8 Απριλίου 2010

Ξιμαρισιά

Μετά που εθκιέβασα τούτο εκουρτίστηκα να γράψω για τη ξιμαρισιά του κυπριακού ποδοσφαίρου. Επειδή άλλο να κουβεντιάζουνται τούτα μεταξύ των φιλάθλων τζιαι άλλο να προέρχονται από πρώην πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. Ιδού το δημοσίευμα.

Πρώην πρόεδρος του σωματείου Αποέλ είχε στην προσωπική του σελίδα στο facebook το εξής: "QUIZ: δέχεστε αν καταφέρει η Ανόρθωση να μην χάσει από την ΟΜΟΝΟΙΑ την επόμενη αγωνιστική Αποέλ και Απόλλωνας να κάνουν τα πάντα για να χάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται? Εγώ πάντως ψηφίζω ναι"

Όμως συγκρατήθηκα τζιαι αντί τούτου, δημοσιεύω το παρακάτω φιλμάκι, με τον πνευματικό πατέρα μερίδας των Αποελιστών σε απόγνωση μετά την καταστροφική φετινή πορεία της ομάδας.



Σημείωση: Πληροφορίες που εισηγούνται, ότι το φιλμάκι βρισκόταν στα χέρια των συντελεστών του μπλογκ της Φουκούς εδώ και μέρες και δεν δημοσιοποιήθηκε, ερευνώνται

7 σχόλια:

Albedo_Zero είπε...

Η Φουκού? Οι Αυτοαποκαλούμενοι χιουμορίστες της Κυπριακής μλογκόσφαιρας?...Αυτοί οι σύγχρονοι Αριστοφάνηδες (απολογούμε στον Β.Φτωχόπουλο που κατέχει αυτόν τον τίτλο σύμφωνα με τους "επιτρόπους") ? Προφανώς αγαπητέ είδαν σε αυτό το βίντεο αυτό που δεν είδες εσύ...την παντελή ΑΠΟΥΣΙΑ χιούμορ...Οι ανθρώποι δεν υιοθετούν ότι και ότι...Ερευνούν κάτι πριν το αναδημοσιεύσουν...Προφανώς, όπως προέκυψε από την έρευνα τους, ο Χίτλερ δεν αντέδρασε όπως τον απεικονίζει το βίντεο...Άρα γιατί να αναδημοσιεύσουν ένα ψέμα...
Το ίδιο δεν έπραξαν και τότε με το ανώνυμο δημοσίευμα άλλης φυλλάδας για τον Αλωνεύτη? Η σπίλωση του ονόματος ενός ανθρώοπου, βασισμένη σε ανώνυμο δημοσίευμα (που έγινε γαργάρα αργότερα), προφανώς και περιέχει το στοιχείο του χιούμορ...Είναι τόσο, μα τόσο χιουμοριστικό...μπράβο παιδιά...

. είπε...

Wraios!!!

Κκουλλάς είπε...

Την ξιμαρισιά γυρέψετε την αλλού ρε κοπέλια. Σε τζείνους που εν ενεργοί τζαι όι σε όσους εξιπαίξαν. Τζαι από που ως που πνευματικός πατέρας ο ακατονόμαστος, έστω τζαι μερίδας όπως λαλείς Λεξηπένητα?
Μα εν σιουρκάζεστε σιόρ, πόση φανατίλα τζαι πόλωση να δημιουργείτε?
Εισαι τζαι στην ηλικίαν του τζύρη μου χαρκούμαι...

Lexi_penitas είπε...

Ρε φίλε Κουλλα θα σου απαντήσω στα γρήγορα παρόλον που δεν συνηθίζω να εξηγώ τα αυτονόητα.

Λοιπόν, όσον αφορά τη ξιμαρισιά: Πες μου μου αν η σύσκεψη που κάλεσε βουλευτής και στην οποία εκπροσωπήθηκαν τρία σωματεία με σκοπό να "κόψουν" το πρωτάθλημα που την Ομόνοια, είναι ξιμάρισιά ή όι;

Δευτερον: Κάνε μια βόλτα μέχρι το ΑΠΟΕΛΛΑΣ και μέτρα αγκυλωτούς σταυρούς, στόχους, και φασιστικού περιεχομένου σχόλια. Και μετά αποφάσισε ποιος εν ο πνευματικός πατέρας των φασιστοειδών. Ή εκείνων που ττοππουζιάζουν ανύποπτους Τ/κυπριους.

Η αλήθεια μια είναι και όχι δύο φίλε μου και θα τη λέω όχι μόνο τώρα που είμαι 52 τζιαι συνότζιαιρος του τζιυρού σου αλλά μέχρι που να φκεί η ψυσιή μου. Εν εκατάλαβα δηλαδή. Αντί να τα λέμε μπας τζιαι ξεστραβωθεί κανένας πολιτικά τυφλός, θα πρέπει να σιωπούμε;

Ανώνυμος είπε...

Koυλλα μου να σου πω το εξης.
Ο τελευταίος που προωθει φανατισμο εν ο Λεξις.
Τουτα που λαλει ο λεξις για τα φασισταρια του αποελ εν αλήθκεια.
Μα εν υπάρχουν και στις αλλες ομαδες?
Ναι αλλα ειδικα στον αποελ επαραγινε η βλακεια.

Τζιε για να σου πω τζιε την ομαδα μου είμαι ανορθωσιάτης , ΝΤΡΕΠΟΥΜΕ που εχουμε τοσο αχαπαρους παραγοντες στην ομαδα μου τζιε μακαρι να αποκύρρησαν τους οργανωμενους όπως έκαμε ο πρόεδρος του αποελ.Μπραβο του αλλα θελω να επιμείνει τζιε θα είμαστιν μαζι του.
Για χρόνια είχαμε τουντη κοντρα αποελ ομονοια .Ε φαίνεται οτι βολέυκει κάποιους να την διατηρούν.

Οσο για το σημερινο ματς τι να πω μετα που χτεσινο σιοου της μπαρτσα ?
Ξενερωνεις αλλα ας πούμε το κοινότοπο
Ο καλύτερος ας νικήσει και κυρίως χωρις επεισόδια.

Υ.Γ.
Περαστικα στους αρρωστους εγκεφαλους.


Andreas(Iniesta xexe)

oniropolos είπε...

Παρακαλώ λάβετε μέρος στην έρευνα στο http://oniropolos.blogspot.com/2010/04/reality-next-top-model.html

Κκουλλάς είπε...

Κοπιάρω τον φίλτατο ανώνυμο τζαι ρωτώ τζαι το φίλο Λεξηπένητα:

"Για χρόνια είχαμε τουντη κοντρα αποελ ομονοια .Ε φαίνεται οτι βολέυκει κάποιους να την διατηρούν."

Καλά, το ποστ τούτο συμβάλλει στο αντίθετο? Αφού όσο τους δίνετε σημασία άλλο τόσο κουρτίζουνται.
Nα μεν πούμε για τα τεκταινόμενα (πανό, συνθήματα κλπ) πας την κερκίδα της Ομόνοιας, εν αναφέρω ούτε καν ποια, όσοι ξέρουν ξέρουν τζαι κλείω δαμαί. Την άποψη μου εκατάθεσα την , ευχαριστώ.

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη