14 Αυγούστου 2008

Ο θεός εδωκεν του λύμπουρου φτερά για να τον καταστρέψει!


Μόνο που στη περίπτωση μας, ο θεός εν οι Αμερικάνοι τζιαι ο λύμπουρος η Γεωργία. Εζήσαμεν πολλές γκάφες της Αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής στο παρελθόν. Τες παραπάνω εκαλύφκαν τες με την υπεροπλίαν τους τζιαι την προπαγάνδαν τους. Τούντην φοράν επάθαν την. Όϊ μόνον το τσουρούϊν τους, ο Σιακασβίλι, έβαλεν τη χώραν του σε μια περιπέτεια που τες επιπτώσεις της εν να κάμει χρόνια να τες ξεπεράσει, αλλά τζιαι ο στόχος της αποσταθεροποίησης στον Καύκασο επήεν περίπατο. Μάλλον εδόκαν της Ρωσίας την ευκαιρία που εγύρευκε να στείλει το μήνυμαν ότι εν θα ανεχτεί παιχνίθκια πουκάτω που τ' αρφάλλιν της, τζιαι να βουλλώσει την κυριαρχίαν της στη Νότιαν Οσετία αλλά τζιαι στην Αμπχαζία.

Επειδή εν Αύγουστος τζιαι εριψα τες στροφές μου, εννα παραθέσω ένα κομμάτι από το τελευταίο ποστ του
Λινοπάμπακου γιατί όπως λαλεί τζιαι ο Ασέρας "έναν τόσον μικρόν κείμενον άλλου να λαλεί σχεδόν όλα όσα καταλάβει η μιτσιά μου η κκελλέ για την διεθνή πολιτική." Βολιβία, Σερβία, Οσετία, Θιβέτ σε μια συμπυκνωμένη "μαθηματική" ανάλυση. Για την Οσετία λαλεί τα τούτα:

Ηταν τζαι το κολπο της Γεωργιας στην Οσσετια…Ταχα μου τυχαια..Ξαφνικα [ την ημερα που εξεκινουσαν οι ολυμπιακοι] η κυβερνηση, το καθεστως, της Γεωργιας αποφασισεν να κατεδαφισει την πρωτευουσα της Νοτιας Οσσετιας για να ανακαταλαβει το εδαφος – διοτι προφανως τους Οσσετιους που θελουν να ανηκουν στην Ρωσσια η να εν ανεξαρτητοι, εν τους θελει..Αλλα λαλουν σου τα κοπελια

«Αμα καμωμεν έναν ντου τζαι θκιωξωμεν τους, σιγα ποιος εννα μας πει τιποτε;..»

Οπως λαλουν τζαι οι ισραηλιτες για τους παλαιστινιους – ε ας πασιν παρατζιει εν αναγκη στην «γη μας».. Η δυση [που εξοπλισεν την Γεωργια τζαι προφανως αππωσεν την] επαιζεν το παπια στα Ηνωμενα Εθνη αμα εξεκινησεν η επιθεση – ουτε έναν ανακοινωθεν εν εδεχουνταν οι δυτικοι να φκει..

Οι Ρωσσοι: «Ρε εν γενοκτονια, ρε σκοτωνουνται ειρηνευτες..»

Οι δυτικοι: «Ατε σιορ, κατσε να δουμε τους ολυμπιακους....»

Αμα, υστερα, η Ρωσσια εστειλε τους δικους της τζαι Γεωργια εκαταλαβεν ότι το δυτικο αππωμα ηταν φουσκα, τοτε ξαφνικα εξυπνησεν η δυτικη ευαισθησια…Τζαι εστειλαν τον Κουσνερ να ζητησει εκεχειρια…Τζαι τα δυτικα ΜΜΕ εδειχναν τους Οσσετιους προσφυγες τζαι εγραφαν «γεωργιανοι προσφυγες»…

Τωρα εν να εν παραξενο να ρωτησει κανενας γιατι το Κοσοβο να μπορει να αποσχιστει τζαι η Οσσετια οϊ; Ιντα αν το παρουμεν σαν αντιστοιχια - Γιατι να μεν πιασουν τον προεδρο της Γεωργιας, τον Σαακιασβιλι, τζαι να τον παρουν στον διεθνες δικαστηριο; Ιντα ο Μιλοσεβιτς δηλαδη τι εκαμε το 99; Υπερασπιζετουν [εν επροσπαθεν καν να ανακαταλβει τιποτε ισοπεδωνοντας μιαν περιοχη] μιαν σερβικη επαρχια, εν εν; Τζαι με νοσοκομεια εβομβαρδισαν τοτε με τιποτε..Αλλα δαμαι προφανως λειτουργουν άλλες κλιμακες αξιολογησης…Εν της παπαθκιας τα ξυλα…

Το πιο αστείον της υπόθεσης ήταν που εβκήκεν τζείνον το μαλακισμένον ο Μπους να κατηγορήσει τη Ρωσία για επέμβαση σε ανεξάρτητο κράτος μέλος του ΟΗΕ. Μα εν δυνατόν να ελοαρκάζαν ότι οι Ρώσοι ήταν να κάτσουν να τες τρων τζιαι να μεν κάμουν τίποτε; Ειλικρινά εν μπορώ να καταλάβω τι επροσπαθήσαν να καταφέρουν οι Αμερικάνοι θυματοποιώντας έναν πιστό σύμμαχο; Ίσως να κάμουν τη Γεωργία μέλος του ΝΑΤΟ τζιαι να κουβαλήσουν τζεικάτω τες βάσεις τους; Εν το μόνο που μπορεί να σκεφτώ, παρόλον που ενεν τόσον απλό.

Άτε, ξαναρίχνω τες στροφές τζιαι συνεχίζω τη χαλάρωση. Ο Σεπτέμβρης προβλέπεται τρικυμιώδης.

Καλά να περνάτε!

9 σχόλια:

Ίλαντρος είπε...

Λέξι, λυπάμαι αλλά με απογοήτευσες πάρα πολύ. Επικρίνεις τη Γεωργία γιατί "εδόκαν της Ρωσίας την ευκαιρία που εγύρευκε να στείλει το μήνυμαν ότι εν θα ανεχτεί παιχνίθκια πουκάτω που τ' αρφάλλιν της, τζιαι να βουλλώσει την κυριαρχίαν της στη Νότιαν Οσετία αλλά τζιαι στην Αμπχαζία." Κάμνει χάζιν με "τζείνον το μαλακισμένον" τον Μπους. Ως εδώ δεν διαφωνούμε.

Αλλά μετά δικαιολογάς πλήρως τους Ρώσους λέγοντας "Μα εν δυνατόν να ελοαρκάζαν ότι οι Ρώσοι ήταν να κάτσουν να τες τρων τζιαι να μεν κάμουν τίποτε;" Δηλαδή κούππα άππαννη οι Ρώσοι ρε Λέξι; Οι βόμβες διασποράς των Ρώσων εν ροδοπέταλα που εσπέρναν; Το Γκόρι γιατί το εβομβαρδίσαν; Τι χρειαζόταν; Ούτε μια λέξη δεν βρήκες να πεις για αυτά;

Ντροπή ρε γαμώ το, ντροπή.

Lexi_penitas είπε...

Μα είσαι πολλά naive ρε Ίλλαντρε. Ο στόχος μου ήταν να κακίσω ενέργειες που προέρχονται από καθοδήγηση του εθνικισμού και απόρριψη της λογικής. Που στο διάολο είδες ότι με στεναχώρησαν περισσότερο οι θάνατοι των Οσσετών από αυτούς των Γεωργιανών;

Άρχισες να καταντάς γραφικός απολογητής των Αμερικάνων. Όποιος δεν δώσει αντικομουνιστικό, και για την περίπτωση μας, αντιρωσσικό στίγμα είναι εχθρός σου.

Άντε, άσε τον ανακυκλούμενο αντισοβιετισμό σου στη πάντα. Πάνε σχεδόν 2 δεκαετίες που δεν υπάρχει η Σοβιετική Ένωση.

Το κομμάτι που διερωτώμαι για τη σκοπιμότητα της ενέργειας των Αμερικανών είναι πραγματική μου απορία. Μπορείς να πεις και συ τη γνώμη σου αντί να σε πνίγει ο αναχρονιστικός φανατισμός σου.

Kyprios είπε...

Ίσως να είμάι πολλά Κυπρέος και βλέπω παντού συνομοσίες αλλά:

Δες υπογραφή συμφωνίας με Πολωνία για πυραύλους

Περίμενε να δεις εκλογή του (έμπειρου, σκληρού κλπ) McCain τώρα που οι ΗΠΑ έχουν πάλι δυνατό εχθρό

stalamatia είπε...

Του λύμπουρου μάνα μου έδωκεν του φτερά, εμάς ίντα ανάθεμα μας έδωκε τζιαι ούλλον καταστροφή είμαστε?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να μεν σύρνουν βόμβες διασποράς οι Ρώσσοι δηλαδή εν εκατάλαβα. Στον πόλεμο οι πολίτες έχουν όση σημασία έχουν τζιαι τα μυρμηγκια, μπορείς να σκοτώσεις όσους θέλεις φτάνει να είσαι ο νικητής της υπόθεσης τζιαι όι ο χαμένος. Αν μη τι άλλο οι Αμερικάνοι στην πολύχρονη ιστορία επεμβάσεων τους ανα τον κόσμο (ατομικές, ναπαλμ, βόμβες φωσφώρου, βόμβες διασποράς, βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανιόυ) εδιδάξαν στις υπόλοιπες χώρες πως γίνεται σωστά η δουλειά. Οι Ρώσσοι προσπαθούν οι φτωσιοί να ακολουθήσουν το καλό παράδειγμα.

Οσο για τον βομβαρδισμό του Γκόρι, όταν είσαι σε πόλεμο με μια χώρα τότε οι πρώτοι σου στόχοι εν πρώτα η στρατιωτική της υποδομή και μετά η πολιτική της υποδομή. Οι Ρώσσοι μάλλον ήταν ιδιαίτερα επιεικείς τζιαι αρκετά συγκρατημένοι αν σκεφτείς ότι οι Γεωργιανοί ισοπεδώσαν την πρωτεύουδα των Οσσετιανών. Ας πούμε, αν οι Ρώσσοι εκάμναν στην Γεωργία ότι εκάμαν στην Τσετσενία (στο Γκρόζνι) τότε μάλιστα, τζιαμέ θα εμπορούσαμεν να κάμνουμε συγκρίσεις.

Γενικά οι Ρώσσοι εν εκάμαν τζιαι πολλές καταστροφές. Μετρημένα πράματα. Φαίνεται ότι ακόμα εν έχουν την αυτοπεποίθηση που έχουν οι ΗΠΑ σε τούτα τα πράματα. Ούτε ένα τηλεοπτικό σταθμό ενε βομβαρδίσαν σιόρ, ούτε καν ένα τραίνο γεμάτο επιβάτες!

Ίλαντρος είπε...

Άσε μας ρε Λέξι. Κρίμα πραγματικά.

Lexi_penitas είπε...

Ίλλαντρε,

ποιος ξεκίνησε τη Καυκασιανή μαλακία; Απάντηση: Η Γεωργία. Γι' αυτόν το λύμπουρο μιλώ. Διαφωνείς; Διαφωνείς ότι οι Αμερικάνοι τους χρησιμοποίησαν σαν μαριονέτες στη προσπάθεια τους να προωθήσουν την επιρροή τους στο Καύκασο; Τόσο απλά αλλά τόσο σύνθετα για το συγχυσμένο μυαλό σου. Ξύπνα φίλε μου, δυστυχώς ή ευτυχώς το αντίπαλο δέος φαίνεται να αναβιώνει. Αν με ρωτάς εμένα, το καλύτερο θα ήταν να πάνε και οι δύο στο διάολο, αλλά δυστυχώς η παγκόσμια πολιτική δεν εξαρτάται από τις επιθυμίες μου.

Ίλαντρος είπε...

Δηλαδή άμα έρτεις τζιαι πατήσεις με πάνω στον μυαλιώνα τζιαι μετά πιάσω σε τζιαι κάμω σε άχρηστο που το ξύλο τζιαι πάρει σου ένα μήνα να σταθείς στα πόδια σου, δεν φταίω καθόλου;

Για να καταλάβω δηλαδή....

Ανώνυμος είπε...

As eprosehe o sizofrenis o sakazvili na men kami tin lalakia tou me tis eftzies tou amerikanou gia as men zitoun tora ta resta pou tous rossous.

YG1:En mporo n akouo georgianous na kataferontai ton rosson.

YG2:I rossi eperimenan pou tzero mia tethkia kinisi pou tin Georgia gi ayto kai edrasan toso gliora.As eprosehan

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη