17 Νοεμβρίου 2009

Είστε και χέστηδες παναθεμά σας

Το φιλαράκι ο Μαρίνος, με τον ήπιο και εμπεριστατωμένο λόγο του, μου έδωσε την αφορμή. Αντί σχολίου λοιπόν, το κείμενο που ακολουθεί! Η αιτία για το κείμενο βεβαίως, ήταν η έκπληξη μου όταν άκουσα ότι ο Κάρογιαν τους μάντρισε κανονικά!



Ο λόγος γίνεται για την ομάδα των εντός του ΔΗΚΟ απορριπτικών πάσας λύσης, πάσας προσπάθειας συνεννόησης, ακόμα και πάσας προσπάθειας επαναπροσέγγισης. Η προετοιμασία του εδάφους με μπαράζ δηλώσεων των πρωτοκλασάτων Νικολάκη, Κενεβέζου, Κολοκασίδη και Αγγελίδη μας άφησε με την εντύπωση ότι τα κοπέλια τα είχαν όλα έτοιμα για την μεγάλη έξοδο. Αλλά αντί για την ιαχή ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ, ο μόνος αέρας που ακούστηκε ήταν αυτός που γέμισε τα σώβρακα τους. Έχουν ξεπεράσει το όριο του ρεζιλέματος.


Η αξιοπιστία τους έφτασε στο ναδίρ! Η ετοιμότητα τους για την μεγάλη έξοδο από την κυβέρνηση ήταν τόσο πραγματική όσο πραγματικές είναι οι πατριωτικές κορώνες που διανθίζουν τες πυκνότατες δηλώσεις τους. Θαυμάστε τους! Οι τσάμπα μάγκες της κυπριακής πολιτικής σκηνής!


Το λέω και το υποστηρίζω με παρρησία φίλοι μου! Αν με ρωτούσαν ποιους πολιτικούς δεν πιστώνω με πατριωτισμό θα ανέφερα σίγουρα τους πιο πάνω. Γιατί δεν μπορεί να παίζεις και να ξιπαίζεις κάθε τρεις και μία, και να είναι και το παίζω και το ξιπαίζω, για ...το καλό της πατρίδας.


Και η απορία που μου έρχεται και δεν λέει να φύγει από το μυαλό μου είναι:
  • Έχετε μαζί σας τον Αρχιεπίσκοπο και την εκκλησιά!
  • Έχετε μαζί σας τον ιστορικό ηγέτη Βάσο Λυσσαρίδη!
  • Έχετε μαζί σας το ΕΥΡΩΚΟ!
  • Έχετε μαζί σας τον άνθρωπο όλων των προέδρων Γιώργο Λιλλήκα!
  • Έχετε μαζί σας τον Φιλελεύθερο, τη Σημερινή, τη Μάχη!
  • Έχετε μαζί σας τον Χ"Κωστή με το Σίγμα του και τον Λουκή με τον ΑΝΤ1 του!
  • Έχετε μαζί σας το μισό (και βάλε) ΡΙΚ!
  • Έχετε μαζί σας κάτι Βαρνάβες τζιαι Κουταλιανούς που την ΕΔΕΚ!
  • Έχετε μαζί σας μια καλή ομάδα από τον ΔΗΣΥ!
  • Έχετε μαζί σας Αρσένηδες, Παπαθεμελήδες και άλλα άξια τέκνα της μητρός πατρίδος!
  • Έχετε μαζί σας το Χριστόφιας Γουότς, το ΑΠΟΕΛΛΑΣ, το ΕΛΑΜ, την Πρώτη Γραμμή, την Χρυσή Αυγή, το Δράσις Κες, το Μέτωπο ΗΒ, και άλλους 40 κατασκευαστές πλυντηρίων!
  • Έχετε μαζί σας τον Φαλά, τον Χατζηπαναγιώτου, τον Φτωχόπουλο, τον Φάληρο, τον Ρήγα, τον Πλαστήρα, τον Ιοσίλιο και όλο το κακό συναπάντημα!
  • Έχετε μαζί σας τα απομεινάρια του 76% (αλήθεια πόσο έμεινε;)

Γιατί δεν φτιάχνετε ένα κόμμα και καθαρά και σταράτα και με πλήρη ειλικρίνεια, να βγείτε μπροστά στο λαό να ζητήσετε τη ψήφο του; Τι φοβάστε; Πάντως με αυτή τη συμπεριφορά δίνετε σε μένα και σε κάθε κακεντρεχή το δικαίωμα να εικάζει ένα σωρό πράγματα όχι και τόσο τιμητικά για σας. Όπως π.χ. ότι γνωρίζετε ότι έτσι θα φανεί η πολιτική σας γύμνια και θα μπείτε μια και καλή στο περιθώριο. Γι' αυτό και μένετε στο ΔΗΚΟ, επειδή έχετε ανάγκη το όχημα. Και βεβαίως ... για τη Κύπρο! Άντε ρεεεε και σας πήραμε χαμπάρι!

Στη δεύτερη φωτογραφία, ό,τι έμεινε από το ανεμοσκορπισμένο 76%

14 σχόλια:

kyriakos είπε...

Στην κύπρο δεν υπάρχει.. στα χαρτιά ακροδεξιό κόμμα και έχουμε στα χαρτιά αριστερό - κομμουνιστικό...

Στην πραγματικότητα τα κόμματα στη Κύπρο ξεκινούν απο την κεντροδεξιά και πάνε στην άκρα άκρα δεξιά..

Ένεκα του ότι ο λαός είναι αμόρφωτος και ξέρει απλά τις ταμπέλλες Ακροδεξιά=κακό=μακρυά χωρίς να ξέρουν τι χαρακτηρίζει ένα ακροδεξιό κόμμα, Ετσι ο κάθε φασίστας βάζει ένα σοσιαλιστικό - δημοκρατικό - ευρωπαϊκό μανδύα και διατηρεί τα διψήφια ποσοστά του...

Anef_Oriwn είπε...

Lexi_Penitas
Shερετούμεντε!

Φίλε, εμετρήσαν τα κουτσσιά τους [τζιαι τα κκότσσια τους] τζιαι είδαν ότι εν τους έπαιρνεν [για να κυριαρχήσουν στο ΔΗΚΟ] τζιαι είπαν να παίξουν την πάπια γα την ώρα! Να φανταστείς ο Αγγελίδης [ο πατήρ] τήρησε αποχή!!!

Πάντως ξέχασες να αναφέρεις μερικά φωτεινά μυαλά της συνομοταξίας των απορριπτικών και των μεγάλων πατριωτών , όπως φέρ’ ειπείν να πούμε τον Λάζαρο τον Μαύρο, τον Σάββα τον Ιακωβίδη, τον Κουλία καθώς επίσης και εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας η ΠΟΝΤΙΚΟ-φυλλάδα [των τρωκτικών] και η χυδαία φτωχοπούλλεια ενωσιο-κωλο-γική φυλλαδα!!!

Anef_Oriwn
Τρίτη 17/11/2009 – 4:34 μ.μ.

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Κυριάκο, συμφωνώ, η παιδεία λείπει παντελώς.
Λέξη, γιατί ασχολείσαι; Υπάρχουν σημαντικά θέματα για να γράψεις, αν έχεις χρόνο.

Unknown είπε...

Ποια κόμματα;
Ποιας ιδεολογίας;
Πότε αναπτύχθηκε αυτή;
Ποιά είναι η Αριστερά και ποιά η Δεξιά;
Τι σημαίνουν στην πράξη όλα αυτά;

Όλοι υπάρχουν λόγω του Κυπριακού.

Όλοι μετέχουν στην οικονομική ζωή τυο τόπου με διάφορες επιχειρήσεις που είτε ανήκουν ευθέως σε πολιτικά κόμματα είτε τα χρηματοδοτούν.

Οι πλείστες από αυτές τις επιχειρήσεις έχουν συμφέρον από το σημερινό στάτους της Κύπρου και δουλεύουν τον κοσμάκη ψιλό γαζί.

Προσωπικά έχω πια αγανακτήσει με ΌΛΟΥΣ.

Ακόμα και εκεί που υπάρχει θέληση δεν υπάρχει σοβαρότητα.

Απόλυτο αδιέξοδο βρίσκω μπροστά μου και το μέλλον εξαιρετικά ολισθηρό.

Κανονικά θα είχα έντονες απαιτήσεις από την Αριστερά.

Αλλά πως να απαιτήσω όταν νιώθω πως ο πήχης είναι τόσο χαμηλός;

Και τι είναι το ΔΗΚΟ πέρα από έναν μπαλαντέρ που μετέχει άκριτα σε όλες τις εξουσίες για να βολεύει τους "δικούς"; (ή...μάλλον τους Δήκους)

Ένα κρατίδιο, μια μπανανία απόλυτων πελατειακών σχέσεων όπου οι Έμποροι έχεουν αναδειχθεί σε ρυθμιστές των πάντων.

Ευνουχισμένα λιονταράκια με λιμαρισμένα νύχια- κράζουν, φωνάζουν, τσιρίζουν, αλλά ούτε την ευθύνη των λόγων τους δεν μπορούν να αναλάβουν.

Αν παρομοίαζα την Κύπρο με βάρκα, θα έλεγα πως ο καπετάνιος κοιτάζει πίσω, οι αξιωματικοί παίζουν χαρτιά την ώρα της θύελλας και αυτοί που είναι στα κουπιά χτυπάνε τα νερά ο κάθε ένας σε άλλη κατεύθυνση.

Και φωνάζω όπως στο τελευταίο μου άρθρο: Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι χέστηδες.

Είναι ΔΗΚΟ.

Και το ΔΗΚΟ διαφέρει, αφού αυτό και μόνο συγκεντρώνει όλα τα μαύρα τζιαι τα γέρημα που χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας.

Χάσαμε πολλά, και πολλές δεκαετίες έχοντες 2 προέδρους από αυτό τον χώρο.

Ετυχαν και οι δυο σε σημαντικές στιγμές, απέτυχαν παντελώς και στιγμάτισαν την Κυπρο.

Εχουν και οι άλλοι τα αρνητικά τους, αυτή όμως την περίοδο είναι απλώς "κόμματα", και η εξίσωση τους με το ΔΗΚΟ είναι ατυχής.

κυπρος είπε...

Συμφωνω περίπου με τους πιο πάνω. Και θα πρέπει κάποτε το ακελ να καταλαβει το λαθος του το 2003 να μη στηριξει Κληρίδη.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ...

μπαίνεται σ ενα πλοίο τζιε να πάτε να μείνετε σε ένα νησί στο ωραίο αιγαίο?
Στον σκορπιό ας πούμε, με την ένδοξη ελληνορθόδοξη παράδοση του Αριστοτέλη Ωνάση, είναι και οφκερο, άρα είστε σίγουροι για την καθαρότητα των χωμάτων του...και δεν νομίζω να σας πέφτει ακριβό, μην τρελλαθούμε...μονο με το χρηματοκιβώτιο που κατω που την καρκόλα του αρχιεπίσκοπου αγοράζετε το..
Ατε στο καλό και καλούς απογόνους (τερατουργήματα μάμμα μια...)

Aceras Anthropophorum είπε...

To ΔΗΚΟ είναι ο μέσος όρος του (ελληνο)κυπριακού λαού. Άρα θα είναι πάντα εκεί και πάντα κυβέρνηση.

Αντιπολιτευόμενος είπε...

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πιάσει τέτοιος πανικός αυτούς τους ανθρώπους. Είναι γνωστό πως είναι υπέρμαχοι της διχοτόμησης και ενάντιοι στην επανένωση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.
Και μια απλή ανάλυση των δεδομένων δεν επιτρέπει σε κανέναν άνθρωπο που τάσσεται υπέρ της επανένωσης στη βάση της ΔΔΟ να είναι αισιόδοξος.
Το σκηνικό έχει πλέον ξεκαθαρίσει:

1. Έστω κι αν τα βρουν Χριστόφιας και Ταλάτ (με τον πρώτο να απορρίπτει χρονοδιαγράμματα και επιδιαιτησίες.

2. Έστω κι αν ο Ερδογάν κι ο Στρατός στηρίξουν τη συμφωνία.

Ποιος είναι αυτός που θα πείσει τους Ελληνοκύπριους ΚΑΙ τους Τουρκοκύπριους να ψηφίσουν υπέρ της στα δημοψηφίσματα που θα ακολουθήσουν όταν:

1. Οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης δαιμονοποίησαν τα τελευταία χρόνια το Σχέδιο Ανάν και τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.
2. Οι Τουρκοκύπριοι έχουν αντιληφθεί πως η αναβάθμιση του ψευδοκράτους είναι απλώς ζήτημα χρόνου και δεν χρειάζεται, όπως λένε, "να ξαναπροσφυγοποιηθούν".

Εγώ αν ήμουν ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Λιλλήκας ή ο Κουλίας θάστελνα στον Χριστόφια ευχαριστήριες κάρτες, λουλούδια και δώρα για τη συμβολή του στην οριστική εδραίωση της διχοτόμησης.

ΔemΩΝ είπε...

Εγώ πάντως με το μόνο κόμα που τους βλέπω να συνυπάρχουν είναι το ΑΚΕΛ με το οποίο συγκυβερνούν... Τώρα τι λέτε εσείς το ακούω βερεσέ.

Αντιπολιτευόμενος είπε...

ΔemΩΝ
Είναι τυχαίο δηλαδή που ο Χριστόφιας έβγαλε τον Τάσο πρόεδρος και ο Τάσος τον Χριστόφια;

rose είπε...

ο Σκορπιος είναι στο ...Ιόνιο

είπαμε είμαστε έλληνες
είπαμε πας έλλην αγεωγράφητος και ανιστόρητος

είπαμε είμαστε απόγονοι των ενδόξων προγόνων
άρα Α και Β = Γ,
Α και Δ = Γ

άααρα Β = Δ

με τις υγείες μας

η Κύπρος είναι Ελληνικη ;-)

ΔemΩΝ είπε...

Αντιπολιτευόμενε, αν ήταν τυχαίο θα πίστευα στην θεά Τύχη και όχι στον Ύψιστο...

Αντιπολιτευόμενος είπε...

ΔemΩΝ
Το ψευδώνυμό σου μάλλον δείχνει πίστη στον "κατώτατο"... χεχε...

Πλάκα κάνουμε, οκ;

Εν πάση περιπτώσει, χάσαμε τη μισή Κύπρο αλλά όχι την εμπιστοσύνη σε αυτούς που συνέβαλαν στην απώλειά της... Εβίβα μας!

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη