threat

ΥΓ : κλείνω με μια φράση που εξηγά τη συνέβαινε στην Κύπρο πριν 40 χρόνια ( η ιστορια επαναλαμβάνεται σε όλο το βρωμερο της μεγαλειο )
<< βρέχει; Φταίει ο Μακάριος δεν βρέχει; Πάλι φταίει ο Μακάριος >>

Ανώνυμος είπε...

Τουτον έλειπε να μεν επέμβη η αστυνομία.
Τζιο Ιωνάς ταχα νοιάζεται για το σώμα(κουρπάρζι που θέλεις).

Btw γιατι τουτη η κωλοτούμπα του Γ.Ι?
Τζι εχω τον σε υπόληψη?

Εξέθεσε τον Δρουσιώτη.

Το πιο θλιβερο που ούλλα


http://www.sigmalive.com/news/local/265165

Μπραβο στον δρουσιώτη παντως (ασχετως αν δεν συμφωνω γενικώς μαζί του).
Εσιη αξιοπρέπεια.


Andreas

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη