12 Μαρτίου 2010

ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ καταποντίστηκαν

Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο ΤΕΠΑΚ μιλούν από μόνα τους. Οι νέοι της Κύπρου μαύρισαν (για ακόμα μια φορά) την εθνικιστική αρλουμπολογία και τις διχοτομικές κλανιές των κομμάτων ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ. Να βάλουν τζ' οι θκυο τον πούντον τους εν ιφτάννουν ούτε 10%.

Αποτελέσματα
Έγκυρα ψηφοδέλτια 1005
Προοδευτική 438 ψήφους ποσοστό 43,58%, 9 έδρες.
Πρωτοπορία, 403 ψήφους ποσοστό 40,10%, 8 έδρες.
Ανεξάρτητοι   74 ψήφους ποσοστό   7,36%,  2 έδρες.
Αναγέννηση   64 ψήφους ποσοστό   6,36%   1 έδρα.
Αγώνας          26 ψήφους ποσοστό   2,59%,  1 έδρα.

No further comments

26 σχόλια:

ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ είπε...

Enomiza to ATI ekleise. Leitourgei akoma? Ekaman to meros tou TEPAK?

Lexi_penitas είπε...

Κυπρολέων, το διόρθωσα. Πράγματι είναι στο ΤΕΠΑΚ :)

ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ είπε...

en peirazei eQymises mou ta noiata mou :)

Meropi είπε...

Ελπίζω ο Πρόεδρος Χριστόφιας να μην τους επιτρέψει να καταποντίσουν και τη λύση του Κυπριακού.

Γιώργος είπε...

Και η δημοσκόπηση της Καθημερινής την περασμένη Κυριακή ήταν εξίσου απογοητευτική για ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ και θετική για τον πρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...

"Ζήτω το Αποέλ,ζήτω η Ομόνοια"."Ελπίζω" το 9% των φοιτητών μας να "σταματήσει να εμποδίζει την ειρήνη σε αυτό τον τόπο"!"Μαύρο στο Δήκο και την Εδέκ που καταστρέφουν τον τόπο μας αρλουμπολογώντας και κλάνωντας".Δεν αναρωτιέστε κατά πόσο η Πρωτοπορία εξακολουθεί(;) να "πουλά" παχιά λόγια εθνοκαπηλείας μέσα από τα "ελληνοπρεπή" της συνθήματα .Γιώργο, η δημοσκόπηση της καθημερινής σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη μόνο θετική δεν ήταν για τον Πρόεδρο Χριστόφια. Κων/νος

iordanou είπε...

Ενεν καταποντισμός Λέξηπένητα μου, εν καπιταλισμός που τη μεριά των δυο μεγάλων κομμάτων. Μεν γίνεσαι τζιαι εσύ παπαγαλάκι.

Που τη στιγμή που φκαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι έμμισθοι και των δυο κομμάτων έχουν στη διάθεση τους μιαν φάουσα τηλέφωνα και λίστες να πιάνουν τηλέφωνα τους φοιτητές. Έχουν επίσης τζιαι τες λίρες (χιλιάδες) να κάμνουν πάρτυ σε high spots της κάθε πόλης. Έχουν τες λίρες να ξοθκιάζουν πέραν των 50000 λιρών πχ στην Αγγλία για τις εκλογές. Εν διεκδικούν ψήφο, γοράζουν την.

Γι' αυτό αν θέλεις να δικαιολογήσεις συμπεράσματα για τα δυο κόμματα, ενεν τούτος ο τρόπος. Οι ψήφοι των παρατάξεων εν μεταφράζουνται σε αποδοχή, αλλά σε budget τζιαι πρακτικές "φκάρτη να την μετρήσουμε" μεταξύ των δυο μεγάλων καπιταλιστικών παρατάξεων.

Φιλικά τζιαι συναγωνιστικά,
Γιώργος

MARINOS είπε...

Από τις λίγες φορές που με καλύπτει απόλυτα ο Ιορδάνου!

Προσθέτω και κάτι άλλο: αν η λογική σου ειναι ορθή, να υποθέσουμε πως θα πρέπει να δούμε συμμαχία ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ για τον καταρτισμό του νεου συμβουλιου φοιτητών του ΤΕΠΑΚ;

Lexi_penitas είπε...

Ρε παιθκιά για το μόνο που επιχαίρω είναι που από τους χίλιους τόσους νέους που ψήφισαν δεν βρέθηκαν ούτε εκατόν που να υιοθετούν τις διχοτομικές αρλουμπολογίες των δύο κομμάτων του "κέντρου". Τα υπόλοιπα που αναφέρετε είναι σεβαστά, όσο και αν δεν με εκφράζουν πλήρως.

Ο συναγωνιστής σας

Λεξιπένητας

iordanou είπε...

Λεξη,

Νομίζω εν εθκιάβασες καλά τι σου έγραψα, τζιαι απλά επροσπέρασες το επαναλαμβάνοντας τζίνα που έγραψες στο κυρίως κείμενο.Τζίνο που είχα πει (τζιαι ξαναλαλώ το με τη σειρά μου) εν οτι έν στέκει η λογική "α εν εψηφίσαν ΑΓΩΝΑ, σημαίνει απορρίπτουν την ΕΔΕΚ". Ούτε τζιαι η αντίθετη λογική "ά εψηφίσαν ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, σημαίνει στηρίζουν την πολιτική του ΔΗΣΥ". Εν πάει έτσι. Με τον ίδιο τρόπο εν στέκει ούτε ο συλλογισμός σου.

Τα περί διχοτομικής ΕΔΕΚ εν το σχολιάζω. Γνωστή η διαφωνία μου:)

Lexi_penitas είπε...

Γιώργο μου επίστευκα ότι είχες δυσκολία να ταυτιστείς με τον Βαρνάβα τον Παπαδάκη τζιαι το Γιατρό. Όπως επίσης τζιαι με κάποιους συναγωνιστές σου που σε σκυλοβρίζουν στο Χριστόφιας γουότςh. Επίσης δεν μπορώ να αντιληφθώ την σύνδεση των κονδυλίωςν με το μίζερο 2.59% Που επήεν η πατριωτική μαγκιά της ΕΔΕΚ Γιώργο. Εφάαν την τα κονδύλια;

Πάντως δεν μπορώ να μην αποκαλυφτώ στην επιμονή σου στην υποστήριξη του φορέα των ιδεών σου, ακόμα και μετά που αυτός κατέρρευσε. Τι άλλο να πω ρε Γιώργο; Ο τρόπος που παντρεύεις το συναίσθημα με τη πολιτική εν μοναδικός. Μόνο που εν σε βοηθά να δεις καθαρά.

Την αγάπη μου

Aceras Anthropophorum είπε...

Κοίτα ρέ Λεξιπένητα. Την δεκαετία του ογδόντα στο Άτι είσιεν περίπου τα ίδια ποσοστά. Τζιαι τότες δεν ήταν έτσι τα πράματα σχετικά με το κυπριακό. Ήταν όλοι κάτω που την τσιούππαν του Κυπριανού ακέλ συμπεριλαμβανομένου.

Οι εδεκίτες τζιαι δηκοϊκοί δεν είχαν τίποτε να πουλήσουν. Οι Δηκοϊκοί ακούαν Άννα Βίσιη τζιαι επηαίνναν εκκλησίαν την Κυριακή. Οι λλίοι που ασχολούνταν ήταν που είχαν παπά γεννικό διεύθυντή που τους εδασκάλεφκεν να βάλλουν μετοχές που τον τζιαιρόν πον φοιτητές για να εύρουν δουλειά πον να πιάουν δίπλωμα. Όντος, ένας που τζιείνους ούλλους, ο πιό κόλοκος, αξιώθηκεν να είναι πρόεδρος ιμικρατικού οργανισμού (του ίδιου με τον παπά).

Δεν είναι σέξυ πράματα τούτα ούλλα. Την Εδέκ του Γκαντάφη τζιαι του Άσσαντ την είχε φάει το Τροτσκιστικόν Άρθρο Τρία που είχεν επανάστασην τζιαι αντικαπιταλισμό να πουλήσει παρά χλιαρά κουτσιοζούμια. Άλλωστε οι Αρθρίτες είχαν πάντα γκόμενα ενώ κάτι κομματίλλες δεν την επαίζαν ούτε με τον πιστολόγκο.

Τα ποσοστά εσαρίζαν τα οι ακροδεξιοί της πρωτοπορίας, μπροστά στους οποίους το δράσις κες κιτρινίζει. Κανονικό νεοφασισμό υπό την ελληνική σημαία. Επούλαν πολλά. Ακόμα τζιαι κάτι θεούσες γκόμενες απελευθερώνονταν τζιείμέσα βρίσκοντας πατριώτες αντάξιους του παλληκαρίδη που ήταν το βασιλόπουλλο τους στο κατηχητικό.

Τζιαι οι της προοδευτικής είχαν σέξικο στύλ. Ετραουδούσαμεν Παπακωνσταντίνου τζιαι Μικρούτσικο, Βαμβακάρη τζιαι Τσιτσάνι, επααίνναμεν κάθηνύχτα σε εναλλακτικές μπουάτ (είχεν θκυό στη Χώρα τζιαι μια στην Λεμεσό). Επιστεύκαμεν στην επανάσταση τζιαι ο Τσέ ήταν πιό όμορφος που τον Γκαντάφη τζιαι τον Άσσαντ του Μπάαθ της Κύπρου. Μπορεί να έσυρνεν τα μαλιά του πίσω ο γιατρός, αλλά είχεν ήδη γεράσει. Τες αριστερίζουσες γκόμενες εμείς εσυγκινούσαμεν τζιαι κάτι αριστερίζοντα σπιτόπαιδα σοσιαλιστικής οικογενειακής προέλευσης εγρυλλώνναν τους οφθαλμούς πας την Α. που είχεν να βιζιά τζιαι ήταν επαναστάτρια της προοδευτικής τζιαι σεξουαλικά απελευθερωμένη. Ακόμα τζιαι κάτι δεξιούδες εθνικού label ερωτεύκουνταν με την επανάσταση τζιαι εχέζαν την ιδεολογία του μπαμπά για να φτοιάξουν με εδονίτη. Είχεν όνειρον, τζιαι επιστεύκαμεν το, τζιαι ο κόσμος ακολούθαν γιατί άρεσκεν του. Με δίχα όνειρον στα είκοσι πως θα πεθάνεις ιδεολογικά στα σαρανταπέντε; Είχεν life style. Αντάρτικα σακάκια, καπέλα του Σαντίνο, άκουροι με άπλητα αναρχικά μαλιά, σχισμένα παντελόνια ντζίν, αδιαφορία για την κατανάλωση (έτσι τζιαι αλλιώς δεν είχαμε, τουλάχιστον να είμαστιν της μόδας), ανύσηχα μυαλά, ευαίσθητες καρδιές, καυλωμένοι επαναστάτες.

Γιώργο Ιορδάνους δεν είναι τα λευτά που κάμνουν τους φοιτητές να πααίννουν προς καθαρές κατευθύνσεις. Είναι η ιδεολογία που φέρουν. Ατνζίζει κάτι στον κόσμο. Εμείς δεν είχαμεν μπακκίραν τζιαι επιάνναμεν όσους απογόνους εδεκιτών δεν εμπορούσαν να συγκινήσουν οι τροτσκιστές. Έπιασες την λέξη; Να ΣΥΓΚΙΝΉΣΟΥΝ.

Με τί θα συγκινήσει σήμερα ο Αγώνας; Ακόμα σιειρόττερα η αναγέννηση; Οι ανεξάρτητοι που βρίσκουν τα λευτά τζιαι συγκινούν παραπάνω κόσμο που τες κομματικές μή in οργανώσεις;

Φυσικά, αν μοιάζει τζιαι τωρά η κατάσταση με τότε, καταρρίπτει τζιαι το επιχείρημα του λεξηπένητα ότι είναι λόγω κυπριακού που φκαίννουν έτσι αποτελέσματα. Τζιαι τον τζιαιρόν που το ακέλ ήταν κουλαούζο του Τάσσου πάλε έπιαννε έτσι ποσοστά.

Άμαν το πλάσμαν είναι το κέντρου στα είκοσι του, είναι νεκρόν στα κοσπέντε του, αντί στα τριανταδύο - τριανταοκτώ που θα πεθάνουν ιδεολογικά τζιείνοι που τωρά εν εις την προοδευτική τζιαι την πρωτοπορία. Έτον λόγο που οι φοιτητές είναι πολαρισμένοι.

Νομίζω ότι αν ρωτήσετε το Χριστόφκιας γουότς θα σας πεί ότι εν ανύπαρκτοι λόγω του Γιώργου Ιορδάνους στην Εδέκ τζιαι του Κάρογιαν στο Δήκο.

Άτε, έφκην σεντόνι, αλλά αθθυμήσετε μου τα φοιτητικά μου. Επ ευκαιρίας θέλω να σας δηλώσω ότι δεν επέθανα ακόμα χωσμένος στη λίρα τζιαι στες σκοτούρες της καθημερινότητας.

Lexi_penitas είπε...

Άλλος που σμίει την πολιτικήν με το συναίσθημα. Νάσαι τζιαι σου καλά ρε Ασέρα. Σιέρουμαι που το ποστ τζιαι ο Γιώρκος εγινήκαν αφορμή να αθθυμηθείς τα νιάτα σου (οϊ πως εγέρασες, μεν με παρεξηγήσεις)

Μεν κάμνετε όμως το λάθος να θεωρείτε ότι οι σημερινοί νέοι ψηφίζουν με απολίτικα κριτήρια. Αδικατε τους.

. είπε...

Ιορδάνου σιώπα τζαι εν σε παίρνει να μιλίσεις.

Όπως εν τζαι στο ΤΕΠΑΚ εν τζαι στην αγγλία τζαι παντού. Κατά κόρων ο φοιτητής υποστηρίζει την Προοδευτική στους χώρους σπουδών τζαι πολλοί ψηφίζουν βάση τζίνων που πιστεύκουν. Λανθάνεστε αν νομίζετε οτι ο φοιτητής ψηφίζει τον φιλο τζαι τον παρέα του. Εσσιη που το κάμνουν, που ούλλες τις παρατάξεις αλλά τους περισσότερους ψήφους παράταξης τους είσσιεν η Προοδευτική. Γενικά μιλώντας. Κάποια πράματα εν στοιχεία, και υπάρχουν.

Aceras Anthropophorum είπε...

Λέξη δεν είπα ότι εν απολίτικοι. Είπα ότι η πολιτική εν ένας έρωτας που πάει πολλά πιο τζιεί που το κυπριακό. Τον τζιαιρόν του σχεδίου Ανάν είχεν έναν εδονίτην που χωρίς να χλωμιάζει ετόλμησεν να μου κάμει μάθημαν να προσέχω που τους αμερικάνους τζιαι τζιαι τα σεμινάρια τους που μου χαλαρώνουν τες αντιιμπεριαλιστικές μου αντιστάσεις.

Οι νέοι εν σύστημαν αξιών που θκιαλέουν τζιαι παν με την προοδευτικήν τζιαι ο Γιώργος Ιορδάνους κάμνει καλά να καθορίσει στην παράταξην του ένα. Δεν μπορεί να λατρεύει τους παλαιομπααθίστες γέρους της Εδέκ τζιαι να εμπνέεται που το χλωμό τριαντάφυλλο της φθείνουσας ευρωπαϊκής δεξιάς σοσιαλκαπιταλιστικής σοσιαλδημοκρατικής σοσιαλσυντηρίλας τζιαι θα θέλει τζιαι νέα πλάσματα είκοσι χρονών να τον ακολουθήσουν. Αν συνεχίσει την ανάλυσην των κομματικών μηχανισμών απλά θα προωθήσει ακόμα παραπάνω την συρρίκνωσην του καταδικασμένου (ανεξάρτητα από αυτόν) χώρου που τον εκφράζει.

iordanou είπε...

Dr Love, προσταχτική τζιαι παραγγέλματα τύπου "σιώπα" αλλού. Τζιαμέ που σε τραβά τζιαι που τα δέχουνται.

Acera τζιαι Λεξηπέντητα, εν καλά που εθυμηθήκετε σπουδές τζιαι νιάτα, αλλά εν εσείς που εξιδανικεύεται καταστάσεις όι εγώ. Ο ΑΓΩΝΑΣ (τουλάχιστον της Αγγλίας που τον ζω που πρώτο χέρι) αυτή τη στιγμή είναι η μόνη παράταξη που δεν παίζει το παιχνίδι που το κόμμα σας παίζει πρώτο μαζί με το ΔΗΣΥ. Εν η μόνη παράταξη που εν επούλησε την ιδεολογία της για να γοράζει ψήφους στα σπουδαστικά κέντρα. Αλήθκεια, ξέρετε πόσα εισητήρια επιέρωσε το κόμμα σας για να φέρει ΣΤΕΛΕΧΗ έμμισθα που ενεν κάν φοιτητές για να βοηθήσουν σε τούτη την εξαγορά ψήφων; Ξέρεις εσύ φίλε μου Acera που είσαι τζιαι οικολόγος, πόσους τόνους κυροζήνη εφάν πας σε τούτα τα κοπελια που τους πέμπουν να κάμνουν rotation που σπουδαστικό κέντρο σε σπουδαστικό κέντρο. Ανεν τούτη η ιδεολογία σας, τότε χαλάλι σας.

Η παράταξη μου εμένα έσιει σύστημα αξιών. Ίσως να θέλετε να μάθετε παραπάνω, μπορείτε να πάτε στο http://www.agwnas.co.uk Επίσης, να ρωτήσω.. που ήταν οι παρατάξεις σας όταν η δική μου παράταξη υποστήριζε τους απεργούς του cafe la mode; Που ήταν η δική σας η παράταξη όταν τα στελέχη της δικής μου ήταν στην αντιφασιστική πορεία χωρίς να προσπαθούν να την οικειοποιηθουν.. απλοί συμμετέχοντες, απλός λαός. Που ήταν η δική σας παράταξη; Εν ενέκρινε το ΑΚΕΛ, εν ήταν πούποτε!

Επίσης, η δική μου παράταξη, εν συνεργάζεται με τη δεξιά. Η δική σας;

Εν έθελα να καταλήξει σε κοκορομαχία τούτη η συζήτηση. Είπα κάτι πολλά απλό. Ότι παίζουνται πολλά λεφτά τζιαι ότι επηρεάζουνται πολλές ψήφοι. Οι δυο μεγάλοι χορεύκουν πρώτοι τζιαι έχουν παραπάνω χορευτές.

Τούτο εν γεγονός. Άσχετο ανεν σωστό ή λάθος, κακό η καλό, εν παύει που ναν γεγονός. Αν δεν το δέχεστε σαν γεγονός να μου πείτε ότι εν ξοδεύκουν υπέρογκα ποσά αν μπορείτε (τόσα πολλά λεφτά που εν αμαρτία) τζιαι εγώ να σιωπήσω τζιαι να το δεχτώ. Το ΑΚΕΛ φίλοι μου, τζιαι η προοδευτική έσιει μιαν καλολαθκιασμένη μηχανή πουπίσω. Τζίνη η μηχανή στοιχίζει.. τζιαι εν έσιει κανένα πρόβλημα (ή ιδεολογικό ενδοιασμό for that matter!!!) να την χρηματοδοτεί το κόμμα.

. είπε...

Έπρεπε να αντρέπεσε να μιλάς έτσι. Να αντρέπεσε φίλε μου διότι υποψήφια της δικίας σου παράταξης ήρτεν ομπρώς μου στες εκλογές τζαι δεν εψήφισε καν αγώνα. Στο γιατί που την αρωτήσαμε η απάντηση ήταν "αφού ούτε οι δικοί μου εν θα με ψηφίσουν, ήντα να ψηφίσω εγώ? Εν θα φκω έτσι τζ αλλιώς." Αρώτα να μάθεις τζ αν μεν εν έτσι τα πραματα να σταθω να μου φτύνεις. Είναι αντροπη για ένα κόμμα όπως η Εδεκ να μεν έσσιη μιαν νεολεα. Ηντα αφίσhες ήταν τζίνες ρε? Με τα μικιμαους πάνω?? Εν τουτη η σοβαρή η παράταξη??

Οσο για τα λεφτα, εν θα κάμω καν τον κόπο να σου απαντήσω. Εκάμναμεν έρανο τα χριστούγεννα κύριε για τούντες εκλογές. Λαλείς ψέματα φίλε μου τζαι ένεν καλα. Εσύ ο ίδιος ξέρεις πολλά καλύτερα ποιος βαστά τζαι ποιος όι. Με τούτα που λαλείς προσβάλλεις τον τόσο κόσμο που υποστηρίζει το πρώτο κόμμα της Κύπρου. Γιατί το υποστηρίζουν? Εν μαννοί? Σημαίνει κάτι ξέρουν.

15 υποψήφιους πας το ψηφοδέλτιο, που 5 φίλους τους να εφέρναν είσσιε να πίατε παραπάνω ψήφους. Στο τεπακ?? 26 ψήφους ρε? Ελεος πιον! Αντράπου τζαι κάμετε μιαν αυτοκριτική για την κατάντια σας. Πελλαρες τζαι ψέματα να μεν πουλάς του κόσμου, διότι καταλάβει. Αλλον σοσιαλιστής τζαι άλλον ο σοσιαλδημοκράτης. Πόθεν να ξεκινίσουμεν τζαι πόθε να τελειώσουμε. Που το συνέδριο της Πόφεν? Που εφκήκαν 2 αντιπροσωποι να μιλίσουν τζαι ο ένας ελάλεν, εμεις είμαστε σοσιαλιστες τζαι ο άλλος ελάλεν εμέις είμαστε έλληνες?!!

Εννοείτε πως το ΑΚΕΛ εν να φέρει κόσμο να βοηθήσει δίοτι καταρχήν ούλλοι πονούμεν τουντο κόμμα τζαι σκεφτούμαστεν το ίδιο, όι ο ένας άλλα τζαι ο άλλος άλλα, τζαι δεύτερον έχουμε πολλύ κόσμο στο εξωτερικό που αντιλαμβάνετε τι του γίνετε. Αναρωτήθου, γιατί τόσος κόσμος υποστηρίζει το ΑΚΕΛ τζαι όι άλλο κόμμα. Εν εβρέθης τωρά εσύ, φοιτητής κόμα, να ειρωνεύκεσε τζαι να περιπέζεις την μισή Κύπρο.

iordanou είπε...

Τζιαι πεμας κυριε Dr Love ποιοι εν τουτοι οι ερανοι που συναουν τουλαχιστον 50000 λιρες για την Αγγλια, αλλο τοσες για την Αθηνα, τζιαι αλλα για τη θεσσαλονικη. Επειδη ανεν με ερανους που μαζευκετε ετσι κονδυλια να βαλετε της μηχανης σας, τοτε ντροπη σας 2 φορες που εν χρησιμοποιειτε τουτο το ταλεντο σας στο fund raising να βοηθησετε κοσμο που οντως εχει αναγκη βοηθεια, παρα σφαγιαζετε βιρρα δεντρα για να γεμωσετε αφισες τη λευκωσια τζιαι να βαλλετε 10-10 σε καθε στιλλο αμπα τζιαι βαλει πουποτε η πρωτοπορια. Αφισες τις οποιες ποττε εν μαζευκετε μετα

Οσο για τα περι ντροπης εν εχω να σου απαντησω τιποτε. Ντρεπουμε για τα λαθη τα δικα μου τζιαι της τοπικης που ψηφιζω, τζιαι μετα προσπαθω να μεν ξανακαμω τζινα τα λαθη για να μεν ντραπω ξανα. Μεμονομενα παραδειγματα πολλα. Το πως ασπουμε ετρομοκρατουσαν ΣΤΕΛΕΧΗ σας περυσι στην αθηνα τον αγωνα για κλεισιμο αν δεν υποστηριζε την προοδευτικη, την απολογια μετα της επισημης κεντρικης προοδευτικης πχ.. Εν τα λαλειτε του κοσμου τουτα

Τζιαι οι προτασεις "το ΑΚΕΛ εννα φερει κοσμο να βοηθησει" εν παραπλανητικες γιατι η σωστη προταση θα ηταν "το ΑΚΕΛ θα πληρωσει κοσμο να βοηθησει". Εν υποτιμω τον κοσμο τον ιδεολογο που τρωει τες ωρες του στην προοδευτικη να πιανει τηλεφωνα, αλλα μεν τον υποτιματε ουτε εσεις λαλωντας του οτι μονο ιδεολογια πουλατε.

Περι των αφισων, να σου πω οτι αρεσαν μου ιδιαιτερως φετος. Υστερα που θα ειμαι στο computer (γραφω που το κινητο) να στειλω λινκ να τες δουν τζιαι οι αλλοι. Κανει σιορ με τη σοβαροφανεια. Το ιδιο μηνυμα περνα τζιαι χωρις "γραβατα".

Το οτι αλλον σοσιαλιστης τζιαι αλλον σοσιαλδημοκρατης ξερω το. Επισης αλλον μαρξιστης τζιαι αλλο σταλινιστης. Οπως αλλο κουμμουνιστης τζιαι αλλο σοσιαλιστης. Εσεις τι εισαστε τελικα περαν που κρατος που αντι να καμει στοχχευμενη κοινωνικη πολιτικη με στοχευμενες παροχες πολλαπλασιαζει τα κονδυλια των προσφυγων με φυλετικη μαλιστα διακριση. Εσιει κοσμο που εν εσιει ενα σπιτι να στεγασει τα ονειρα του, αλλα αντι να του δωκετε τζινου οροφη, διατε σε προσφυγες ανεξαρτητως οικονομικης καταστασης για να ενοικιαζουν τα κοπελλουθκια τους τα διαμερισματα τζιαι να πιανουν μηνιατικο. Αντι να δωκετε την κρατικη βοηθεια βαση κριτηριων κοινονικοοικονομικων, φοαστε το πολιτικο κοστος τζιαι χαριζετε τζιαι εσεις οπως τζιαι οι προηγουμενοι λεφτα στο ψαχνο. Τζιαι οταν τα νουμερα δειχνουν οτι εκαμετε τα κωλους πως απαντατε; θελετε να πουλησετε τον χρυσο της κεντρικη ή προσπαθωντας να ακυρωσετε την μονη ελπιδα για πολιτισμο στην κυπρο (το πολιτιστικο κεντρο).

Τζιαι μιας τζιαι μιλουμε για σοσιαλισμο.. Φανταζουμε εν βαση ιδεολογιας που ο προεδρος εγορασε χωρις προσφορα για εκεινον και την υπολοιπη κυβερνητικη ελιτ 6.0 λιτρων αυτοκινητο για να φακκα γυρους μες τη λευκωσια τζιαι ατε να πηγαινει max ως την Παφο. Εν τουτη η αριστερα της προοδου τζιαι της οικολογιας; επειδη στον νου μου τουτη εν η αριστερα της σοβιετικης ενωσης.

Σταματω δαμε προς το παρον τζιαι καθε φορα που γινεται ετσι "ξεκατινιασμα" ενοχλει με. Επροσεξες οτι εν επια το Κυπριακο στο στομα μου.

. είπε...

Εν λίος ο νους σου τζαι οι πελλάρες που λαλείς ενι στέκουν.


Εφκήκαμεν κυβέρνηση ρε φίλε, εν να μεν φάμε? Ούλλοι τρώσιν εν εκαταλαβα δηλαδη... που να φκέις τζαι συ κυβέρνηση φάε τζαι συ! αχαχαχαχα!!! Τελοσπαντων, με ανύπαρκτους εν κόφκω πολλες κουβέντες, τζαι εν που θέλετε σημασία. Βαρκούμε σας διότι εν υπάρχετε.


Απαντάς μου άλλα ντ'αλλων για να αποφύγεις τζαι χρισιμοπιείς ψευδείς και παδιάστικα επιχειρίματα.

Εσύ εξεκίνισες τζαι ενοχλεί με τζαι μένα πολλά να ακούω λαφαζανιές τζαι μαλακίες. Τουλάχιστον άμαν μιλάς να μιλάς σοβαρά τζαι με κουβέντες που να στέκουν.

Φαίνετε οτι κάποιον πρόβλημα γενικά έσσιης με την αριστερά διότι αν μεν είσσιες ήταν να ελάλες τζαι για την αντίθετη παράταξη αλλά ο φανατισμος σας εν έσσιη όρια τζαι τυφλώνει σας. Πονεί σας πολλά αλλα εν να μπει σιγά σιγά, μεν φοάσε τίποτε. Ερκετε ο εφιάλτης σας, έρκετε λύση!

Ατε, τζαι φτάστε μας!!!

iordanou είπε...

Μάλιστα.. εφκήκα ότι εν θέλω τζιαι λύση τωρά, εφκήκα τζιαι λυψιμιός.

Ευχαριστώ φίλε μου, να 'σαι καλά

Andreas είπε...

Φιλε λέξι εγω θεωρω τουτες τες παρατάξεις πολλά μεγάλα καρκινώματα μιας και το μονο που καμνουν είναι να φανατίζουν και να πολτοποιούν συνειδήσεις.
Σορρυ που το λαλώ για οποιον ασχολείται ενεργα αλλα δεν υπάρχει χώρος για "ωραίες σκέψεις".
Βαβαίως ευτυχώς που ο συνδικαλισμός μεσα στα πανεπιστιμια εν ηφτανει στα επίπεδα της ελλαδας αλλά και εν τζιε σημαίνει οτι εν πρεπει τον λοιδορούμεν.
Το σιηρίοτερο πραμα που με ανυσηχεί εν η προώθηση που πλευρας του ακελ (τουλάχιστον μιας και εν ξερω ποιοι αλλοι )του συνδικαλισμού και μεσα στα σχολέια!!!.Τουτο εννα η καταστροφη στην μόρφωση για τα κοπελλούθκια ,αν καταφέρουν και συντάξουν ενα σωστο πλαισιο με την εκπαιδευτική μεταρρίθμηση
Υ.Γ.
Αν αραρωθκιέσαι ποιος Andreas ειμαι ειμαι τζινος που γραφει και στην επανενωση (ενιοτε)

ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ είπε...

Egiw Qymoume tis foithtikes organwseis sto ATI san kommatoskyla pou mou eprokalousan miali antipaQeia, peran fysika pou tis proswpikes filies. Qymoume tous oullous na erkountai milimenoi pou ta kommata tous tziai parola ta problhmata pou eisie to ATI oi orgawseis ekamnan tzieino pou eQelan ta kommata tous. Enekatsiasa thn oullh katastash pou tote. Ta kommatoskyla en ta empistefkoume pou tote. En dikaiologountai foithtes na paennoun na piannou odhgies pou ta kommata san ta oglania. YpoxQoneia tziai ximarismena pramata. Kalw tous foithtes na men nekatwnountai me etsi katastaseis.

To kalo ths stashs mou enei oti emporousa na paw se oulla ta party pou htan tziai to mono pou ekatafernan na kamnoun kala oi parataxeis :)

Aceras Anthropophorum είπε...

Γιώργο δεν έχω παράταξη μάνα μου. Απλά σου είπα τι εγίνετουν στην προϊστορία. Μάλλον το ίδιο γίνεται τζιαι τωρά άμα θωρώ την λίμπιντο που ξεσιειλά μόλις στήσετε καφκάν. Σαν να τζιαι θωρώ τες συνελεύσεις της φοιτητικής ένωσης πριν 25 χρόνια. Ειδικά εσένα ποττέ δεν σε άκουσα πριν σε ζηζητήσεις εκτός παραταξιακών να φκάλλεις έτσι φρασεολογία. Όι πους εν κακό. Ξέρω. Βρίσκω το όμως ενδιαφέρον. Τζιαι τζιείνον που λαλείς "κάθε φοράν που γίνεται έτσι ξεκατίνιασμα ενοχλεί με" δείχνει ότι κατά βάθος είναι άλλον πράμα που παίζει ανεξάρτητα του τι λέγεται.

Για το πολιτιστικό Κέντρο να σε πληροφορήσω ότι ο πρόεδρος είπεν "ο κόσμος να χαλάσει εν να γινεί". Τζιαι μια καλή είδηση. Ελπίζω να κρατήσει μέχρι το τέλος.

Μιαν τζιαι ενδιαφέρεσαι για τα αυτοκίνητα των βουλευτών, τι κρατεί ο Ομήρου; τί κρατεί ο Βαρνάβας, ο Σιζόπουλος; Οι δύο μέχρι προχτές υπουργοί της Εδέκ; Έτο όλοι μες την ίδια ρύπανση εγεννηθήκαν τζιαι καμιάν ευαισθησία δεν έχει κανένας.

Κυπρολέοντα είτε σ΄αρέσκει, είτε όχι, πολιτική γίνεται που ομάδες πολιτών τζιαι όχι που άτομα. Είμαστιν πολλοί για να κάμνει ο καθένας την πολιτικήν του τζιαι για απλά τζιαι μόνον νόμους του αριθμού ο κόσμος συναρθροίζεται για να πολιτευτεί. Μια ομάδα πολιτών με κοινήν ιδεολογία τζιαι στόχους ονομάζεται κόμμα. Τζιει που απαγορεύονται τα κόμματα ο κόσμος διά την ζωήν του για να επιτραπούν. Το να αποκαλείς τα κοπέλια που τους αρέσκει τζιαι νεκατώννουνται στην πολιτική κομματόσκυλλα εν πολλά υποτιμητικόν τζιαι εσύ ένας άθρωπος που εν ευαίσθητος στο πως συμπεριφέρεται ο ένας στον άλλο θα επερίμενα να έχεις παραπάνω σεβασμό προς τούτον τον κόσμο, έστω τζιαι αν δεν σου πάει. Δεν είναι εξυπνάδα να πεις του άλλου κομματόσκυλλο.

Γιώργο Ιορδάνους ξανά σε σένα. Άμα υποτιμάς τους φοιτητές των οποίων η ψήφος τους θα σε ενδιέφερε σε σημείο που να τους θεωρείς γορασμένους που τα μεγάλα κόμματα, τι γυρεύκεις πιο μακρυά γιατί να μεν σε θέλουν να σε ψηφίσουν; Τζιαι σαν σοσιαλιστής τζιαι σύ έπρεπεν να τους σέβεσαι παραπάνω, έστω τζιαι αν κατά τη γνώμη σου γοράζουνται (πράμα που εν πιστεύκω). Νομίζω ότι εν που κιστίζεις τζιαι μιλάς έτσι.

Επαναλαμβάννω σου, εγώ δεν έχω παράταξη, τζιαι την τύπου κουκουέ αντιδραστικήν συντηρίλλα που νομίζει ότι εν επανάσταση το να αναστηλώνεις απολιθώματα δεν την πάω με τίποτε.

Unknown είπε...

Δεν μπαίνω στη συζήτηση, γιατί απλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα για τις Κυπριακές Φοιτητικές Παρατάξεις και είναι βέβαιο πως αν ποπειραθώ να πω κάτι θα είναι ανοησία.

Μου είναι αδύνατο όμως να μη σχολιάσω όχι αυτά που λέει ο Dr. Love αλλά τον τρόπο με τον οποίον τα λέει...

Dr Love, υποθέτω έχεις μια κάποια έστω υποτυπώδη αυτογνωσία, ώστε να συναισθάνεσαι πως η φρασεολογία σου, ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεσαι στους συνομιλητές σου είναι επιεικώς βαθύτατα αντιδραστικός, χυδαίος και φασίζων.

Αν θέλεις Dr Love, μπορείς να μιλάς ως "οπαδός" ενός κόμματος όποιο και αν είναι αυτό.

Αλλά αν μιλάς ως ...Αριστερός, θα σου απαντήσω με αυτά τα απαράδεκτα που είπες στον Γ.Ιορδάνου:

Έπρεπε να αντρέπεσε να μιλάς έτσι. Να αντρέπεσε γιατί εν λίος ο νους σου

Όμως Dr Love αυτά, είναι το "πταίσμα".

Η ουσία και το αίσχος του λόγου σου είναι αλλού και είναι στη φράση σου:

φκήκαμεν κυβέρνηση ρε φίλε, εν να μεν φάμε? Ούλλοι τρώσιν εν εκαταλαβα δηλαδη.

Δεν ξέρω "αγαπητέ" γιατί είσαι στο ΑΚΕΛ ή γιατί νομίζεις πως είσαι Αριστερός. Πιθανόν με κριτήρια ποδοσφαιρικά.

Η πιο πάνω φράση σου, για την οποία στην αρχή νόμιζα πως ήταν μαύρο χιούμορ, πυκνώνει σε λίγες λέξεις όλον τον πολιτικό καρκίνο αυτού του τόπου. Πυκνώνει όλες τις αιτίες για τις οποίες αυτός ο έρμος ο τόπος δεν μπορεί ούτε το Κυπριακό να επιλύσει ούτε να κάνει μερικά βήματα μπροστά.

Γιατί νοοτροπίες σαν τη δική σου, σε μια ευνομούμενη πολιτεία κανονικά ανήκουν στο απόλυτο περιθώριο.

. είπε...

politispittas

Δέχομαι να μου μιλούν τζαι να μου προβάλλουν επιχειρήματα που στέκουν. Αμα δεν υπάρχουν επιχειρήματα εναντίων αναγκαστικά ο οποιοσδήποτε που θέλει να εναντιωθεί με τον τρόπο που λειτουργεί η κυβέρνηση τζαι ο προεδρος εν να σου πει σίουρα κάτι που δεν έχει υπόσταση τζαι θα προσπαθήσει να σε πέισει για αυτό.

Γιαυτό τζαι εμίλισα με τούτον τον τρόπο διότι δεν γουστάρω τζαι φκαίνει το γιέμα στην κκελλέ μου άμαν προσπαθούν να με πείσουν για πράματα ανυπόστατα.

Τζαι φυσικά ήταν χιούμορ που έκαμνα διότι τζαι ο συγκεκριμένος blogger επερίπεζε μας. Επερίπεζα τον τζαι γω. Απλό.

Αφού δεν έχουν επιχειρήματα εναντίων, πολύ απλά συκοφαντούν τζαι προπαγανδίζουν. Πόσο μυαλό χρειάζετε να το καταλάβει τούτο καποιος?

ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ είπε...

Acera.

To koammatoskyllo pou eipa en tziai llio tous. Opws fainete eperase tziai esou pou to ATI opws tziai egiw..prepei na xereis inta pou lalw.... Eixame tosa provlimata en nomizeis oti oi foithtikes organwseis eprepe na koitazoun ta symeferonta tou ATI para tvn kommatwn. Giati ta panta prepei na pairnoun pou ta kommata? En eipa oti prepei ta atoma na maxountai monoi tous. Omws esou Qewreis to "epanastatiko" oi foithtes px ths proodeftikis na afinoun malia makrya opws laleis alla na paennoun sto komma gia katefthintiries grammes? En eprepe oi organwseis twn foithtw na pan na rwtoun ta melh tous? PoQen eis ta poQen epaennan sto Komma. Pou eisoun re Kwsth thn perasmenh periodo? eimoun sto KOMMA!

Sthn Kypro exoume kommatokratia h kaQe plevra ths zwhs pairna poy ta sierka tous. To gegonos oti exoume 4 kommata anti ena en tziai kamnei to pio dhmokratiko.

Oi foithtikes organwseis en ypoxeiria twn kommatwn. To na erkountai milimenoi foithtes tziai na prospaQoun na peisoun tous ypoloipous bash twn odhgiwn pou epairne o kaQenas pou to komma tous ekamne tous kommatoskylla. Ekamna to me diplo tropo. O enas htan na kamnou omilies stis synelevseis fanera. O allos htan na erkountan kryfa tziai na sou maxountai o enas enantion tou allou. Th stigmh pou eimaste oulloi filoi tziai symmaQhtes pou to gymnasio.

An Qeloun foithtes na nekatwnountai sthn politiki na pan na graftoun se komma. En panw pou 18. Ta kommata na asxolountai me thn nomoQetikh tous idiothta ennen anagkh nan nekatwmena ta kommata pantou

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη