15 Μαρτίου 2009

Ούλλοι ελέαν τζι' επολέαν τζι' ο πελλός τζει που πονεί!


Σύμφωνα με ημιεπιβεβαιωμένες πληροφορίες του "Που σου νέφκω", οι εθνοκαραγκιόζηδες θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο για διατράνωση της επιθυμίας τους για μη λύση. Οι κακές γλώσσες λένε ότι κύριος ομιλητής θα είναι το πολιτικό απολίθωμα της εθνικοφροσύνης, ο επίτιμος πρόεδρος της εθνικοσοσιαλιστικής (σόρρυ Γιώργο, αλλά εν μου φκαίννει άλλοσπως) ΕΔΕΚ, Βάσος Λυσσαρίδης.

Οι προστάτες της αγνότητας και της καθαρότητας της φυλής, θα ανανεώσουν τους όρκους του Απρίλη του 2004. Κύριο σύνθημα της παράστασης θα είναι η λέξη που τους έγινε εμμονή: ΟΧΙ!

ΟΧΙ στους Τούρκους, ΟΧΙ στους Βρετανούς, ΟΧΙ στους Σουηδούς, ΟΧΙ στους Μαυριτανούς, ΟΧΙ στην Ειρήνη, ΟΧΙ στη συναδέλφωση, ΟΧΙ στη χαρά, ΟΧΙ στο μέλλον, ΟΧΙ στη λύση!


ΟΧΙ σε λύση! Είναι βρετανική συνταγή και ο Χριστόφιας σαν ο εκπρόσωπος του Αγγλολάγνου ΑΚΕΛ την προωθεί ύπουλα με πατριωτική γαρνιτούρα.

ΟΧΙ στον Καρογιαν που του σhιήφκει.

ΟΧΙ στον Ασέρα που πλερώνεται σε Ελβετικά φράγκα!


ΟΧΙ στον Μπαν Γκι Μουν! ΌΧΙ στον Ντάουνερ! ΟΧΙ στον Ντεϊβιντ Μπέκαμ!

ΟΧΙ στην κάμψη του αυχένα. Αν θα τη φας, να τη φας όρθιος... και ας πέσεις φαρδύς πλατύς.

ΟΧΙ στο ξέπλυμα του γαλάζιου απ' το μέτωπο μας. Απόδειξη του ανθελληνισμού μας είναι το μωβ χρώμα του 500ευρου. Ακούς εκεί να χρωματίσουν γαλάζιο το 20ευρο. Ντροπή!

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της γής μας! Μόνο στους ορθόδοξους Ρώσσους, στους πετροδολαριοφόρους Άραβες και στους ντόπιους πατριώτες ντηβέλοπερς.

ΟΧΙ στη διαστρέβλωση της ιστορίας μας. Τα παιδιά μας δεν πρέπει να μάθουν ποτέ τα εγκλήματα των γονιών τους. Μη τους δημιουργήσουμε και ψυχολογικά τραύματα. Μη τους καταντήσουμε και πελάτες του Δρα Παντζιαρά και της Δρος Ψυχίας

Στις 24 του Απρίλη, θα μαζευτούνε στη Πλατεία Ελευθερίας ντυμένοι στη γαλανόλευκη, (καημένο τιμημένο σύμβολο, τι σου 'μελλε να πάθεις) , να εξακοντίσουν τις μικρόψυχες, μισαλλόδοξες εθνικιστικές πορδές τους. Μόνο που αυτή τη φορά η μοναξιά θα τους πλακώνει. Ο λαός θα μειδιά και θα τους γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Η εποχή σας αχρείοι έχει περάσει ανεπιστρεπτί!

Δειλοί , μοιραίοι και άβουλοι αντάμα προσμένουν ίσως κάποιο θάμα!

10 σχόλια:

gregoris είπε...

εν τζιαρός τους πάντως να κινητοποιηθούν. πρέπει να συνεχίσουμεν τζιαι να εντείνουμεν τες κινητοποιήσεις τζιαι εμείς όμως. όσον προχωρούν οι συνομιλίες τόσον εννά πολώνεται η ε/κ κοινωνία σε επανενωτικούς τζιαι διχοτομικούς. η επερχόμενη μάχη εννάν καθοριστική για το μέλλον της Κύπρου, πιο ουσιαστική που τζίνην του 2004.

stalamatia είπε...

ΟΧΙ ρε γμτ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά το κατάλαβα δηλαδή ότι κάτι ψήνεται γενικά κάτω. Χτες, πάνω που συστήθηκα σε ένα τραπέζι εδώ στα ξένα με κοίταξε ένας Αμερικανός με ενθουσιασμό και είπε " Α, Κύπρος. Τη ξέρω γιατί προχτές το εθνικό ραδιόφωνο μετέδιδε συνεντεύξεις από Κύπριους που έλεγαν ότι προτιμούν να μείνει η κατάσταση ως έχει".

Ανώνυμος είπε...

file mou min tous dinis tosi aksia.den katalavis oti einai opos tous mellothanatous pou fkenni h psishi tous

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά, εκτός απο αστεία επίθετα και χαρακτηρισμούς δανισμένους απο διάφορους κολλημένους, δεν έχετε άποψη δική σας? Αυτά που γράφετε δεν είναι καν προβληματισμοί. Είναι επιπόλαια σχόλια απο ημιμαθείς. Δεν έχετε κριτική σκέψη; Πόσο χρονών είσαστε; Διάβασα αρκετά που γράφετε και είναι πολύ κουραστικά και επιφανειακά. Σαν τίτλοι ειδήσεων που θέλουν να τσιμπήσουν ακροαματικότητα αλλα απο μεσα είναι κούφιοι. Σοβαρευτείτε λίγο και αρχίστε να προβληματίζεστε.Μην γίνετε εύκολα φερέφωνα. Γίνεστε απλά γραφικοί!

Perseus είπε...

Συμφωνώ μαζί σου αγαπητέ μου Λεξιπένητα αλλά διαφωνώ στον τρόπο που τα παρουσιάζεις.
Δεν είναι καιρός για τα επίθετα που πειράζουν τόσο πολύ τον 'Ανώνυμο' απο πάνω.
Δεν είναι σωστό να κρατάς την ίδια γραμμή που κρατούσαν και κρατούν ακόμα άλλοι απο χρόνια πριν με συνθήματα όπως 'Τούρκος καλός, μόνο ο νεκρός'.
Γιατι όντως ίσως να έχεις δίκιο ότι η εποχή τους έχει περάσει ανεπιστρεπτή αλλά με κάτι τέτοια σχόλια ξυπνάνε συναισθήματα σε ανθρώπους που ίσως άρχισαν να θάβουν τον εθνικισμό τους μέσα τους.
Το βλέπω γενικά σε πολλά μπλογκς απο 'αριστερούς΄απο τότε που έχουμε την 'εξουσία΄. Βλέπω δηλαδή μια ανάγκη να πετάξουν (να πετάξουμΕ) απο πάνω τους (μας) την καταπίεση ή όποιο άλλο αίσθημα που κουβαλούσαμε τόσα χρόνια όσο οι άλλοι ήταν στην εξουσία.
Δεν είναι καιρός όμως να χωριζόμαστε πάλι. Και αν θα δουλέψουμε για λύση πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί, και οι μεν αλλα και οι δε.
Φώναξε λοιπόν φίλε για την αγανάκτηση που έχεις με την συμπεριφορά τους, πες ολα τα κακώς κείμενα αλλα απέφυγε να τους χαρακτηρίζει έτσι, έχουν και αυτοί τις ιδέες τους που πρέπει να αλλαχτούν αλλα ΑΝ γίνει ποτέ αυτό θα χρειαστεί πολυς χρόνος και άλλος τοσος κόπος.
Αυτά και συγνώμη για τις υποδείξεις μου, είναι και εμένα απλά η αποψή μου.

Lexi_penitas είπε...

Γρηγόρη δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Δυστυχώς η προσπάθεια της κυβέρνησης να μη πολώνει το κλίμα για να αποφύγει όσο μπορεί την ανοικτή ρήξη ίσως το εκλαμβάνουν σαν αδυναμία. Πιστεύω ότι με την κατά κράτος επικράτηση της απορριπτικής πτέρυγας στο ΔΗΚΟ το απορριπτικό στρατόπεδο θα αναθαρρήσει και η ρήξη θα φαντάζει αναπόφευκτη.

Σταλαματια και DrSpock το μόνο που έμεινε είναι να το πουν καθαρά. ΔΕΝ θέλουν λύση. Προτιμούν τη ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ από τη συμβίωση με τους Τ/Κ. Δεν είναι όμως ούτε ειλικρινείς. Παραμυθιάζουν τον κόσμο με ευηχα συνθήματα. Επιστρατεύουν όλους τους ένδοξους προγόνους προκειμένου να εντείνουν και να δυναμώσουν τα αρρωστημένα εθνικιστικά αισθήματα στη Κύπρο. Ο αγώνας ενάντια στον άκρατο εθνικισμό και σοβινισμό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του αγώνα για την επανένωση.

Ανώνυμε 5:49ΜΜ Μέτρησα 8 κοσμητικά επίθετα με τα οποία στόλισες εμένα και τα κείμενα μου μέσα σε μια παράγραφο. Και μετά μιλάς για επίθετα. Λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω.

Perseus οι απόψεις και υποδείξεις σου είναι καλοδεχούμενες. Ξαναδιάβασα το κείμενο και βρήκα τον χαρακτηρισμό "πολιτικό απολίθωμα" για τον Λυσσαρίδη και το "αχρείοι" στη προτελευταία πρόταση. Προσωπικά πιστευω ότι το "αχρείοι" είναι ο μόνος υπερβολικός χαρακτηρισμός στο κείμενο.

Το στίχο του Βάρναλη από το ποίημα του "Μοιραίοι" με το οποίο κλείνει το κείμενο δεν πιστευω να τον θεωρείς και αυτόν υπερβολικό. Πίστεψε με δυσκολευομαι να μιλήσω πιο γλυκά για τους ανθρώπους που μου κόλλησαν τη ρετσινιά του προδότη, του ανθρώπου που τα παίρνει από τους Αμερικάνους, του ανθρώπου που είναι έτοιμος να πουλήσει τη πατρίδα του. Και σε σένα και σε όποιον πιστευει σε ένα αξιοπρεπή συμβιβασμό προκειμένου να έρθει η πολυπόθητη ειρήνη.

Διευκρινίζω ότι πάντα αναφέρομαι στους ηγέτες των διχοτομικών (έτσι θα τους αποκαλούμε σύντομα) και δεν βάζω μέσα σ' αυτούς όποιον έχει διαφορετική άποψη για τη λύση από τη δική μου. Πιστευω ότι αυτοί, τη διχοτόμηση την έχουν ανάξει σε στόχο ζωής και ΔΕΝ θα αλλάξουν. Η παρουσίαση τους στο κόσμο πρέπει να δείχνει τι ακριβώς είναι. Πρέπει να τους βγάζουμε το όποιο περιτύλιγμα και να τους παρουσιάζουμε γυμνούς για να καταλάβει ο καθένας με ποιους έχει να κάνει. Αν νομίζεις ότι θα αλλάξουν διαφωνούμε. Το θέμα είναι να τους αποτρέψουμε να δηλητηριάσουν το κλίμα και να αποκτήσουν μεγαλύτερο λαϊκό έρεισμα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, έχει περάσει η εποχή. Η ζημιά έγινε. Και τώρα θέλουν να την κεφαλαιοποιήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Όλε όλε, επιτέλους θα σωθώ από τους κομμουνιστάς που λυμένονται και ξεπουλούν το κράτος εις προσπάθειαν ξεφορτώματος τούτης της άγιας γης σε τιμήν ευκαρείας στους προλεταριάτους συντρόφους των, βρεττανούς, αμερικάνους και τούρκους. Εμπρός πανμέγιστε ηγέτη, με την κόμη (αυτή που έμεινε) ριγμένη πίσω, και φορώντας το ματωμένο (περισσότερο μακιγιαρισμένο μου φέρνει) πρόσωπο ανάποδα έβγα στο μπαλκόνι και διακύρηξε ξανά...κάθε σπίτι και κάστρο, κάθε κάστρο και καυμός, κάθε καυμός και δάκρυ. Όρθωσε το ανάστημα σου δίπλα στους πατριδοφρουρούς κουλία, νικόλα, πιττοκοπίτη, αντιγόνη, λάζαρο, γιαννάκη και λοιπές πατριωτικές δυνάμεις, και όλοι μαζί φωνάξετε με φωνή ηρωική με φωνή πατριωτική...τον νέο εθνικό μας ύμνο:

Take a chance, and take a hold
give it all, and turn it to gold
time has come, so make a stand
on your own, and take command
Beat the odds, you will survive
stronger now, you feel alive
Rising up, get into place
feel it in your heart,
When you are, winning this race
When I look into your eyes
It comes, as no surprise


This is our night, fly, to the top baby
yes we can do it, just wait and see
This is our night, time, for a change baby
get rid of the old, take a hold, and be free

..ρε δεν αφοδεύετε επί ημών...?

Ανώνυμος είπε...

Πε τους να φέρουν τζιαι που κανένα ξεσκονόπανο να ξεσκονήσουν το Αρχαιολογικό Μουσείο τζιαι εκάμαν οι αράχνες αζαγιές που την ερήμωση...

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη