14 Δεκεμβρίου 2009

Σας ευχαριστώ, ω επίτροποι!

Δηλώνω δημόσια τις ευχαριστίες μου στους πολυχρονεμένους επίτροπους της Επιτροπής Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη Κύπρο. Τέτοια τιμή και μαζί και δωρεάν διαφήμιση δεν μου την έκανε κανείς μέχρι τώρα. Ούτε αυτοί που μου κάνουν τους φίλους. Δεν μπορεί. Για να σε βρίζουν αυτά τα φοβερά παιδιά κάτι πρέπει να αξίζεις ρε παιδί μου!


Δεν μπορώ όμως να μην διατυπώσω και ένα παράπονο μου. Γιατί να δώσουν καλέ τη πρώτη θέση στο Μιχάλη; Τι περισσότερο έχει από εμένα ή από τον Άνευ ορίων; Ελπίζω μόνο να πρόκειται περί απλού λάθους το οποίο και θα επανορθώσουν, και να μην πρόκειται για προσπάθεια να σπείρουν καινά δαιμόνια μέσα στο στρατόπεδο των νενέκων.
Φτου να μην αβασκαθείτε!


Ο πρώτος που θα βρει τα ονόματα των πέντε πληγών της κυπριακής μπλογκόσφαιρας με τη σειρά που φαίνονται στη φωτογραφία, κερδίζει μια συμμετοχή ως παρατηρητής στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής.

23 σχόλια:

nahna είπε...

Ε τώρα, τί τους διαφημίζεις κι εσύ; Πες ευχαριστώ και καθάρισες.

Lexi_penitas είπε...

Nahna, είναι καλό να ξέρει ο κόσμος για τι κουμάσια μιλάμε.

Aceras Anthropophorum είπε...

Re μα έν έσιεις άλλη δουλειά να κάμεις που να ασχολείσαι με τούτους τους βόθρους; Τί σε εξιτάρει μαζί τους; Έτο είναι πέντε άρρωστοι, αν είναι τζιαι πέντε, μπορεί ναν τζιαι ένας, με μυαλό κοκκονόσυκο, χυδαίοι φασίστες, αγάμητοι, που ούτε μούτσιο δεν θα παίζουν να τους περνά η στενοχώρια, που φκάλλουν τα ποθυμένα τους πας το κκίπορτ. Άφης τον κόσμον να γιανίσκει αν του κάμνει καλόν να ξερνά την αρρώσκιαν του πάνω στη οθόνην του υπολογιστή του. Εσύ τι πάεις τζιαι νεκατώννεσαι. Δεν σε αφορά μάνα μου ότι γράψουν. Η φαντασίωση ενός ψυχασθενή δεν έχει σχέσην με το αντικείμενον της. Άτε παρέτα τους τζιαι κανεί. Έκαμες τους μπλογκ με τον συσσωρεφτην σου. Τωρά διαφημήζεις τους το τζιόλας. Να σου ζήσουν.

the Idiot Mouflon είπε...

Acera, είναι σκευωρία!

Οι δύο ομάδες κάμουν όπως τα κοκόρκα για να πετύχουν τη συσπείρωσην των εκατέρωθεν δυνάμεων!

Πως αλλιώς να εξηγήσω ότι εμένα δεν με βάλλουν στις λίστες του... χα;

Πρέπει να είναι και οι δύο στην υπηρεσίαν του Δημήτρη μου, Δημήτρη μου. Έκαμαν οι επιτρο-πο-πάρες και γκρουπ στο φατσοβιβλίο... για να γραφτούν μέλη οι ανυποψίαστοι επικριτές του Προέδρου και έτσι να ανακαλύψουν τα στοιχεία τους! Άλλα κόλπα η επαγρύπνηση!

Συνωμοσίαααααα.....

Aceras Anthropophorum είπε...

Καλά εσύ πάντα βρίσκεις τρόπο να φκαίνεις που το ρεύμα. Τι αγρινόν θα ήσουν αν ήταν αλλιώς;

kyriakos είπε...

βάζουν στις λίστες τους Αγρινέ μου αυτούς που πιστεύουν πως είναι ''επικίνδυνοι'' κανονικά έπρεπε να ήσουν most wanted..
τα γραπτά σου όμως είναι αφηρημένα και θέλει λίγες στοφές παραπάνω ο νους τους για να τα πιάσει γεγονός που σου προσφέρει ασυλία απο τις λίστες τους και ανοσία στις ανοησίες τους..

Ανώνυμος είπε...

Ασέρα,

Όταν πήγες Ελβετία σε διώξανε από το ένα καντόνιο και σε στείλανε σε άλλο γιατί είχαν συμπληρωθεί οι εγγυημένες πλειοψήφιες;

^^^

Ανώνυμος είπε...

http://politispittas.blogspot.com/2009/12/watch.html

MOYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAMOYAAAAAXAXAXAXAXAXA!

ΔemΩΝ είπε...

Ξέρετε φυσικά πως λέγεται αυτό το παιχνιδάκι στα ελληνικά ε;

"Η μαλακία πάει σύννεφο"

Aceras Anthropophorum είπε...

Ανωνε ναι. Στην Ελβετία για να εργαστεις τζαι για να μετακιμίσεις που το ένα καντόνιο στο άλλο θέλεις άδεια. Παλιά μπορούσε να σου την απορρίψουν. Σήμερα που το κράτος είναι λιγότερο αυταρχικό τζαι τα σύνορα πιο χαλαρά στο εσσωτερικό της Ευρώπης το κρατίδιο του καντονίου δεν ασκεί αυτή την εξουσία την ώρα που εκδίδει άδειες εργασίας τζαι διαμονής τζαι η έκδοση άδειας είναι κάτι τυπικό. Έτσι ελπίζω να είναι στην ομόσπονδη Κυπρο σε 10-20 χρόνια. Σήμερα ακόμα μπορεί να έχεις πανπηστημιακό δίπλωμα που ένα καντόνιο τζαι να μην σε πιάνουν για καθηγητή Γυμνασίου στο άλλο. Τζαι αυτό όμως σιγά σιγά πάει να εξελείψει όπως θα εξαλειφθεί τζαι στην Ευρωπαϊκή ομόσπονδη Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

Demona,εξήγα μας τι εννοείς

ΔemΩΝ είπε...

Ανώνυμε, αυτό το video (blog) game με τον εικονικό πόλεμο που έχουν ανοίξει στα μπλογκ, (όπως το Art Of War, ή το Rise of Pirates, κλπ, που παίζουν τα παιδιά μου) έχει όνομα και το λένε:

"Η μαλακία πάει σύννεφο"

Ανώνυμος είπε...

Ούλλα τούτα εκαταντήσαν να μην είναι τίποτε άλλο παρά κατινιές! Που την επιτροπή εν περιμένω τίποτε άλλο διότι κατίνες ήταν from day one, αντίθετα με τους πέντε απεικονιζόμενους και λοιπούς κομπάρσους που εξελίχθηκαν σε κατίνες στην πορεία.

Από τους τελευταίους θα ήθελα να ζητήσω όπως ΔΩΚΕΤΕ ΠΑΜΟΝ! Μόλις θέλουν την σημασία σας, αμέσως την έχουν. Πότε εννά καταλάβετε πως την φωθκιά άφτουν την οι της επιτροπής, αλλά το λάδιν σύρνετε το εσείς?

Το μόνο που αρμόζει πιον σε τούντην "αντιπαράθεση" είναι το boys will be boys. So grow up already. Εκουράσετε με.

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η Ψυχία, δώστε παμό!

Anef_Oriwn είπε...

Έχω την άποψη ότι το ζήτημα ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ ψυχιατρικό [αν και κάποιοι μπορεί ΟΝΤΩΣ να χρειάζονται και ψυχίατρο και ψυχολόγο], ΟΥΤΕ και ψυχολογικό [και ΔΕΝ εμπίπτει στη θεματολογία των γνωστών αμερικανών σεμιναρίων, αλλά ΟΥΤΕ και κατινίστικο [κουτσομπολίστικο] ή «εικονικός πόλεμος» και αντιπαράθεση μεταξύ διάφορων bloggers ... Είναι πρώτα και κύρια ΠΟΛΙΤΙΚΟ και έτσι ΠΡΕΠΕΙ να το αντιμετωπίζουμε ... Ή μήπως θεωρούμε ότι ΔΕΝ υπάρχουν φασίζουσες καταστάσεις κι άλλα ακραία [τέτοιας φύσεως] φαινόμενα στην κοινωνία μας; Τι κάνουμε, απλώς τα προσπερνούμε σιωπώντας [δηλ. στα μουλωχτά];
Κι όποιο εκουράστηκε, ας κάτσει [για λλίον] να πνάσει!

Anef_Oriwn
Τρίτη 15/12/2009 – 3:43 μ.μ.

proudgaros είπε...

Την καλύτερη απάντηση εδωκέν την ο Πίττας στο μπλοκ με πέντε λεξεις τζαι ενα βιντεο.

Αλλά μπήκα και εγώ στον κόπο που γράφω αραιά και σπανίως γιατι το πράμμα χόντρυνε ;-)

Psychia είπε...

Άνευ Ορίων, διαφωνώ κάθετα με την άποψη σου. Αυτή η ιστορία ξεκίνησε από κυρίως πολιτική και κατάντησε καθαρά συναισθηματική. Ακριβώς ότι γίνεται στην κυπριακή κοινωνία. Το κάθε ζήτημα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε όπως μας φκαίννει, εν είμαστε ούλλοι κομμένοι ραμμένοι έναν πράμα.

Θα συμφωνούσα πως το θέμα είναι κυρίως πολιτικό, μόνο αν προσθέσεις την λέξη "ανώριμο", διότι καμία ώριμη πολιτική δεν θα επαρομοιάζετουν από μένα προσωπικά με κατινιά.

Άμμαν πνάσουν τζαι οι νούσιμοι, τζιαμέ να δεις χαΐριν ρε Άνευ..

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα κλείνουμε τα φώτα στις 20:00 για μία ώρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ευχαριστούμε

Unknown είπε...

"Αυτή η ιστορία ξεκίνησε από κυρίως πολιτική και κατάντησε καθαρά συναισθηματική. Ακριβώς ότι γίνεται στην κυπριακή κοινωνία. Το κάθε ζήτημα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε όπως μας φκαίννει, εν είμαστε ούλλοι κομμένοι ραμμένοι έναν πράμα.

Θα συμφωνούσα πως το θέμα είναι κυρίως πολιτικό, μόνο αν προσθέσεις την λέξη "ανώριμο", διότι καμία ώριμη πολιτική δεν θα επαρομοιάζετουν από μένα προσωπικά με κατινιά."

Σοφόν το σαφές Psychia, σοφόν το Σαφές.

Trim είπε...

οι πιο επικίνδυνοι μπλόγκερς και το φασισταριό των ανωνύμων επωνύμων
Συγχαρητήρια στους 5 που είχαν την τιμή να θεωρούνται οι πιο επικίνδυνοι μπλόγκερς που του φασισταριό των ανωνύμων επωνύμων! βλέπω ότι τόσο η Δρακούνα, όσο κι εγώ είμαστε σύμφωνα με κάποιο σχολιαστή επικίνδυνοι, γι' αυτοί και τους ευχαριστούμε για την διαφήμιση: Νομίζω ότι πάμε καλά.
Τώρα θα μου πείτε γιατί ασχολούμαστε μαζί τους; Γιατί είναι το rearguard action του ακραίου εθνικισμού made in Cyprus στην μπλογκόσφαιρα, κι αυτό μας λέει κάτι. Τώρα εν θέλω να ξεφύγουμε κιόλας, πρόκειται για αρρωστημένες καταστάσεις και ύβρεις, αλλά εκφράζει μια τάση.

Θέλω να σχολιάσω και κάποια αλλά πράγματα που λέχτηκαν. Ποιος είπε ότι
(α)στην πολιτική δεν υπάρχει συναίσθημα;
(β)ότι η ψυχασθένεια δεν παίρνει και πολιτική μορφή, ή καλύτερα υπάρχουν πελλοί στην πολιτική;
(γ)ότι η πολιτική προϋποθέτει ωριμότητα.
Εκτός κι αν θεωρούμε ότι η πολιτική πραγματικότητα ανταποκρίνεται στο μοντέλο της Πολιτείας του Πλάτωνα...

Trim είπε...

Ζούμε ακραίους καιρούς, όπου:
1. Η προβοκάτσια και η ύβρις έγιναν επιστήμη δαμέσα δα. Βέβαια θα είμαστε τυφλοί να νομίζουμε ότι εν μόνο στην κύπρον το κακόν: η άνοδος της ασημαντότητα που λαλεί κι ο Καστοριάδης δείχνει την κατάντια της "διανόησης" που εν στέκεται κριτικά απέναντι στο κόσμο, αλλά ακόμα χειρότερα τα φασιστοειδή φαινόμενα που καταγράφει ο Λεξι.

2. Ο κάθε αππωμενός που έχει πρόσβαση στα κανάλια μας πουλά μούρη: κλασσικό παράδειγμα το νικωλάκι που μας κάμνει τον κατσινιόρον που την τηλεόραση: είδετε τον εψές στην βουλή; Να μας ζήσει, τι μαγκιά-κλανιά, τι έπαρση, αλλά έλα που ούτε τα γράμματα του εν μπορεί να δκιαβάσει;

3. Ο νομικίστικος νεοεθνικισμό να εκφράζεται δημόσια και ανοικτά πλέον: Θέλουμε λένε να διατηρηθεί το κράτος του 1964 κι όχι την Ζυρίχη - διαβάσατε το "Ορθο ΝΑΙ" που διανεμήθηκε δωρεάν από τον Φιλελεύθερο; Ο Λουκής Λουκαίδης εν ούλλη μέρα στην τηλεόραση (είδατε «ισορροπία του ΡΙΚ»); Ακόμα είδαμε ένα που τους εκφραστές του νομικίστικου κι ακραίου νεοεθνικισμού στο ΡΙΚ στην Χαραλαμπίδου; Μιλώ για τον Αιμιλιανίδη - αθυμάστε που βγήκε τότε πριν το δημοψήφισμα με τον Τσιελεπήν και πήγε τόσο καλά που ο Τάσσος απαγόρευσεν να επαναληφθεί το πρόγραμμα). Λοιπόν η ομάδα του (που βγάζουν το περιοδικό «Σύγχρονη Άποψη») προσπαθούν μαζί με τον Λάζαρο Μαύρο, Ράδιο Πρώτο, ΑΝΤΕΝΑ, Λιλλήκας , νικωλάκης κτλ να επαναφέρουνι την «περιρέουσα ατμόσφαιρα». Προχτές στη Χαραλαμπίδου μας είπε και το άκτύπητο (που επιβεβαίωσε κι ο Λ. Λουκαϊδης) ότι ο λόγος που τα ευρωπαϊκά και διεθνή δικαστήρια εν γιατί ε/κ νομικοί και πολιτικοί ασκούν κριτική και υπονομεύουν την Κυπριακή Δημοκρατία κι έτσι "επηρεάζονται οι ευρωπαίοι δικαστές"!!! Άκουσον, άκουσον! Τέτοια άποψη εν πέρα για πέρα φασιστική: θέλουν απαγορεύσουν την κριτική, κι ακόμα πιο σημαντικό να απαγορεύσουν (αν μπορούσαν) την πρόσβαση στα ευρωπαϊκά και διεθνή δικαστήρια και ΜΜΕ. Αν μας δέρνουν τα κατασταλτικά όργανα του κράτους ή αν υπάρχουν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μεν καταγγέλλουμε στο εξωτερικό τις παραβιάσεις και να είμαστε έρμαιο μιας δικαστικής εξουσίας που ξέρουμε πόσο ευαίσθητη είναι σε αυτά τα θέματα: οι Τ/Κ στερήθηκαν το δικαίωμα ψήφου συλλήβδην από το 1964 ως το 2004 και κανένα κυπριακό δικαστήριο εν εν εδεήθηκεν να πει "ρε κοπέλια, έχουμεν το κυπριακόν μεν κι έχουμε το 'δόγμα της ανάγκης,' αλλά εν μπορούμε να στερούμεν το δικαίωμα ψήφου σε πολίτες μας". Έπρεπε να πάει στο ΕΔΑΔ και να αναγκαστεί να κάμε ότι έκαμεν (όπως το επάτσιαρεν δηλαδή) το κράτος. Μας θέλουν απολογητές του αυταρχικού κρατισμού…

4. Ευγάλαν έξω και διάφορους παλιους εθνικιστές στο προσκήνιο. Ο Καρεκλάς μας που κάθε τόσον και λιγάκιν φέρνει τους παλιούς του δασκάλους στο πρόγραμμα του ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, έφερεν τον Κλεώπαν, που τον θαυμάζουν διάφοροι. Τί μας είπε εψές: να παραδειγματίσουμε από τουα αρχαίους Έλληνες όπου οι ριψάσπιδες εστερούνταν το δικαίωμα ψήφου! Μίλησε για το "ιερό δικαίωμα του στρατεύεσθαι" κι άλλα τρελά. Αυτός είναι ο μεγάλος διανοούμενος που μας έλεγαν; Τέτοιες φασιστοειδείς απόψεις πρέπει να ακούμε τον 21ον αιώνα για σκοπούς «ισορροπίας»; Γιατί εν μας λαλούν πως ο Φουκώ ή Καστοριάδη ή Άρεντ έβλεπαν το παράδειγμα της αρχαίων και πρέπει ακούμε τέτοιες βλακίες;
Λοιπον εν θα τους κάμουμε το χατήρι. Παμεν καλά γι’ αυτό πανικοβληθήκαν.

Καλή συνέχεια.

Phivos Nicolaides είπε...

Να ευχηθώ Καλές Γιορτές και κάθε καλό για το νέο χρόνο!

proudgaros είπε...

Νεκρόφιλοι, νεκρολάγνοι, σκουποδοφάγοι εραστές των τάφων.

Κάποιοι εγκληματίες εκλέψανε το λείψανο του Τάσσου και τους εκάμανε το καλύτερο δώρο. Ούτε στα όνειρα τους!

Και εκεί που όλοι τους είχανε ξεχάσει, και εκεί που όλοι πια είχανε ξεράσει με τις δηλώσεις του Νικωλάκη και του Κωλοκασίδη και τους ΔΗΚΟΪΚΟΥΣ καρεκλοκαυγάδες καθώς και με τους ΕΔΕΚους παρελθοντοκολλημένους γίνανε τώρα πρωτοσέλιδα και έχουν και την συμπάθεια του κοσμάκη.

'Άλλο πράγμα όμως η συμπάθεια του κοσμάκη για το θλιβερό συμβάν και άλλο τα όρνια που ξετρύπωσαν απο τη φωλιά και τη σπηλιά και μίλησαν για όσα μίλησαν.

Και λέμε για το Λιλληκούιν μωρέ. Που το 2002 έτρεχε πόρτα πόρτα και 'έκαμε πόλεμο ιερό μην τυχόν και το ΑΚΕΛ στηρίξει τον Τάσσο και χάσει η Αριστερά την αξιοπρέπεια της!

Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Καλές Γιορτες Πατριώτες.

Με το έμπα του Γενάρη αρχίζει ο πόλεμος ο κανονικός για τη Λύση. Που θαρθεί και θα περάσει. Και θα θάψει στον αγύριστο όλα τα φαντάσματα του Christofias Watch και των Φτωχόπουλων μια για πάντα.

Πως το είπε ο Χατζηγεωργίου το Σαββάτο στον ΑΣΤΡΑ;

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη