9 Σεπτεμβρίου 2007

Δημοσκόπηση "Που σου νέφκω" Νο 1

Ποιο θα βλάψει περισσότερο η απόφαση Λιλλήκα να συστρατευτεί με τον Τάσσο

Τον Λιλλήκα 44% - 18 ψήφοι
Τον Τάσσο 32%
- 13 ψήφοι
Τον Χριστόφια 15%
- 6 ψήφοι
Κανένα 10% -
4 ψήφοι
Τον Κασουλίδη 0% -
0 ψήφοι

Σύνολο ψήφων:
41

Όπως όλες οι δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο, έτσι και αυτή δεν έχει κανένα επιστημονικό υπόβαθρο. Όμως δεν παύει να δείχνει κάποια πράγματα, τουλάχιστον για τον κόσμο που ασχολείται με το μπλόγκιγκ στη Κύπρο. Το μέγεθος του δείγματος σε σχέση με τον αριθμό των Κυπρίων μπλόγκερς και των αναγνωστών τους πιστεύω ότι είναι ικανοποιητικό. Δεν ικανοποιείται όμως τα κριτήριο της τυχαίας δειγματοληψίας.

Το ποιο σημαντικό συμπέρασμα είναι ότι οι συμμετέχοντες πιστεύουν ότι η προσχώρηση του Λιλλήκα στο στρατόπεδο του Τάσσου θα βλάψει κατά κύριο λόγο τον ίδιο και τον υποψήφιο που υποστηρίζει. Συνολικά μάλιστα αθροίζονται σε 76%. Σας θυμίζει τίποτε αυτό το ποσοστό; Σε πολύ μικρότερα ποσοστά πιστεύουν ότι θα βλάψει τον Χριστόφια ή κανένα από τους υποψήφιους. Ο Κασουλίδης μένει αλώβητος από την κίνηση Λιλλήκα ή αν το δούμε διαφορετικά αφού δεν χάνει, κερδίζει. Ο καθένας μπορεί να παραθέσει τα δικά του σχόλια και συμπεράσματα είτε για τα αποτελέσματα είτε πάνω στο ίδιο το ερώτημα.

Η δεύτερη δημοσκόπηση του μπλογκ, η οποία ελπίζω να προκαλέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και "κοσμοσυρροή" είναι ήδη αναρτημένη. Η ιδέα είναι "κλεμμένη" από ελληνικό μπλογκ, και μου φάνηκε ιδιαίτερα έξυπνη. Για να δούμε...

4 σχόλια:

Έλατο Χελιδόνι είπε...

Αφησες μιαν επιλογή έξω..

Lexi_penitas είπε...

Σε ποια από τις δύο;

Έλατο Χελιδόνι είπε...

Στην δέυτερη. Την επιλογή: τον Γιαννάκη, τον Δημήτρη τζιαι τον Τάσσω

Lexi_penitas είπε...

Δεντροχελίδονο, συνειδητά απέφυγα την επιλογή του λευκού/άκυρου/δεν ψηφίζω.

- Έτσι κι' αλλιώς δεν μετράει
- Είμαι εναντίον της αποχής όπως εξηγώ σε σχετική ανάρτηση στο μπλογκ "προεδρικές"
- Στο τέλος ένας από τους τρεις θα μας κυβερνά μετά τον Φλεβάρη.

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη