13 Σεπτεμβρίου 2007

Μα πού εχάθηκεν τούντο πετινάριν;

Αθθιμάστε το σιόρ τούτον το κοπέλλιν; Μεν ανησυχείτε. Καρτεράτε ακόμα λλίον τζιαι εννά ανεφάνει. Να μας πει τζείνα που ελάλε πριν πέντε χρόνια (υποστηρικτής Μαρκίδη), τζιαι ήταν ακριβώς αντίθετα που τζείνα που λάλεν πριν τρία χρόνια (ένθερμος υποστηρικτής του ΟΧΙ)! Πίσω στο ΝΑΙ τωρά με τον Κασουλίδη. Ξέρει κανένας καμιά παροιμία για τη λαόπιττα;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσκέφτουμουν τον τζαι εγώ τον Πρου Πρου τες τελευταίες μέρες... λέω "λείπει μια μασκόττα...".

Ανώνυμος είπε...

Μα τούτη η φατσούα κάτι μου θυμίζει... α ναί ρε, εννεν τούτος που κάποτε δήλωνε πως "αυτοί που πήραν τα λεφτά από τους αμερικάνους, δεν είναι αμερικάνικα δολάρια που πήραν αλλά τουρκικές λίρες απ'ευθείας";;; Μα τωρά εν με τον Κασουλίδη άκουσα; Χμμ...ίντα θκιάολο... εμυρίστικε τες τουρκικές λίρες τωρά και εκοντοσυνάκτηκεν του Κασούλα; Διότι εν νομίζω να άλλαξε γνώμη ακόμα... ακόμα πιστέφκει πως τα πήραν τότε οι φίλοι του. Εκτός κι αν τον άκουσε κανείς ως τωρά να παίρνει πίσω τα λόγια του. Και άλλος τούτος ο Ιωάννης. Εγώ αν ήμουν στη θέση του αν θα τον ήθελα να λέει δημόσια ότι με στηρίζει. Καμνει παραπάνω κακό παρά καλό στον Ιωάννη. Εν με έτσι ανθρώπους που θέλει ο Ιωάννης να κάμει προεκλογική;

Ανώνυμος είπε...

to idio skato eivai kai oi dkyo tous .. o ioannis dev eivai toutos pou twra masa ta logia tou gia to Annan ? piaste kouspw elale tzai o rikkos... o kasoulidis thimizei mou tnv basilikn oikogevia tns agglias opote tov dw.... katse tnv mappa re megale, epidi troeis me xrisa pirouvia vomizeis oti eisai kalhteros pou tous allous ? pollh royalty kai aristokratia eppese... yperoptis.

Candy Candy είπε...

Η σοβαρότητα και η σταθερότητα σε τούτο το τόπο εν έννοιες ξεπερασμένες…η κουβέντα που λέει «όπου σου νέφκουν, νέφκεσε», τούτοι ακούσαν το τζιαι εκάμαν το ιδεολογία.

Ανώνυμος είπε...

e nai sior, osoi ennen kommounistes to idio skato eni oulloi

Ανώνυμος είπε...

opou thoreis polles laopittes krata mikro kalathi

oso den ftanei o pro ta kanei laopittes

ti laopitta ki an pleneis to sapouni sou xalas

laopittan laopittan anesin

ktl

Kyprios είπε...

Θυμούμαι τον που έκαμνε κόρτε του συναγερμού πέρσι που του έδειναν οι δημοσκοπήσεις πριν τες εκλογές κάτω που το 0%. Νομίζω τούτη η μεταμόρφωση είχε γίνει σε διάστημα ημερών τότε. Ευτυχώς ο συναγερμός δεν του έδωσε σημασία.

Lexi_penitas είπε...

Δυστυχώς κάτι τέτοιοι φελλοί της πολιτικής πάντα καταφέρνουν να επιπλέουν. Να δείτε που σύντομα θα εμφανιστεί και πάλι στο γυαλί με το περισπούδαστο και ειρωνικό του ύφος να κατακεραυνώνει χωρίς ντροπή τις θέσεις που υποστήριζε μέχρι χτες. Φάουλ ο Κασουλίδης που τον δέχτηκε στο επιτελείο του.

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη