30 Ιανουαρίου 2010

Για δυνατούς λύτες

Ε δεν επιτρέπετε κύριε να μας λες αυτά που ήδη γνωρίζουμε, να μας εκνευρίζεις επειδή δεν μας λές τίποτε καινούριο, και να μένεις και εκτεθειμένος από πάνω, αφού αφήνεις κατηγορίες να αιωρούνται. Είναι φυσικό οι υποψήφιοι συνωμότες Άντρο μου να σε στήσουν στον τοίχο. Τζιαι μεταξύ μας έχουν τζιαι λλίον δίκιον. Τζιαι ο κόσμος ο πολλής έμεινεν με την απορία.

Επειδή λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες ο Άντρος ο Κυπριανού  δεν μας λέει ποιοι είναι οι συνωμότες, θα σας πει ο Λεξιπένητας. Όμως επειδή δεν μπορούμε να πούμε ονόματα, μπας και πέσουμε στο δίχτυ του νόμου, θα κάνουμε ένα μικρό quiz. Θα σας δώσω κάποια στοιχεία για τους δύο από τους επικεφαλής του διευθυντηρίου και σεις επιστρατεύοντας τις γνώσεις σας θα προσπαθήσετε να βρείτε ποιοι είναι. Μην περιμένετε επιβεβαίωση. Να είστε σίγουροι μόνο για ένα πράγμα. Τα άτομα που φωτογραφίζονται παρακάτω συμμετέχουν στο συντονισμό των ενεργειών προκειμένου να πληγούν οι συνομιλίες. Κατ' επέκταση βέβαια και ο Χριστόφιας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Εμάς μας ενδιαφέρει ότι αυτοί οι κύριοι πολεμούν τις συνομιλίες με λύσσα και με κάθε τρόπο. Πάση θυσία πρέπει να αποτραπεί η σύγκλιση και η εξεύρεση λύσης. Αυτός είναι ο στόχος τους.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: 
Ο πρώτος δεν μπορεί να επαίρεται για τις επιτυχίες του στη πολιτική αφού ο αριβισμός τον έσπρωξε σε μια κατακόρυφη άνοδο στη πολιτική ιεραρχία, που όμως την ακολούθησε μια πιο απότομη πτώση. Διετέλεσε σύμβουλος προέδρου, γραμματέας σε κυβερνητικό οργανισμό, βουλευτής και υπουργός. Κρίνεται σαν εξαιρετικά φιλόδοξος και δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι παρ' όλον που απομακρύνθηκε από τους προβολείς τον τελευταίο καιρό, δεν έπαψε να κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο.
Ειδικό κλειδί: Έχει φυλαγμένο στο ερμάρι του προεδρικό κουστούμι για κάθε ενδεχόμενο

Ο δεύτερος ήταν λίγο πολύ πάντα του παρασκηνίου. Βετεράνος δημοσιογράφος που εξακολουθεί να αρθρογραφεί στο κυπριακό τύπο. Από τους λίγους πιστούς του μακαρίτη Τάσσου τις τελευταίες τρεις περίπου δεκαετίες. Διατηρεί σχέσεις με το Άγιον Όρος και δει με τη μονή Βατοπεδίου.
Ειδικό κλειδί: Άρθρα του φιλοξένησε το Χριστόφιας watch


Το έργο στην κορυφή είναι το Conspiracy του Edward Biberman

33 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Gongratulations for the discovery of ταχινόπιττα.

Μόνο που δεν είναι τωρασινό το Διευθυντήριο, οι δε πρόσφατες προσθήκες του ασήμαντες.

Όταν λειτουργούσε το 2004 ήταν ανύπαρκτο ή δεν το βλέπαμε καθότι απασχολημένοι με το τσιμέντωμα.

Τις δε βάσεις τους στη στερεά ... δεν θα τις ονομάσει κανένας...

Lexi_penitas είπε...

Αγρινέ το 2004 το διευθυντήριο δεν υπήρχε επειδή δεν υπήρχε ανάγκη να πληγούν οι συνομιλίες ή ο πρόεδρος. Τότε τα πράγματα οργανώνονταν από το ίδιο το προεδρικό.

Βεβαίως δεν έκανα και καμιά αποκάλυψη. Πρέπει να καταλάβουν όμως οι φίλοι μας οι συνεννοούμενοι εν Αθήναις, ότι οι πολίτες γνωρίζουν και ότι η φαιδρότητα που μπορούν να ανεχθούν έχει τα όρια της.

the Idiot Mouflon είπε...

Τζιαι το λεκτικό τους τζιαι το σκεπτικό τους ήταν το ίδιο το 2004.

Απλώς τότε, εμείς που ελαλούσαμεν για διευθυντήριο είμαστον πελλοί που έπρεπε να μείνουν στο περιθώριο.

Όπως εστρώσατε θα τζοιμηθούμεν ούλλοι, δυστυχώς.

Lexi_penitas είπε...

Καλά ρε ιντιοτ μούφλον εμένα που με έξερες το 2004 τζιαι ήνταν που ελάλουν; Πόθεν ως πόθεν ομαδοποιείς τον κόσμον τζιαι μινίσκεις εσού αππέξω εν μπορώ να καταλάβω.

Θέλεις να δούμεν κάποιες διαφορές των δύο "διευθυντηρίων";

- Το 2004 είσιεν μέσα τζιαι Ακελικούς.
- Το 2004 είσιεν μέσα κυβερνητικούς αξιωματούχους
- Το 2004 εστηρίζετουν τζιαι εκαθοδηγήτουν που το προεδρικό
- Το 2004 το ειδικό βάρος των εξ Ελλάδος ήταν κατά πολύ μικρότερο.
- Το 2004 ο στόχος ήταν ένας τζιαι μοναδικός. Να σκαρταριστεί τζιαι να δαιμονοποιηθεί το Αναν τζιαι κάθε προσπάθεια για λύση. Σήμερα έχουμε επιπρόσθετους στόχους, όπως να πληγεί ο πρόεδρος και το ΑΚΕΛ και να περάσει ότι η μη λύση είναι λύση.
- Ο ρόλος του ΔΗΣΥ διαφέρει σημαντικά. Ο νοών νοείτο.

Το 2004 ιντιοτ μουφλον μου, εν νομίζω ότι έβλεπα τα πράματα πολλά διαφορετικά που σενα. Γι΄αυτό μεν τσουβαλιάζεις τον κόσμο.

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Όλα τα διευθυντήρια τα ίδια σκατά είναι. Έχουν σκοπό να επιβάλουν δικτατορικά τις απόψεις τους. Τέτοιους ανθρώπους, όπως και τους εν λόγω κυρίους, τους απεχθάνομαι και απομακρύνομαι όσον μπορώ για να μην με παίρνει η μπόχα.
Οι άλλοι, όμως, τι κάνουμε; Ρίχνουμε απλώς κάποιες μπηχτές και απομακρυνόμαστε; Χρειάζεται να πείσεις τον κόσμο για να σε υποστηρίξει σε κάτι και να μην του λες απλώς ακολούθα με γιατί εγώ είμαι ο αρχηγός σου, εγώ είμαι ο σωστός.

Jhonis είπε...

O "Prwtos" einai o taxydromos terastiwn xrimatwn pou fefkoun apo tin Arxiepiskopi kai pane kat eytheian sti efimerida MAXI kai armodios gia tin diafisi tis efimeridas pou i etairia toy kanei dwrean xwris kanena profit. Ethiki...prosfora!


O "Prwtos" taksideyei synexeia se Ellada kai alles xwress kai xtizei mellontikes symmaxies gia otan erthei i wra.

An den kataliksome se Lysi pou na psifistei apo ton Kypriako Lao kai na perasei, tote o Prwtos kai i parea toy tha emfanistoyn dikaiwmenoi kai tha poulisoyne "sofia"...Kai mporei na ton doyme na foraei kai to koustoumi pou les. Tha ginei Proedros o megalyteros pseftis tis xwras, o episimos ypallilos toy katestimenou tou oikonomikou.

Alla an ginoun ola ayta i eythini tha anikei 10000000000% sto AKEL pou to 2003 ekame Proedro ton Tasso.

Kai an exete proseksei o Prwtos edw kai mines grafei synexeia artrha pou tou vazoun efimerides, oles oi efimerides akoma kai o Politis (...) kai me tropo poniro yposkaptei tin politiki toy Predrou wste meta to isws navagio na mporei na pei: Egw sas ta elega!

Kai kala efimerides opws Simerini-Philelefteros klp. Alla O POLITIS????

E kai aytoi akoma theloun na ta exoun kala, me to ISWS avriano koustoumi.

Sygmwni gia ta greeklish, my computer deos not support greek fonts.

Ανώνυμος είπε...

Kai kati akoma.

To AKEL to 2003 den iksere ti tha ginei?

An den iksere, tote einai ilithioi.

An iksere, tote ola einai stimena kai sike.

Kai stis dyo periptwseis einai gia ftysimo.

the Idiot Mouflon είπε...

Σε εσένα προσωπικά... πότε ακριβώς αναφέτηκα σε σχέση με το 04 ρε Λέξη; Πέ μου παράγραφο, πρόταση.

Το δε 04 οι ΑΚΕΛικοί απλώς εκάμναν σεκόντο ή επάσχαν που πλεηπελλίαση.

Ρε Λέξη, καθότι ο μακαρίτης ο γέρος μου ήταν δημοσιογράφος... έμεινεν μου το αΰπιν να παρατηρώ ακόμη και τα ΜΜΕ που απεχθάνομαι.

Κρίμα που δεν έμεινε στο διαδίκτυο το φόρουμ ΑΠΟΨΗ για να δεις ποιος πελλός ελάλεν τότε πως υπήρχαν συντονισμένες γραφίδες σε Λευκωσία και Αθήνα.

Αν βρεις τον Νεκατωμένο Ερχόμενο, τη... Μικαέλα... ή το Σιανή, αρώτα τους.

Οι γραφίδες από Ελλάδα είχαν πάντοτε καθοριστικό ρόλο, μεν τες υποτιμάς.

Η δε στόχευση προς Δημήτρη μεριά δεν είναι τίποτα άλλο παρά συνεπακόλουθο της αρχικής τους στόχευσης.

Θα έρτει η στιγμή που θα πρέπει να συζητηθούν οι ευθύνες του ΑΚΕΛ τζιαι ελπίζω να μεν συμβεί καμιά ομαδική αμνησία τότε.

zappa είπε...

Kanw sekondo sto agrino gia ta tou apopsi..Dystyxws omws opws ksereis polly kala agrine, den nomizw ekei polloi na htan se 8esh -dianohtikws toulaxiston, na epeksergastei ta osa eleges

Lexi_penitas είπε...

Αγρινέ μιλας μαζί μου τζιαι λαλείς: "Όπως εστρώσατε θα τζοιμηθούμεν ούλλοι, δυστυχώς."

Σχόλιο 4.00 ΠΜ Αντιλαμβάνομαι ότι το "εστρώσετε" πιάνει με τζιαι μένα αφού εν μαζί που εμιλούσαμεν. Εκτός τζιαι αν εμίλουν με τη Χοσέ Κουέρβο για την Ολμέκα στες τέσσερις το πρωί :)

the Idiot Mouflon είπε...

Βρε Ζάππα... ανακαλύψαν την ταχινόπιττα το 2010...

Σαμπώς τζιαι το 04 ή το 03 ή ακόμη και πιο πίσω ο παρασκηνιακός και ο ψευδο-δόκτορας δεν εγράφαν συντονισμένα με άλλους...

Νομίζουν ότι ο σημαντικός εν ο κουστουμάτος. Τούτος ήβρεν τα έτοιμα αλλά... αν μολοήσουμε το μυστικό πως θα αποφύγουμε τη σύγκρουση που έπρεπε να γίνει προς εικοσαετίας;

Στο τέλος θα ανακαλύψουν τζιαι τις "έγκυρες πληροφορίες" του Ignition τζιαι θα κάμουν όπως την κορασίδα που τάχατες πρώτη φορά θωρεί κρίνο σε ανάταση.

the Idiot Mouflon είπε...

Το "εστρώσατε" αφορά όλους όσους εύκολα διούν συγχωροχάρτι στο ΑΚΕΛ και στις ηγεσίες του.

Δεν είναι αναφορά σε σένα προσωπικά αλλά σε όλους όσους έτσι -κατά καιρούς ή συστηματικά -πράττουν.

Commun Sense είπε...

Καταγγέλλουν το (κατάπτυστο) χριστόφιας γουοτς, το Ποντίκι, μια μαλακία στο facebook που ζητά να παραιτηθεί ο Χριστόφιας, καμπόσους δημοσιογράφους που υποσκάπτουν τον πρόεδρο κτλ.

Καλά όλα αυτά αλλά δεν τα περίμεναν; Το επιχείρημα τους αδυνατίζει όταν αναφέρονται σε προσπάθεια φυσικής εξόντωσης. Εγώ πάντως ως αριστερός εφύρτηκα που τα γέλια.

Θυμήθηκα τα πρωτοσέλιδα της χαραυγής τη δεκαετία του Γλαύκου. Κάθε μέρα και ένα σκάνδαλο, πόλεμος εναντίον του Προέδρου για τα πάντα, μέχρι και κάλεσμα να παραιτηθεί. Τωρά γιατί τα καταγγέλουν αυτά ως να θυμήζουν προπραξικοπηματική περίοδο;(έτσι χαρακτήρισαν την σημερινή κατάσταση).

Νομίζω ότι από τη μια θέλουν, οκ, το αυτονόητο, να ενδυναμώσουν τον πρόεδρο με προληπτικές καταγγελίες, αλλά το κυριώτερο να δημιουργήσουν εχθρούς για σκοπούς συσπείρωσης του κόσμου της αριστεράς...Το γιατί, ας το βρει όποιος δεν κατάλαβε.

rose είπε...

καλά το οτι ο Χριστοφιας εξακολουθει να είνια ανέντιμος, διπλοπρόσωπος και εναντιον της λύσης δεν σας εβγαλε το ματι ακόμα;

τι πρεπει να γινει;

να βγει να μας το πει;

οταν ενας πολιτικος λέει στον Νταουνερ "σου επιτεπω να πεις οτι έγινε σημαντικη πρόοδος" και ώρες μετά λέει στον Ομήρου "ειναι υπερβολές του Νταουνερ"Το λεει ο λουκής και δεν τον διαψευδει ουδείς...

καλά, ειναι δειγμα σοβαρου ανθρωπου που θα τον πιστεψω οτι διαπραγματευεται το μελλον του κυπριακου;


πόσο "κουκια καθαρισμενα" πρεπει να γινει πια!

Αυριο ο ΓΓ θα αναγγείλει εντατικοποιηση των συνομιλιων...

μετα απο μια ωρα θα βγει ο Ομήρου και θα πει οτι του ειπε ο Δημητρης απο το δίκωμο ότι "όι ρε, υπερβολές, τον Ταλατ ηρθε να τανίσει και να φύγει.. εμεις θα τον καψουμε, να βγει ο ερογλου να του τα φορτώσουμε"

θα γυρίσουμε πλευρον και ο Δημητρης απο το Δίκωμο θα συνεχίσει να παίζει πιλλώταν στο καφενέ [οπου καφενες βλέπε Κύπρος] και θα ασχοληθει με την οικονομία του τόπου... οπου θα διαπρέψει όπως ακριβως και στο κυπριακο

Μιχάλης είπε...

@ Commun Sense

Το πρόβλημα δεν είναι το ότι υπάρχει συντονιστικό όργανο.
Το πρόβλημα είναι πως αυτό είναι μυστικό και δρα στα παρασκήνια.
Βλέπεις όλοι οι… υποψήφιοι μετέχοντες δήλωσαν άγνοια (απαντώντας όλοι με τον ίδιο τρόπο), είπαν ότι δεν μετέχουν χωρίς να τους ρωτήσει κάποιος αν μετέχουν.

Δυστυχώς υπάρχουν πράγματα που δεν βγαίνουν προς τα έξω για ευνόητους λόγους.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Α. Κυπριανού δεν έπρεπε να μιλήσει για την προσπάθεια φυσικής εξόντωσης του προέδρου.

Όχι γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ τέτοιο σχέδιο αλλά γιατί δεν θα μπορούσε να δώσει δημόσια στοιχεία αφού μια συγκεκριμένη υπόθεση (πραγματική και όχι φανταστική) δεν είδες το φως της δημοσιότητας.

Μένω ως εδώ.




@ rose

Με όλη την εκτίμηση που σου έχω θέλω να κάνω μια διαπίστωση. Η υπερβολή και η εξίσωση δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.

rose είπε...

Μιχάλη μου, το "δις εξαμαρτείν" επίσης :-)

the Idiot Mouflon είπε...

@ Μιχάλης

Χάτε ρε Μιχάλη, πτου για ούλλους...

Σε λίγο θα μας πείτε & για το Λεμεσιανό απόστρατο που κάμνει τον αρχηγό των ξυρισμένων.

Μπαϊ δε γουέη, αληθεύει ότι ο Γουλιάμος είναι σύμβουλος της Γνώμης;

Anef_Oriwn είπε...

@ Rose,

Εγώ πάντως αγαπώ κάποιες από τες αμαρτίες μου – ας πούμεν άμα πονηρά (κρυφο)κοιτάξω καμιά αιθέρια ύπαρξη ή το ότι ψήφισα τον Παπαδόπουλο το 2003 [και πάνω σ’ αυτό μπορούμε να κάνουμε και πολιτική συζήτηση]!
Πέραν τούτου η υπερβολή οδηγεί και σε μηδενισμούς και ισοπεδώσεις που δεν είναι ιδίον ανθρώπων που θέλουν να πειραματίζονται και να δοκιμάζουν νέους δρόμους [κι ατραπούς] ... Άσε που τέτοιες προσεγγίσεις απομακρύνουν και εν δυνάμει συνοδοιπόρους ή τους υποχρεώνουν σε μια επιθετικογενή άμυνα ... [Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από λέξεις, όλα τα πιο πάνω αλλά και τα πιο κάτω για τον αφορισμό/αξίωμα ΣΟΥ “… ο Χριστοφιας εξακολουθει να είνια ανέντιμος, διπλοπρόσωπος και εναντιον της λύσης …”

Υ.Γ.: Εξαιρετικά αφιερωμένο: “Στο μπαρ «Το ναυάγιο” - Αρλέτα [link: http://www.youtube.com/watch?v=L9NXBH-Q3bk]
“.. αν θες ν’ αγιάσεις πρέπει ν’ αμαρτήσεις
ε κι αν προλάβεις, ας μετανοήσεις …”

the Idiot Mouflon είπε...

http://proedrikes.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

the Idiot Mouflon είπε...

@LExi_Penitas

Λέξη... το άνωθεν κείμενο... αν δεις τίποτε τον Άντρο Κυπριανού... σε παρακαλώ δώστου το.

rose είπε...

Ανευ
μιλας για αμαρτιες στην κατεξοχην αμαρτωλη ;

γιατι η αποψη μου για τον Χριστοφια μπορει να επηρεάσει τις σχεσεις μου ή αποψεις που εχουν ατομα για μένα;

γιατι η αποψη μου για τον Χριστοφια κινδυνευει να μου κοψει την καλημερα με συνοδοιπορους;

με βαζεις σε πειρασμο - και εμενα μ αρεσουν οι πειρασμοι - με τον στιχο την Αρλετας... διαφαίνεται μια στροφη προς τις ελληνοχριστιανικες παραδοσεις :-)

λεω εγω τωρα, φοβηθηκε να ενημερωσει για ΔΔΟ με φυλλαδιο και τον προλαβε ο Ττομμης Β! Ολα μας προλαβαινουν...

και δεν μετανοιωνουμε για τις αμαρτιες μας

Anef_Oriwn είπε...

Rose,
Μια διευκρίνηση:
Όταν λέω πως “… τέτοιες προσεγγίσεις [μηδενιστικές και ισοπεδωτικές] απομακρύνουν και εν δυνάμει συνοδοιπόρους ή τους υποχρεώνουν σε μια επιθετικογενή άμυνα ...”, εννοώ σε πολιτικό επίπεδο [στον τομέα των κοινών πολιτικών δράσεων και δραστηριοτήτων] κι όχι σε προσωπικό [παρ’ όλο που κι εκεί μπορεί ν’ αφήσουν τα σημάδια τους] ...

rose είπε...

Ανευ
μην έχεις έννοια
Αν ο Χριστοφιας θέλει λύση και ετοιμάσει δημοψήφισμα "εμεις" ΝΑΙ θα ψηφίσουμε...

δεν θα πάει μεχρι εκει όμως και το ξέρεις...

γι αυτο άσε μας τουλάχιστον να διαχειριζόμαστε τη συλογικη μας απογοητευση οπως μας βγαίνει

Κκουλλάς είπε...

Καλά ρε σοβαρομιλάτε τωρά?
Άτε τζαι έσιει έτσι πράμα. Να κάμει τι?
Να πλήξει τες συνομιλίες λαλείτε? Γιατί εν τούτοι οι "συντονιστές" που λαμβάνουν μέρος στες συνομιλίες ?
Άρεσεν μου το τάχα θυμωμένον ύφος έναντι του Άντρου του Κυπριανού. τσ τσ τσ τσ....αλλού τούτα κοπέλια !!
Ποιος εμίλησεν, ο Άντρος ο εγκάθετος του εγκάθετου του μακαρίτη του Εζεκία, ο νυν ηγήτορ του πιο οργανωμένα αναμεμιγμένου σε συνωμοσίες κόμματος που κομμάθκια να γινούν ούλλα τα κόμματα της Κύπρου.
Ουστ...

Κκουλλάς είπε...

Τζαι rose
σοβαρομιλάς με τούτο?
"Αν ο Χριστοφιας θέλει λύση και ετοιμάσει δημοψήφισμα "εμεις" ΝΑΙ θα ψηφίσουμε..."

Ότι σερβίρει δηλαδή να το φάμε?
Ο Χριστόφιας ο ίδιος ξέρει πρώτα τι λύση θέλει ή τι μπορεί να πετύχει τελικά για να ετοιμάσει δημοψήφισμα?

Πόσο αρνιά πρέπει νάμαστε για να ψηφίσουμε αυτό που θα μας πει ο όποιοσδήποτε είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ αν δεν λάβουμε προσωπική γνώση περί τίνος πρόκειται ?!

rose είπε...

Kkoyllas

με τον ανευ έχουμε μια αλληλοκατανόηση και η απάντηση απευθυνόταν σε κεινον αξιοποιώντας έναν κοινό κωδικα - μη το παίρνεις κυριολεκτικα :-)

Anef_Oriwn είπε...

Κκουλλάς,
Μεν ανησυχείς ... Εκείνο που θέλει να πει η Rose είναι ότι παρ’ ότι [όπως λαλεί] “… ο Χριστοφιας εξακολουθει να είνια ανέντιμος, διπλοπρόσωπος και εναντιον της λύσης …”, εντούτοις κατά βάθος εμπιστεύκεται TON! Τζιαι τούτον φκαίνει μέσα που τη δήλωση της ότι “Aν ο Χριστοφιας θέλει λύση και ετοιμάσει δημοψήφισμα "εμεις" ΝΑΙ θα ψηφίσουμε...”! Εκτός πάλι κι εν διχασμένη προσωπικότητα [η Rose] … Πάντως εσχάτως κάποιος εκατηγόραν ΤΗΝ [κάπου σ’ ένα blog] ότι έχει «λερωμένη τη φωλιά της», aαλλά για να ‘μαι ειλικρινής εν εκατάλαβα ποιες ήταν οι “τάτσες”!
Αλλά τζι’ ΕΣΟΥ ρε παρέα πολλά έφκολα αρπάσσεσαι – αν κρίνω που την συζήτηση στο τελευταίο Post του Blog ΣΟΥ! Συνήθως οι πελάτες [οι επισκέπτες] έχουν πάντα δίκιο [όπως λαλούν οι ειδήμονες]! Να αρωτήσουμε τζιαι κανέναν ψυχολόγο για καμιάν ψυχολόγαν;

rose είπε...

η πλάκα είναι ρε Ανευ ότι αν και δηλώνεις ανένταχτος σε προδίδει το ακελικό σου παρελθον :-)

πηρες την πρώτη γραμμή αλλά σου ξεφυγε η δευτερη:

δεν θα πάει μεχρι εκει όμως και το ξέρεις...


αλλά είσαι συγχωρεμενος!


bytheway τον Χριστοφια δεν τον εμπιστευομαι

Anef_Oriwn είπε...

Rose,
[Εγώ ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιώ το «ρε»],
Και ΠΟΤΕ ΔΕΝ δήλωσα Ανένταχτος [και το ΞΕΡΕΙΣ]!
Όμως ΔΕΝ θα επεκταθώ σ’ αυτό ... Δεν υπάρχει λόγος!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ!
Όχι ΔΕΝ θα ΜΑΣ φέρει λύση ... Και τούτο γιατί βασικά ΔΕΝ εξαρτάται ΜΟΝΟ από τον ίδιον! Απ’ εκεί και πέρα χάος χωρίζει τις προσεγγίσεις μας ...
Τις προσωπικές μου απόψεις για το θέμα τις έχω ήδη εκφράσει ήδη στο Blog [σε μια από τες τελευταίες αναρτήσεις μου – νομίζω την τελευταία του περασμένου χρόνου] ... Όμως θα τις (ξανα)καταθέσω [μάλλον τα σενάρια λύσης θα παρουσιάσω] λίαν συντόμως σε νέα ανάρτηση [πιθανόν και στο Blog “Επανένωση 2010”] ...

rose είπε...

ενταξει ρε Ανευ
συγχωμη για το "ρε"

πολλά μυγιαγγιχτο εγινες και εσυ ...

[τουτο το θεμα - για το "ρε" νομιζα το ειχαμε εξαντλήσει πριν κατι μηνες]

[και για το ΑΚΕΛ επισης αλλά άστο όπως λες και εσυ}

αν νιωθεις οτι πρεπει να πεις την τελευταία κουβέντα - πε την να τελειωνουμε - δεν θα συνεχίσω

φιλακια

Κκουλλάς είπε...

@ Άνευ Ορίων είπες
"Αλλά τζι’ ΕΣΟΥ ρε παρέα πολλά έφκολα αρπάσσεσαι"

Εξαρτάται,
δεν είμαι δυστυχώς ή ευτυχώς Άνευ Ορίων ;-)
τζαι μεν αρπαχτείς εσού τωρά, παίζω με τις Lexis ;-)

ΌΧΙ φίλε μου, με τους επισκέπτες έννεν πελατειακή η σχέση οπότε ΔΕΝ ισχύει το "ο πελάτης έχει δίκαιο".

Εν πολλά υποκειμενικό να πεις ο τάδε έσιει δίκαιο τζαι ο άλλος έσιει άδικο. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΣΙΕΙ το πόιντ του τζαι ο καθένας φκάλλει το πόρισμα του για δική του χρήση στο τέλος μιας συζήτησης.

Τζαι γιατί λαλείς να ρωτήσουμεν ψυχολόγο/ψυχολόγα (εν συγκεκριμένη που έσιεις κατά νουν anyway) εν εκατάλαβα.

Κκουλλάς είπε...

@ rose
οκέυ επήρα το μεταφορικά :-)

Kykkos είπε...

Εζήτησεν το 2003 μιαν ευκαιρίαν για να αλλάξει τα πράματα, να φύει ο τόπος που την διακυβέρνηση του Γλαύκου. Επήρεν την, εφκαλεν τον Τάσσον πρόεδρον. Ένα που τα μεγαλύτερα γρανάζια του κατεστημένου.

Επήραν μαζίν τα πράματα ως το Αναν 5 τον Απρίλη του 2004. Εκαρτερούσαμεν ότι ήταν να σταθεί στον πούντο του, τζιαμέ μου μας έταξεν ότι έννα σταθεί. Έκαμεν κρά: "ΟΧΙ για να τσιμεντώσουμε το ΝΑΙ". Εν θα ξανακουστεί έτσι πελλάρα.

Ήρτεν το 2008 να ξαναζητήσει τρίτη ευκαιρία πέρκει γινεί κάτι. Αν καταφέρουμε να μας δώκουν ότι τζιαι στο Αναν 5 θα φακκούμεν τζιαι κουρτουμπέλλες.

Σόρρυ Χριστόφκια, γιε της Άννους που το Δίκωμο, επαιξες τζιαι τα 3 κανονούθκια που είσhες στο παιγνίδι τζιαι εν βαστάς άλλο διπλοσέλινο.

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη