24 Φεβρουαρίου 2008

Νίκησε η Δημοκρατία! Ο λαός αναμένει.

Με όλες μου τις δυνάμεις υποστήριξα το Δημήτρη Χριστόφια σαν τον υποψήφιο που θα μπορούσε να ενσαρκώσει καλύτερα τους πόθους του λαού για λύση και επανένωση. Σαν τον άνθρωπο που θα ακολουθήσει μια εσωτερική πολιτική που θα έχει στο επίκεντρο της τον απλό άνθρωπο και τις ανάγκες του. Χαίρομαι για την εκλογή του και αναμένω την επόμενη μέρα. Για μένα οι πανυγηρισμοί τελειωσαν τη περασμένη Κυριακή. Τώρα αναμένω έργα!

Το μπλογκ αυτό δεν έχει κομματικές βάσεις. Έχει βάση την αριστερή ιδεολογία, την ιδεολογία του ανθρωπισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ο κύριος Χριστόφιας προέρχεται από την ίδια φουρνιά. Ζημώθηκε με τα ίδια ιδανικά. Το ολίσθημα του με την στήριξη του Τάσσου στη προεδρία για 4.5 χρόνια, μου δίνει το δικαίωμα να παρακολουθήσω με μια δόση επιφυλακτικότητας τη πορεία του. Θα είμαι εδώ για να χειροκροτώ τα βήματα που κατά την άποψη μου θα είναι θετικά και να κακίζω και το παραμικρό πισωγύρισμα.

Μια και μοναδική συμβουλή μου στο νέο πρόεδρο. Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες!

3 σχόλια:

stalamatia είπε...

Πενητα παίρνω το θάρρος να μπω πρώτη στη χαρά σου σαν ουδέτερο άτομο που το μόνο που μ'ενδιέφερε ήταν να φύγει ο τάσσος.Σαν Κύπρια δεν έχω ενταχθεί σε κανένα Κυπριακό κόμμα.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ δεν έχω ξαναδεί άλλο άτομο τόσο πιστό σε αυτό που πιστεύει δικαιώθηκες και χαίρομαι δεν λύγησες δεν αμφέβαλες τυχεροί αυτοί που σε έχουν γύρω τους.
Εύχομαι ο Χριστόφιας να μη σε απογοητεύσει ούτε εσένα ούτε την Κύπρο μας.Και πάλι συγχαρητήρια.

dokisisofi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να γίνουν ούλλα όπως τα λέεις τζε να μεν μας απογοητεύσει ο Χριστόφκιας..

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη