30 Απριλίου 2009

Αλληλεγγύη στους σουβλιτζιήες


Ρε βλαμμένοι, ρε ηλίθιοι, ρε σβουμ! Μια φορά μόνο ρε, μια φορά μόνο φερθείτε σαν νοήμονα όντα.

Ρε αρνιά, ρε βόδια! Αφήστε ρε μια φορά την αγέλη.

Ρε ασπόνδυλα, ρε άνοα! Βάλτε μια φορά το κατακαημένο νιονιό σας να δουλέψει.

Η ανθρωπότητα εσούστηκεν ολόκληρη! Ακούμε τρεις χιλιάδες φορές την ημέρα κάθε είδους ειδικούς να μιλούν για την γρίππη των χοίρων. Εμάθαμε σχεδόν όσα γνωρίζουν οι επιστήμονες που τες πολλές επαναλήψεις. Έμαθα τα καλλύτερα που το "πάτερ ημών". Εσείς εν εμάθετε τίποτε;

  • Η ασθένεια μεταδίδεται που άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω της αναπνοής ΜΟΝΟ.
  • Η ασθένεια ΔΕΝ μεταδίδεται από τη βρώση χοιρινού κρέατος.
  • Η εξαγωγή χοιρινού κρέατος ΔΕΝ έχει απαγορευτεί ούτε από τις χώρες στις οποίες παρουσιάστηκαν κρούσματα επειδή δεν συνιστά κανένα κίνδυνο.
  • Οι υπουργοί Υγείας της Ε.Ε. αλλάξαν της αρρώστιας όνομαν επειδή κάποιοι χαζοί σαν εσάς εσταματήσαν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ να τρων χοιρινό.
Λαλούν σας τίποτε τα πιο πάνω ρε UFO;

Αθθυμούμαι που επέλλανεν μια κατσέλλα στην Αγγλία τζιαι για να φέρει βοδινό της συμβίας ο κασάπης μας έπρεπεν να του κάμει παραγγελία τρεις ημέρες πριν γιατί κανένας άλλος εν εγόραζεν.

Αθθυμούμαι που στην Ασία εσυναχωθήκαν τα πουλιά τζιαι λλίον έλειψεν να παττήσουν ούλλες οι φάρμες πουλερικών στην Κύπρο.

Σε 24 ώρες τα χτηνά εσηκώσαν που τα φαρμακεία όσα αντιγριπικά φάρμακα υπήρχαν. Τζιαι ας τους εξηγά ο γιατρός τζιαι ο φαρμακοποιός ότι δεν δρουν προληπτικά.

Οι πρώτοι που εκάμαν ελαφριά παράπονα προχτές ήταν οι σουβλιτζιήες. Σήμερα εμουρμουρούσαν οι κασάπηες, αύριο εν' να ζητούν αποζημιώσεις οι χοιροτρόφοι. Δηλαδή που την μαλακίαν των Κυπραίων κινδυνεύει τζιαι ο προϋπολογισμός του κράτους.

Τελικά κανένα που τα πιο πάνω επίθετα που εχρησιμοποίησα εν αποδίδουν καλλύττερα τον Κυπραίο που το "σιέσης". Τελικά οι απόγονοι των αρχαίων Αρκάδων εφκήκαν μας πολλά τζιελεφοί.

Ώρες ώρες βαρκούμε μας ρε!

7 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Την Παρασκευή είχα 39 πυρετό τζιαι επαράγγειλα μια ξερογυριστή πίττα σουβλάκι χοιρινό. Κερδίζω τίποτε εκτός που τα 2 έξτρα κιλά;

Demetris είπε...

@agrino: Xydata.

Terra Incognita είπε...

hahaha
Είσαι μες το νου μου!

Ανώνυμος είπε...

΄Αγνωστος Χ
Εν γρίππη η γέριμη, εν τσιαι κολλά που το γαίμαν αλλά που την αναπνοή! Τσιαι οι χάννοι οι Κυπραίοι το ξέρουν αλλά... φοούνται τσιαι την οσσιά τους!!!! Εν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο τσιαι με τις εξουσίες τσιαι με τα κόμματα όταν αυθαιρετούν σε βάρος τους;

Meropi είπε...

Αυτό που διάβασα κι έμεινα εμβρόντητη είναι αυτό με τα αντιγριππικά φάρμακα που έτρεξαν όλοι να αγοράσουν και εξαφανίστηκαν ήδη από τα φαρμακεία. Και μη χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Να διαφημίσω και λίγο τον συνάδελφο που γράφει για το πως η γρίπη των χοίρων θα σε αφήσει χήρο:
http://my-greece.blogspot.com/2009/04/blog-post_7184.html

firfiris είπε...

Άξιος!

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη