6 Ιανουαρίου 2009

Γιατί δεν έχω υπόθεση με τις γυναίκες


Πάντα πίστευα ότι το τραγούδι που με εκφράζει περισσότερο όσο αφορά τις επιδόσεις μου με τις γυναίκες είναι το "ιδανικός και ανάξιος εραστής" του Καββαδία με ερμηνευτή το Κώστα Καράλη. Το "ιδανικός" γιατί έτσι πιστεύω εγώ, το "ανάξιος" επειδή έτσι φαίνεται ότι πιστεύουν οι γυναίκες. Τώρα έμαθα και το γιατί. Νάναι καλά ο Αλ Καπόνε ο Κυπραίος που με τις ερωτικές του επιδόσεις έδωσε την αφορμή στους δημοσιογράφους να ψάξουν το φαινόμενο με τη βοήθεια ειδικών. Τελικά κάτι ερωτικά αποτυχημένοι σαν και μένα πήραν τις απαντήσεις που έψαχναν.

Έκανε λοιπόν η Μιράντα Λυσάντρου την έρευνά της στον Πολίτη και δείτε τι έβγαλε. Και ποιος είμαι εγώ να αμφισβητήσω αυτά που καταθέτουν τρεις λαμπροί επιστήμονες.

Οι γυναίκες λέει η πρώτη ψυχίατρος (όχι η Δρ Ψυχία), έλκονται σεξουαλικά από βιαστές και μεγάλους και επιτυχημένους ληστές. Ταυτίζονται μαζί τους και υποκύπτουν ερωτικά ή άλλως πως. Εγώ ο καημένος που αν μου πει η συμβία "not tonight Lexipenitas" γυρίζω στη μεριά μου και κοιμάμαι και δεν έχω ληστέψει ούτε ένα μανταρίνι από τον γείτονα, τι προϋποθέσεις έχω να με ποθήσει γυναίκα;

Μέσα στη φαντασία κάποιου, λέει ο δεύτερος ψυχολόγος, ένας δολοφόνος, ένας βιαστής μπορεί να προσφέρει κάποιες μεγάλες ικανοποιήσεις. Και εδώ είναι που εξάπτεται η σεξουαλικότητα πολλών γυναικών. Μα τώρα πλάκα μας κάνει; Κανονικά θα έπρεπε τον κ. ψυχολόγο να τον κλείσουν στη φυλακή για προτροπή των αρσενικών σε βίαιες πράξεις, όπως δολοφονίες και βιασμούς. Μη σας πω ότι στην απελπισία που μου προκαλεί η απόρριψη μου πέρασαν κάτι περίεργα από το μυαλό.

Ο τρίτος ψυχίατρος, ο πολύς Μικελλίδης βρίσκει ότι αυτά που τραβούν τις γυναίκες σε άνδρες σαν τον Αλ Καπόνε είναι τα λεφτά, οι επιχειρήσεις και τα κουστούμια. Δαμέ τζι' αν εζερώσαμεν που σιέριν. Δεκαπέντε ζωές να μου εδίαν ο πλάστης μου πάλε μπατίρης θάμουν. Αφού για επιχειρηματίας εν κάμνω τζιαι όσα ριάλια πέσουν στα σιέρκα μου τρώω τα γιατί μόνον έτσι τα σιέρουμαι.

Συμπέρασμα λοιπόν για να κλείσω αυτό το ποστ με την καταθλιπτική για μένα διαπίστωση:

Τώρα και με επιστημονική διάγνωση, δεν έχω υπόθεση με τις γυναίκες! Άσε που και αν οι επιστήμονες έλεγαν το αντίθετο πάλι θα είχα τις δύο επιστημόνισσες της ζωής μου να αντιμετωπίσω. Τη συμβία και τη θυγατέρα. Μπρρρρρρ! Είμαι λοιπόν καταδικασμένος στην αιώνια παρθενία :(

32 σχόλια:

stalamatia είπε...

Πενητούλη μου εν μας γράφεις τι είδους γυναίκες προτιμούν τούτους τους (μάγκες).Ετσι για να ξέρω και εγώ η φτωσιή.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μία κρυφή αλήθεια σε αυτό. Η γοητεία του απαγορευμένου συν το θάρρος/θράσος που χρειάζεται για παρανομίες, τους αναγάγει σε θρύλους και αντικείμενα πόθου. Κάτι σαν τον Αλ Πατσίνο στο Νονό. Κακοποιός μεν, αλλά ελκυστικότατος...

koutso είπε...

Φίλε Λέξη,δεν έχεις υπόθεση γιατί δεν προσπάθησες να βρείς Κινέζα που εσσιη πολλές ενώ εμείς οι μακάκες, που δεν παίρνουμε μίζες και δεν κλέβουμε, μείναμε με τις Κυπραίες.Ενώ αν είμαστε τέτοια κοπέλια όπως ο γόης της φωτογραφίας σου θα είμασταν με καμμιά κινέζα,ω πανάθλια ατυχία!

Leni είπε...

Λέξη και για ποιο σκοπό θέλουν τέτοιους άντρες οι γυναίκες; Γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι για περιστασιακές σχέσεις οι γυναίκες ελκύονται από πρησμένους -ου σόρυ, μυώδεις- τύπους, ενώ για το σύντροφο της ζωής τους εν πιο μετριοπαθείς.
(Feeling any better now?)

Και καλή χρονιά!

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Δεν έχεις υπόθεση, ειδικά αν συνεχίσεις να διαβάζεις "επιστημονικά" κείμενα.

Greekstories είπε...

Δηλαδη ειμαι μια γυναικα που μου αρεσουν και μενα αυτοι οι τυποι; Ουπς, εμαθα ακομα κατι για μενα...

Ανώνυμος είπε...

Λεξηπενητα μαλλον αυτο που δεν φαίνεται ειναι οτι καθε ψυχολογος ή ψυχιατρος που μιλησε πρόβαλλε πρώτα την πιο δυνατή πτυχη κατα τη ΔΙΚΗ του γνωμη...

σου λεει κατι αυτο;
οχι ως εραστη
αλλα ως παρατηρητη, κριτή των αυθεντιων-ψυχολογων
και ευλόγως προβληματιζόμενο;;

μη το παίρνεις προσωπικά
άλλοι ψυχολογοι έχουν αλλη αποψη
:-)

ruth_less είπε...

Το διάβασα κι εγώ και έφριξα!

Αλοίμονο μας τωρά που θα αρχίσουν όλοι να αναλύουν επιστημονικά πρότυπα βάση του Αλ Καπόνε!

Από γελοιότητα σε γελοιότητα... Και μη χειρότερα (αν έχει).

Εσύ φαίνεται Lexi θα μείνεις μέσα στο σπάνιο είδος... άτε πάλαι, θα κάμεις αξία :)

Sceptic Anonymous είπε...

Παρθένο με γυναίκα και θυγατέρα πρώτη φορά ακούω. Λες να μας δουλεύεις;

Eva Neocleous είπε...

Μπορεί να προσεγγίζεις με χιούμορ το όλο θέμα και γιατί όχι.Ωστόσο, πίσω απ΄αυτό, υπάρχουν πολύ σοβαρά ζητήματα.Τι γίνεται με το σωφρονιστικό σύστημα στην Κύπρο; Γιατί συνέβησαν όλα αυτά; Ποια θα είναι η εξέλιξη;Τελειώνει με τη σύλληψη του Κίτα το πρόβλημα;Δεν είμαι ούτε ψυχολόγος ούτε ειδική για να μπορώ σχολιάσω τα όσα είπαν περί προτύπου κ.λπ.Ας βγάλουν άκρη οι ειδικοί, αν και δε θεωρώ πως αυτό είναι που έχει σημασία.
Πάντως και στην Ελλάδα, είχε γίνει μεγάλο θέμα, πριν κάποια χρόνια, με την υπόθεση του Κυριάκου Παπαχρόνη, του "Δράκου" της Β.Ελλάδας.Είχαν εκφράσει πολλές γυναίκες τη συμπάθειά τους τότε προς το πρόσωπό του!Και είχαν ασχοληθεί με το φαινόμενο οι ψυχολόγοι.(Νομίζω αποφυλακίστηκε μετά από είκοσι τόσα χρόνια, το 2004).
Ίσως ξεφεύγω από το πνεύμα του σχολίου σας, πιστεύω όμως πως είναι καλό να γίνει μια συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα που έθιξα.

Lexi_penitas είπε...

Σταλαματιά μου τουτα εν για δεκαεξαβάλβιδες μάνα μου, εννε για σένα :)

Λεμέσια, μήπως προσπαθείς να μας πεις κάτι και δυσκολεύεσαι;

Κουτσό είπαμε είμαστε κινέζοι εμεις οι ομονοιάτες αλλά προτιμώ τις ινδοευρωπαίες

Λένη λαλείς δλδ να ελκύουν και την συμβία μου τούτοι οι τύποι; Εβαλες μου ψύλλους στ' αυτιά

Καθαριστή της ασχήμιας, η επιστημονικότητα μας εμάρανε μες τουτον τον τόπο

Ρε Γκρηκστορις είπα σου πελλάρες να μεν λαλείς ρε..

Ροουζ αν είσαι ψυχολόγα πες μας και τη δική σου αποψη γιατί τούτοι παν φιρί φιρί να μας τρελάνουν

Ρουθλεςς, αξία τα μουσειακά είδη έχουν μόνο για τους άλλους και όχι για τον εαυτό τους δυστυχώς

Σκεπτικιστή δες το λίγο μεταφορικά το πράμα ρε φίλε

Αγαπητή Ευα, τα ερωτήματα που θέτεις είναι αμείλικτα και έχουν υποχρέωση οι κρατούντες να τα απαντήσουν. Ακριβώς για να μη θεωρηθεί ότι αντικρύζω το όλο θέμα με χιουμοριστικη και μόνο διάθεση πρόβαλα τη θέση μου σε πλαίσιο ψηλά στο μπλογκ. Και πίστεψε με ποσώς με ενδιαφέρει ποιον φαντασιώνεται ο καθένας ή η καθεμιά για ερωτικο σύντροφο. (εκτός και αν είμαι εγώ) :)))

Έλατο Χελιδόνι είπε...

Λεξιπένητα, μια λύση εν να προωθήσουμεν τον ευνουχισμό των κρατουμένων.

Ανώνυμος είπε...

Λεξηπένητας,

μα το είπα ήδη...
Ο έρωτας είναι τυφλός και πέραν κάθε λογικής.
Φαντάζει πιο εύκολο, να λυθεί η εύλογη απορία της Εύας, "Τι γίνεται με το σωφρονιστικό σύστημα στην Κύπρο;", παρά να λύσουμε το μυστήριο του μικρού φτερωτού θεού...

stalamatia είπε...

Που πάω μονοβάλβιδη και ξελασκαρισμένη?
Για να τους φύγει θα έπεσε πολύ λάδωμα,δεν μπορώ να καταλάβω ένας φυλακισμένος φονιάς που έβρισκε λεφτά .Μήπως η Κύπρος δεν βρέχεται από θάλασσα αλλά από λάδι?

bestman είπε...

Λένε πως οι γυναίκες δεν επιλέγουν συνειδητά από ποιόν έλκονται. Συνήθως έλκονται από άτομα τα οποία δεν τις "γλύφουν", είναι και δείχνουν ανεξάρτητα και επιτυχημένα. Συνήθως κωλόπαιδα, rock stars, αθλητές κλπ, έχουν τούτα τα χαρακτηριστικά, και ίσως τα έχουν και τέτοιου είδους εγκληματίες.

Nasos είπε...

με εκπλησει η "εκπληξη" ορισμενων θηλυκων για τα πορισματα ρων ψυχολογων...
ανακαλυψατε την αμερικη?
δεχεται αμφισβητηση ??
ο δρακους του σειχ σου δεχοταν εκατονταδεσ για να μην πω χιλιαδες ερωτογραμματα υστερα απο τα αισχη του.
θα μας πειτε οτι οι πλειοψηφια των γυναικων ελκεται απο τους διανοουμενους και οχι τους μπαρμεν με iq 25,5???? ημαρτον
μην θιγεστε απο την πραγματικοτητα αλλα αναζητηστε τις πταιει να το αλλαξετε!!!
γιατι ο μεσος κυπραιος κανει βολτες με το καμπριο και σουζες με τη μοτορα του αν δεν ειχε θετικη ανταποκριση απο τις γυναικες?
καθε κινηση των αντρων κ σταση ζωης εξαρταται αποκλειστικα απο την ανταποκριση των θηλυκων...

και αυτη οδηγει εκει που βλεπουμε σημερα. στο σοου !! και στον γελοιοψευτοτσαμπουκα!!!
οταν πηγαινω σε εξοδους και τυχαινει να διασταυρωθει το βλεμμα μου με αλλο αρσενικο με θωρει ωσαν αλλος σβαντζενεγκερ. γιατι????
γιατι αυτο ελκει την κορουδα παραδιπλα του.

Aceras Anthropophorum είπε...

Τωρά που εν "να πιάει μέτρα" ο κύριος Λουκάς τζιαι εν να βάλει τους εγγληματίες τζιαι τους κακοποιούς εν να λλιάνει η προσφορά τζιαι εν να ανοίξουν θέσεις τζιαι για όσους στερούνται λόγω του ότι δεν έχουν φάτσα κωλόπαιδου η εγγληματία. Ευτυχώς εγώ εκουρουκλίστηκα έξω που αγαπούν τζιαι τα καλά παιθκιά.

Lexi_penitas είπε...

Ελατοχελίδονο, πίστεψε με υπάρχουν περισσότεροι εγκληματίες έξω παρά μέσα. Οπόοτε η λύση που προτείνεις δεν βοηθά.

Λεμέσια η ερώτηση μου προς εσένα και τις άλλες συμπλογγισσες είναι κατά πόσο τα ευρήματα των ψυχολογων - ψυχίατρων ισχύουν για τη μέση κοπέλλα της εποχής μας. Γιατί έστω και αν μερικές δεκάδες γυναίκες εξέφρασαν το θαυμασμό τους στο δράκο-γόη του Σειχ Σου δεν παυουν να έίναι μια ισχνή μειοψηφία. Δώστε μας και το δικό σας inside information.

Σταλαματιά μου καλά κατάλαβες. Τελεία.

Κουμπάρε έσιεις δίκιο. Τζιαι καταλήγουν σίγουρα κερατωμένες και πιθανόν δερμένες.

Νάσο καλωσόρισες στη μπλογκοπαρέα μας. Πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι περισσή η αυστηρότητα σου με τις κοπελλιές; Προσωπικά δεν μπορώ να εξηγήσω την εμμονή τόσων κοριτσιών με κάθε λογής καλόπαιδα.

Ασέρα μου ας μεν φκάλουμε ούλλες τες Κυπραίες ότι λιγώνουνται με σκατόφατσες εγκληματίες τζιαι κακοποιούς. Από μια μεριά όμως έχεις δικιο. Μας παράτησες νωρίς τζιαι ησύχασες

bestman είπε...

Μα έννεν μόνο οι Κυπραίες. Εν παγκοσμίως οι γενετζιες που έχουν τούτα τα υποσυνείδητα "γούστα". Δέτε τες αμερικάνικες εφηβικές ταινίες. Πάντα η κούκλα του σχολείου εν με τον μάγκαν του σχολείου (συνήθως αθλητής ΤΖΙΑΙ κωλόπαιδο) τζιαι περιπέζει τον nerd που συνήθως εν τζιαι καλόν παιδί. Δέτε το "Can't buy me love" τζιαι έννα με καταλάβετε. Άλλωστε, όπως ειπεν τζι ο Ρακιντζής "Τα πιο ωραία κορίτσια όλα λάθος αγόρια αγαπάνε". Ίσως πηγάζει που την ανάγκην τους για ασφάλεια που τούτα τα ρεμάλια δείχνουν με τη σταση τους (attitude, body language, Αυτοπεποίθηση) πως την έχουν. Τζιαι φυσικά, όπως είπεν τζιαι ο Λέξεων Πένητας, στο τέλος καταλήγουν στα νοσοκομεία δερμένες!

Ιθάκη-man είπε...

«Σ’ αγαπάω Κίτα μπροστά σου λιώνω σαν χιόνι
ότι θέλεις Κίτα για μένα είσαι το παν» ενα πράμα!

Ναι-ναι έχω κι εγώ διαβάσει για αυτήν την έρευνα, ενδιαφέρον ομολογώ αλλά είναι μεγάλο θέμα...

rose είπε...

Λεξη,
δεν ειμαι ετοιμη για τετοιες αποκαλύψεις

:-)))

άσε που αν το σοβαρέψουμε θα πρεπει να παραδεχτουμε πως όπως καθε άτομο έχει το ..κοινό του, έτσι και κάθε κοινωνια έχει και τα ...παρατραγουδα της.

Ο Κιτας είναι η αποκρυσταλωση ενος φαινομενου με επιπροσθετα ιδιοσυγκρασιακα χαρακτηριστικα
μιας κοινωνιας που ανεχεται την βια κατα γυναικων και την αναγάγει σε αρετη...
Δεν ειναι προβλημα των γυναικων, ή αποκλειστικα δικό τους.
Άλλωστε είναι αυτος που σκοτωσε 2 γυναικες αλλά έζησε εγκλειστος με ευνοϊκότατους όρους υποστηριζομενος απο ενα ολοκληρο σαθρο και διεφθαρμενο συστημα.

κουτσοφτου είπε...

Αγαπητε μου μην απογοητευεσαι.Βρες την εσπρεσσο Αθηνων πριν 2 χρονια,της πρωτης του Απριλη και θα δεις ενα αλλο κοπελλι.....ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.Και μετα θα καταλαβεις τι εννοω!!Θα στειλουμε μαζι ΕΥΓΕ σον κακΟμηρου να χαιρεται τα κοπελλια του.

dokisisofi είπε...

Μα ποιός τα λαλεί τούτα τα πραματα ρε; Ακόμα λλίον τζιαι θα μας πείτε ότι όσες τες βιάζουν το θέλουν κιόλας, γιατί τους γουστάρουν που είναι βιαστές και εγκληματίες. Μα είστε σοβαροί; Μυρίζει μου μισογυνισμόν η όλη φάση, φαινόμενο που συναντώ δεύτερη φορά σήμερα σε κυπριακό μπλογκ. ( η φιλοσοφία του "μακριά από γυναίκες και δη Κυπραίες" με εισηγητήν, γνωστό τηλεοπτικό ψυχίατρο).

Θυμούμαι τζιαι γελώ μιαν ιστορίαν με μιαν Κυπραία που εμιλούσεν με μιαν Ρωσσίδα. Λέει της λοιπόν η Ρωσσίδα: "Όλοι οι Κυπραίοι τρέχουν πίσω από μας. Μα καλά στην Κύπρο δεν έσιει γυναίκες;"
"Γυναίκες έσιει"της απαντά η Κυπραία, "πουτάνες δεν έσιει".

Nasos είπε...

ειναι αλλο θεμα να πουμε οτι οσες βιαζονται το ζητανε, το οποιο σεκαμμια περιπτωση κανεις δεν υποστηριξε και αλλο να διαπιστωνουμε τα λανθασμενα κριτηρια που εχουν οι πλειστες γυναικεσ στην επιλογη εραστη!
γιατι περι αυτου μιλαμε. τι ειδους αρσενικο ελκυει μια γυναικα κ οχι ποιον θελει για να νοικοκυρευτει.
κ φυσικα ουτε ιχνος μισογυνισμου υπαρχει. δηλαδη αν τονισεις ενα αρνητικο σημειο καποιου σημαινει οτι τον μισεις?
απλα ειναι ηλιου φαινοτερο οτι η μεση γυναικα εχει λαθος προτυπο...
οχι του σωστου , καλλιεργημενου ανθρωπου που δεν εχει αναγκη να παρανομησει η να κανει σοου στο δρομο αλλα του αντιθετου!
αυτο δε σημαινει οτι αφορα ολο το γυναικειο πληθυσμο. αλλα και το 50% να αντιδρα ετσι δημιουργει μια παγιωμενη κατασταση. το ιδιο ισχυει κ για τις Ρωσιδες αλλωστε...
οι οποιες τουλαχιστον οσες ειναι πουτ... το εκδηλωνουν χωρις ενδοιασμο ενω οι Κυπραιες οσες ειναι το κρυβουν κ το εκδηλωνουν εκτος Κυπρου!!!

ρίτσα είπε...

:)

μου έφτιαξε τη διάθεση

τα συγχαρητήρια στη συμβία και τη θυγατέρα :ρ

rose είπε...

ενώ το να γράφεις:

"Μα καλά στην Κύπρο δεν έσιει γυναίκες;"
"Γυναίκες έσιει"της απαντά η Κυπραία, "πουτάνες δεν έσιει".

αποδεικνύει ότι εισαι μισάνθρωπος γένους θηλυκου!

Aceras Anthropophorum είπε...

Αρέσκει μου η κοντρα Δοκη-Rose

Unknown είπε...

Από την αρχή αυτής της υπόθεσης είχα θυμώσει με τα ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα. Το να αποκαλείς κάποιον "Αλ Καπόνα" είναι ένας τρόπος για να δημιούργείς ένα κλίμα συμπάθειας για το υποκείμενο στην Κοινή Γνώμη-μιας που ο Άλ Καπόνε καλώς ή κακώς ανήκει πια στο χώρο του θρύλου και σε κάθε περίπτωση ο ρόλος του Alphonse Gabriel "Al" Capone ήταν τελείως διαφορετικός με...διάφορες "προεκτάσεις" που περιελάμβαναν ακόμα και την προστασία της Ιταλικής μειονότητας από την εκμετάλευση. Στην κηδεία του έκλαψε πολύς "λαός".

Ο Κίτας τι είναι; Ποιός είναι αυτός που ακόμα και ο Φιλελεύθερος τον απεκάλεσε "Αντωνάκη" σε ολοσέλιδη αναφορά;

Ένα απόλυτο κατακάθι, ένας διεστραμμένος ένας κατά συρροή βιαστής και δολοφόνος, ένα από αυτά τα ανθρωποειδή που σε φτάνουν στα άκρα να σκέφτεσαι την επαναφορά-κατά περίπτωση- της θανατικής ποινής.

Τώρα...για αυτά που γράφεις φίλτατε Λέξη για το αν αρέσει ή δεν αρέσει αυτό το κάθαρμα στις "γυναίκες", προσωπικά αυτές οι γενικότητες δεν μου λένε τίποτα.

Σε ποιές γυναίκες αρέσει; Οι γυναίκες δεν αποτελούν ξεχωριστό "είδος" , είναι οργανικά μέλη μίας κοινωνίας, ταξικής αν θέλεις και όπως όλοι οι άνθρωποι είναι διαμορφωμένες ανάλογο με το περιβάλλον, τη μόρφωση, τη δουλειά, την κοινωνική θέση κλπ κλπ κλπ.

Αντίστοιχα λοιπόν, είμαι βέβαιος πως ουκ ολίγα "αρσενικά" θα ήθελαν να είναι "Κίτες". Να απολαύσουν την δημοσιότητα, τις φωτογραφίες, τα παρατσούκλια τύπου "Αλ Καπόνε" "Ρομπεν" "Μπόνι&Κλάιντ" .

Και είμαι ακόμα πιο βέβαιος, πως αυτού του είδους η δημοσιότητα θα πυροδοτήσει την διαστροφή σε κάποιους που ζουν ανάμεσά μας.

Αλήθεια...

Τώρα που τον πιάσανε θα του τάξουν και ανταλλάγματα για να μιλήσει και να αποκαλύψει ποιοί συνήργησαν στην απόδρασή του;

Φοβάμαι, πως έχουμε χαθεί. Όλη αυτή η δημοσιότητα και με τον τρόπο που έγινε έκανε πολύ κόσμο να λησμονήσει το τι σκουπίδι είναι ο εν λόγω και να τον ανεβάσει στο βάθρο κάποιου που ρεζίλεψε το "σύστημα".

Και καλά ο κοσμάκης. Αλλά όσοι τον βοήθησαν μέσα από τις Υπηρεσίες θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, να χάσουν τη δουλειά του και μπουν φυλακή με βαρύτατες καταδίκες.

Ο δε Κίτας, ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή και να βρεθεί εκεί που ανήκει σύντομα: κάτω από το χώμα.

dokisisofi είπε...

Ρόουζ το ανέκδοτο κυκλοφορεί χρόνια και με εκπλήσσει που πρώτη φορά το ακούς. Δεν είναι δική μου ατάκα. Απλά, ένιωσα την ανάγκη να υπερασπιστώ την κύπρια γυναίκα. Αν εσύ συμφωνείς με τα του Λεξιπένητα, και το παίζεις αντιφεμινίστρια κτλ, δικαίωμά σου.
Τις μπούρδες σου μόνο όχι σε μένα. Κοίτα κόσμο! Βρες άλλο παιδάκι να ψευτομαλλώσεις.
Φιλάκια!

rose είπε...

Δοκ

- οτι κυκλοφορεί το προβάλλεις ακόμα και αν δεν συμφωνείς;

- η κύπρια γυναικα εχει αναγκη την δικη σου υπέρασπιση;

- υπάρχψει όρος αντι-φεμινίστρια και το πάιζω κιολας;

- 5 μηνες που δεν ασχοληθηκα με τις δικες σου μπουρδες σου επεσαν πολλοί;

kyriakos είπε...

H alh8ia einai pws kaigw elkyome apo gynaikes typou al kapone..

rose είπε...

@Kyriako

χα χα χα χα χα χα

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη