24 Ιουνίου 2009

Άστε τα σκυλιά να γαυγίζουν. Το καραβάνι τραβάει μπροστά!

Προς Ελληνο-(προ)αγωγούς: Κύριοι φύλακες της ελληνικής παιδείας και των παρελκομένων της! Όταν εγώ, ο φτωχός στις λέξεις εξ΄ου και λεξιπένητας, θέλω να πιστεύω ότι κατανοώ την έννοια της λέξης "αυτονομία", ανέμενα από εσάς με την αποδεδειγμένα τέλεια γνώση της γλώσσας μας, όχι μόνο να την γνωρίζατε αλλά να την κατανοούσατε και να την σεβόσαστε. Και μιλώ για την αυτονομία του πανεπιστημίου. Αλλά κρίμα οι σπουδές σας. Μείνατε κοινωνικά αναλφάβητοι!

Αναφέρομαι, πέραν από την σοφή ΟΕΛΜΕΚ και την αρχηγό της, υπέρσοφη κυρία Σεμελίδου (αν ήμουν στη θέση της θα εχώννουμουν μεσ΄τα πετσιά μου μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τελειοφοίτων στο μάθημα των Νέων Ελληνικών), στο ΑΚΕΛ, τον ΔΗΣΥ, το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ, το Ευροκικιρικοκό, και όλους τους άλλους χασοδρόμηδες. Ελπίζω, όταν θα καταλάβουν πόση ζημιά προκαλούν στη Κύπρο με τις εμμονές, τα σύνδρομα και τα κόμπλεξ τους, η ζημιά να μην είναι μη αναστρέψιμη.

Άκου "κατάχρηση του δικαιώματος της αυτονομίας".
(Δε σας λέω ποιος το είπε. Βρεστε το μόνοι σας). Τι λες ρε μαλακοπίτουρα;. Τι δικαίωμα θα ήταν ρε κουρκουτά, αν μπορούσες να το πετσοκόβεις όπως και όποτε σου καπνίσει; Θα μας βάλετε και μετρητή στο κλάσιμο και "κότα" στο γαμήσι σε λίγο!

Μπράβο στη σύγκλητο του πανεπιστημίου! Δεν κιότεψε μπροστά στη τρομοκρατία της Σεμελίδου και του συρφετού του "CY University watch". Τους έγραψε κανονικά! Πολύ το χάρηκα.


ΥΓ: Απολογούμαι στον κ. Περδίκη και την παρέα του που εκ παραδρομής δεν του συμπεριέλαβα στην άνωθεν εκλεκτήν παρέα.

13 σχόλια:

firfiris είπε...

Άξιος!

Ανώνυμος είπε...

Επί της ουσίας συμφωνώ. Θεωρώ μάλιστα πως πολλές φορές η ρήξη δημιουργεί συνθήκες αναγέννησης και ανανέωσης.
Φοβάμαι όμως, γιατί στην Κύπρο η ρήξη οδηγεί τις παραπάνω φορές σε συμβιβασμό και νίκη του συντηριτισμού.
Θα δούμε.

Anef_Oriwn είπε...

Ρε παρέα Lexi_Penitas,

Έχω την αίσθηση (τζιαι έχοντας υπ’ όψη τα 3-4 πιο πρόσφατα post σου) ότι εσχάτως πολλά πράματα φακκούν σου ... Έχεις φτάσει στα όρια σου φαίνεται! Εν τζιαι περνάς κλιμακτήριο;
Πάντως οφείλω να πω ότι πολύ ωραία τα γράφεις – κι από μένα καλύτερα που είμαι τζιαι πίκρης, όπως λαλούν!
[Παρεμπιπτόντως πάλαι είχαμε την τιμητική μας στο blog των “Κοπελιών” ... Σου μεταφέρω εδώ το σχετικό απόσπασμα μήπως και δεν έτυχε να το δεις – να μην χάνεις και τα ωραία: “Προς πείσμα των διαφόρων ακραίων στοιχείων του διαδικτύου : Ηλικιακών Ρατσιστών Χωρίς Όρια, Pinaleontwn, σοβαροφανών ιαβεριών με διωκτικά σύνδρομα, ασλανικών ομοφοβικών, strovoliwtwn συνηγόρων τούρκων εποίκων και των διαφόρων άλλων παράξενων bloggers που είχαν μάθει να μονοπωλούν το διαδίκτυο με τις ακραίες και περιθωριακές απόψεις τους πριν να εμφανιστεί αυτή η ιστοσελίδα και σαφώς σήμερα φαίνεται ότι ενοχλούνται από την παρουσία ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ μας στο διαδίκτυο και από τη μεγάλη δημοτικότητα του blog μας.”

Πάντως ο Strovoliotis έχει δίκιο όταν λεει ότι “… πως πολλές φορές η ρήξη δημιουργεί συνθήκες αναγέννησης και ανανέωσης …”.
Όμως κι εσύ δεν είναι ανάγκη να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς ... Επειδή σου έκανε παρατήρηση (στο προηγούμενο post σου) ο Osr (σου έσυρε μπηχτές, ας πούμε “… γιατί δεν βάζεις στο κέντρο του blog σου τη λέξη ΑΚΕΛ με λινκς της χαραυγής του άστρα και του plus tv …”), είπες να περιλάβεις και το ΑΚΕΛ στα πυρά σου τούτη τη φορά!!! Φοάσαι ότι εν να βκει τ’ όνομα σου αν σε πουν ΑΚΕΛικόν;

Anef_Oriwn
Πέμπτη 25/6/2009 – 5:33 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Oi anthropoi pou hronia tora epofelountan pou tin parapedia kai eploutizan pera pou ton nomima pahilo mistho tous eniastikan taha mou gia to kalo tis pedias.HAHAHA.
Kai o ipourgos eproidopian oti ishe (giati empourouse nomika) na provi to panepistimio se isagogi foitoiton me vasi ta g.c.e kai malista se pososto ,oi mono tou 3%, alla parapano an ithele.Arkestike sto 3%.KALA NA PATHIS k. KIRA SEMELIDOU.ETSI ETSI .Loustou ta tora.
Oso gia tin karikatoura Tornaritis.De tha po tpt.Thlivome pou mpori kai me kiverna...

Ανώνυμος είπε...

Afou ego eperasa panepistimio stin mitera-Agglia me tes kupriakes eksetaseis giati na men ginete kai to antitheto. Oloi filoi eimaste. Mia paixnidoupoli autos o omorfos planitis.

Ίλαντρος είπε...

Φρένο στην απόφαση του Πανεπιστημίου βάζει η Βουλή

Και το σκορ τώρα έχει διαμορφωθεί σε:

Πρόοδος 0 - Κατεστημένο 179

Aceras Anthropophorum είπε...

Αν δεν εκέρδιζεν πάντα το κατεστημένον πως θα ήταν κατεστημένον ρε Φιρφιφή;

Ανώνυμος είπε...

To panepistimio einai autonomo me ta lefta poiou????? Kai deutero re paidia gia peste mou kapia arxi pou na einai 100% autonomi se auton ton planiti.

Μάριος είπε...

Ρε Άνευ, βλέπω είσαι φανατικότατος αναγνώστης του χριστόφιας-watch! Αλλά σοβαρά τωρά, θέλω να μου πείτει εσύ και τούτος μια φορά που οι αναρτήσεις σας ήταν εκτός γραμμής του κόμματος.

Καλα του είπαν τούτου, αλλά το ίδιο να κάμεις κι εεσύ. Είσαστε παραρτήματα της Χαραυγής. Βάρτε και ένα live streaming να ακούμε και τον ASTRA, να θωρούμε και το plus.

Ενομίσετε πως ο κόσμος που διαβάζει εν μαννός και εν καταλάβει ποιο ρόλο παίζετε; Το καλό σου που εμπήκες να του κάμεις και παρατήρηση τούτου που έγραψε εναντίον του ΑΚΕΛ. εν έχετε και λίγη αξιοπρέπεια σιώρ; τόσο κομματόσκυλλα;

Ίλαντρος είπε...

Μάριε, άδικη η επίθεσή σου στον Λεξιπένητα. Για τον Άνευ έχεις δίκαιο, δεν θα ακούσεις ποτέ κριτική για το ΑΚΕΛ από αυτόν. Ο Λεξιπένητας όμως το έχει κάνει πολλές φορές.

Anef_Oriwn είπε...

Ρε Μάριε,
Μάθε πρώτα να συντιχάννεις τζι’ ύστερα κόπιασε να ΜΑΣ αρωτήσεις ότι θέλεις ... Τι πάει να πει “τούτος” – προφανώς αναφέρεσαι στον εδώ Blogοδεσπότη Lexi_Penita ... Εκτός τζι’ αν φο(β)άσαι να πεις τ’ όνομα του ... Άκου “τούτος” …

Πάντως το τι εν να κάμουμε εμείς οι “κομματόshυλλοι”, με shυλλούθκια σαν τζιαι Σένα (εβάλαν ΣΕ τα μαστορούθκια σου να μας λάσσεις), ούτε εν να το πάρεις πρέφα! Θα Σε καταβροχθίσουμε ώσπου να πεις κρομμίν!
Τζιαι έτσι για να ξέρεις για ΜΑΣ έγραψε και το έντυπο παράρτημα/αδερφάκι του λεγόμενου Παρατηρητηρίου, η ΠΟΝΤΙΚΟ-φυλλάδα. Κι αυτήν την παρακολουθώ! Είμαι εντεταλμένος από την Αγρύπνηση!


Υ.Γ.: Το ‘Ύλαντρον είναι γνωστό για την αγάπη που μου έχει γι’ αυτό και δεν το παρεξηγώ! Παρεμπιπτόντως εγύρεφκε τον ο Mouflonas, ήβρεν ΤΟΝ;

Anef_Oriwn
Τετάρτη 1/7/2009 – 4:50 μ.μ.

ΔemΩΝ είπε...

Βλέπω ο διάλογος στο νησί έχει προχωρήσει πολύ πέραν του 1922 και κοντεύει να φτάσει στο 1940!..

Και για να καταλάβω κι εγώ που δυσκολεύομαι καθότι αδαής, σε ένα κείμενο/τοποθέτηση επί οιουδήποτε θέματος, αρκεί σαν απάντηση ένα ουστ ρε κομματόσκυλο και τελειώσαμε;

Άντε να το καταλάβω όταν παίζει η Ομόνοια κι ο ΑΠΟΕΛ αλλά και για την Παιδεία; Κι εκεί έχει σημασία αν κάποιος είναι του ΑΚΕΛ ή του ΔΗΣΥ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο; Τόσα και τόσα υπάρχουν σε μια σύγχρονη κοινωνία για να αντιπαρατεθούν οι οπαδοί των κομμάτων, δεν μπορούμε να βρούμε κι ένα δυο όπου θα αντιπαρατίθενται απόψεις κι όχι κομματικές ταυτότητες/περσόνες;

(Μη με παρεξηγείτε, είμαι καινούργιος εδώ και ρωτάω για να μαθαίνω...)

Ανώνυμος είπε...

Επί της ουσίας: Παρά τις προσπάθειες των ελληνάρων εκπαιδευτικών της ΟΕΛΜΕΚ και δη των φιλογόγων να κρατήσουν την ελληνικότητα των τέκνων μας, άλλη μια φορά πάτωσαν οι μαθητές (τους) στα νέα ελληνικά. Και μια παρένθεση: Το μέσο όρο που είναι κάτω από τη βάση, να ξέρετε ότι τον ανεβάζουν οι μαθητές που κάνουν στην τρίτη λυκείου φροντιστήρια νέων ελληνικών.Και μαντέψτε ποιοι τους κάνουν τα φροντιστήρια...

Μ. Μ.

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη