31 Αυγούστου 2007

Άντε ρεεεεεε..... ουστ από δω.

Ο Γιώργος Λιλλήκας ανακοίνωσε ότι τάσσεται στο πλευρό του Τάσσου. Μέχρι απευθείας μεταδόσεις έκαναν τα κανάλια λες και θα μας έλεγαν τίποτε καινούριο. Το ερώτημα μου είναι: Ο άνθρωπος που όσο κανένας άλλος προωθούσε εδώ και 5 χρόνια την επανεκλογή του Τάσσου προσπαθώντας να αλώσει το ΑΚΕΛ εκ των έσω γιατί περίμενε μέχρι τις 31 Αυγούστου να δημοσιοποιήσει κάτι που το γνωρίζαμε όλοι. Θεώρησε, σαν άνθρωπος του μάρκετινγκ που είναι, ότι θα προσθέσει κύρος στην συγκεκριμένη υποψηφιότητα αν το παίξει τζόκερ; Ή μήπως ο ετεροχρονισμός του είναι μια προσπάθεια να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν πολιτικό που ξεχωρίζει από την μάζα; Δεν πιστεύω ότι εδώ και δύο μήνες προβληματιζόταν για το τι θα επιλέξει. Does any of you know why?

Ιδού ακόμα ένας λόγος για να ΜΗΝ ψηφίσουμε Τάσσο.... and I will tell you why:
Ο Λιλλήκας έδειξε πρωτοφανή πολιτική αχαριστία, τάσεις επικίνδυνου αριβισμού και φοβερή πολιτική ανικανότητα, ιδιαίτερα σαν υπουργός των εξωτερικών. Ας μην ξεχνούμε την εμπλοκή του σε ύποπτες οικονομικές συναλλαγές με εκμετάλλευση της θέσης του στη κυβέρνηση. Ο συγκεκριμένος κύριος παίζει το τελευταίο χαρτί της πολιτικής του καριέρας και των προεδρικών του φιλοδοξιών. Επειδή αν αποτύχει ο μέντορας του να εκλεγεί πρόεδρος πάει και αυτός στη Marketway μαζί με την Βαρβάρα, και έτσι θα έχουμε ένα λιγότερο λαθρεπιβάτη της πολιτικής να μας πρήζει τα ..... αυτιά στα χρόνια που έπονται.


Ο Λιλλήκας δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του να γίνει πρόεδρος μετά τον Τάσσο. Άντε λοιπόν, μαύρο να ξεμπερδεύουμε και με τους δυο.

26 σχόλια:

zappa είπε...

mono kai mono apo ayto, katalabaineis oti to akel mazeyei ka8e karydias karydi, kai oxi aristerous.....

Δασκαλούα είπε...

οχι απαραίτητα αριστερους. είναι λίγο ισοπέδωση να πεις οτι γενικα δεν μαζευει αριστερους.

ασχετο με το τι ειδους αριστεροι ειναι αυτοί και κατα πόσο προωθούν όντως το σοσιαλισμό κτλ

Aceras Anthropophorum είπε...

Ευτυχώς που αυτός ο επικίνδυνος παλιάθρωπος έκαμεν λάθος τωρά τζαι έπαιξεν λάθος χαρτίν τζαι θα γλυτώσουμεν που λλόου του στο μέλλον. Αν ιγλιτώσουμεν δηλαδή. Αν μείνει Χριστόφιας Κασουλίδης στο δεύτερον γύρον να μην παραξενευτείται το Δηκο να βάλει όρο για να ψηφίσει Χριστόφια, εκτός που το να είναι ο Καρογιάν πρόεδρος της βουλής, να είναι ο Λιλ υπουργός εξωτερικών τζαι ο Πιττοκοπίτης διαπραγματευτής! Να προσέχουμε να μη χαιρόμαστε πρόωρα διότι οι παλιαθρώποι είναι κάττοι εφτάψυχοι.

Ανώνυμος είπε...

tha kerdisei o tassos..

Ανώνυμος είπε...

Mporeis va katigoras tov Lilika oso theleis, eva pragma omws prepei va tou avagvoriseis.. eivai poviros avthropos kai meleta tis kiviseis tou arketa kala.... pote dev pige me kapoio stes ekloges kai va xasei ! avto leei polla gia tis pithavotites vikns tou Tassou... Nai, symfovw mazi sou oti n omada tou Tassou twra egive mia salata (aristerous mexri akro-de3ious).. mnpos avto leei polla gia to apotelesma ? i.e. tha kataferei va parei psyfous apo tous allous.

H dikn mou problepsn eivai oti o Tassos tha avkiksei to 40% stov prwto gyro.. grapse to va to thimase. eivai kalo va eklegei o Tassos gia tnv Kypro ? dev vomizw. alla avto eivai allh istoria. To thema eivai oti tha eklegei... kai me avesn dystixos.

Av thes kai mia devtern problepsn: avtos pou tah mnvei ektos prwtou gyrou eivai o kasoulidis.. kai tah eivai evdiaferov va doume oloi avtoi apo DISI pou twra ktipouv tov Tasso ti tah kamouv tnv devtern kyriakn.....

Ανώνυμος είπε...

Το ΑΚΕΛ πληρώνει ακόμα ενα λάθος μετά τον Ανδρέα Φιλίππου. Να μην ξεχνούμε οτι κάποτε προσπάθησε να προωθήση τον Ουράνιο Ιωαννίδη στην ΚΟΠ. !!!
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ανώνυμε που λαλείς ότι ο Τάσσος θα πιάσει 40%, αν είναι έτσι, τότε χαλάλιν του Κυπριακού λαού. Ο κάθε λαός έχει την πολιτικήν ηγεσία που του αξίζει. Εγώ προσωπικά έριξα πέτραν πίσω μου εδώ τζαι 15 χρόνια τζαι τα μωρά μου δεν θα παν στρατόν. Ούτε τζαι θα πρέπει να γλύψουν κ...λο για να βρουν δουλειά. Ούτε τζαι θα μεγαλώσουν σε μιάν παιδείαν που δεν τους μαθαίνει τίποτε αλλόν εκτός του ότι τα ξέρουν ούλλα τζαι ότι είναι ανώτεροι είναι που τους άλλους. Ούτε τζαι θα θωρούν καραγκιώζηδες στην τηλεόραση αλλό 40 χρόνια να παίζουν πόκερ στην ράσιην τους πουλώντας τους αντικατοχικούς αγώνες. Αν η Κύπρος ψηφίσει 40% Τάσσον θα έχω μεγάλην δυσκολίαν να το εξηγήσω αλλά θαν ενδιαφέρον από ανθρωπολογικής σκοπιάς.

Ανώνυμος είπε...

Η δική μου πρόβλεψη: δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει ο Τάσσος στο δεύτερο γύρο γιατί: 1. Δεν υπάρχει κομματικός μηχανισμός. Το ΔΗΚΟ είναι μοιρασμένο. Θεωρούν τον Τάσσο ξένο στοιχείο, η ΕΔΕΚ δεν μπορεί να συγκρατήσει τους οπαδούς της, 2. στο στρατόπεδο του Τάσσου επικρατεί ήδη πανικός,ένδειξη ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα και όσο διατηρείται ο πανικός θα μειώνεται η οργάνωση. Και όσο φαίνεται να κατεβαίνουν τα ποσοστά του Τάσσου τόσο δε θα μπορούν να τα ελέγξουν διότι πολλοί ψηφοφόροι του είναι κατ' εξοχήν φυσανέμιδες, 3. από που να αντλήσει ποσοστά ο Τάσσος; Από ΑΚΕΛ ούτε λόγος. Κανένα βασικό στέλεχος δεν διαφώνησε με την απόφαση του κόμματος. Ο Λιλλήκας δεν ήταν ποτέ μέρος του ΑΚΕΛ και μάλλον έχει εξαγριώσει τους Ακελικούς η στάση του. Χαρακτηριστική η επίθεση που δέχτηκε σε συνέντευξη στο ΡΙΚ. Από το ΔΗΣΥ δεν έχουν λόγο να μη ψηφίσουν Κασουλίδη, αφού προβάλλεται και ως μετριοπαθής. Από την άλλη και ο ΔΗΣΥ διαθέτει το μηχανισμό για να μαντρώσει τους δικούς του.
Άρα ο Τάσσος θα πάρει ότι είναι να πάρει θα είναι κυρίως από ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και τους υπόλοιπους που συγκεντρώνουν 3-4% το πολύ. Κατ' εμέ δε θα ξεπεράσει το 26-7%.

Aceras Anthropophorum είπε...

Άσε που τζαι πολλοί οικολόγοι έχουν παραπάνω συμπάθειες με τον Κασουλίδη ή με το Ακέλ παρά με τον Τάσσον.

Lexi_penitas είπε...

Ανώνυμε, δεν αμφισβήτησα την εξυπνάδα του Λιλλήκα. Όμως εδώ δεν πρόκειται για επιχειρηματικές αποφάσεις. Εδώ ο καθένας θα κριθεί με βάση και την πολιτική του αξιοπιστία. Και εδώ πιστεύω τα έκανε σκατά. Και σε προκαλώ να ρωτήσεις 100 γνωστούς σου ανθρώπους και να μας πεις πόσοι ΕΚΤΙΜΟΥΝ τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ Λιλλήκα. Και επίσης πόσων από αυτούς θα επηρεαστεί η ψήφος τους από τις επιλογές Λιλλήκα.

Ανώνυμος είπε...

Tha parei 40% dioti:

a) oi dyvameis pou tov ypostirizouv athrizovte se psilotero pososto apo oti olokliro to AKEL n' olokliros o DISI. (DIKO+EDEK+EYROKO+Green = 35%, oi alloi exouv 30%... e3ou kai to gegovos oti eivai mprosta se oles tis dnmoskopiseis).

b) eivai mprosta se oles tis dnmoskopiseis. Ane3artita tou ti leei o politis peri pavikou klp, to gegovos eivai oti idi syvkevtrovei perisotera pososta (me avagogn) apo oti ta pososta twv kommatwv pou tov ypostirizouv ! (ara oi diaroes eivai apo DISI+AKEL prws Tasso kai oxi to avtitheto).

c) NAI eivai koivoviologiko to problhma. Des oles tis prongoumeves proedrikes ekloges tns Kyprou. PANTA o proedros exei kerdi 5% (kai o Klhiridis kai o Vasiliou stnv ypopsifiotita tous meta tnv protn tous thitia pirav 40% !).

c) Exei tnv dyvatotita (kai tha to petixei) va exei kerdi kai apo aristera kai apo de3ia. Oles oi dnmoskopiseis dixvouv oti av perasei stov devtero gyro ave3artita avthipopsifiou kerdizei me diafora o tassos. Ara, av se kapoia fasn favei oti pezete va mnvei ektos kai pitahvov kerdizei o Kasoulidis tote tha arxisei va kerdizei apo AKEL psyfous o Tassos... av avtithetos dixvou oi dimoskopiseis oti kerdizei edafos o Xristofias tote (kapoio - des EOKA A' klp) apo DISI tha psyfisouv Tasso apo prwto gyro gia va apotrepsouv tov Xristofia..

mporei kai to 40% va eivai ligo.. tah kerdisei aveta pavtos (etsi pistevw). kai epavalambavw dev eimai ypostiriktns tou. opws eipe kai o allos filos exei 15 xrovia pou kai egw eimai ektos kyprou, pote mou dev piga piso va psyfisw oute skopevw va paw twra.... apla me evdiaferei apo koivoviologikn skopia n avalysi eklogwv....

Antonis είπε...

Πες τα Χρυσόστομε! (εγώ θάλεγα ότι θα απαλλαγούμε και από τις εθναρχικές φιλοδοξίες του Ηρόδοτου Δημητρίου...)

Ανώνυμος είπε...

1. Καταρχάς, δεν επιλέγεις κάποιον υποψήφιο απλά και μόνο επειδή δεν προτιμάς κάποιον άλλον. Επιλέγεις κάποιον επειδή σε εκφράζει. Κι αν ο Λιλλήκας είναι τόσο αριστερός, απορώ σε τί τον εκφράζει ο Παπαδόπουλος και ο περίγυρος του που πλέον παρουσιάζονται αυτοί να είναι οι εκπρόσωποι της ακροδεξιάς.
2. Άνθρωπος που κάθε φορά που έχει εκλογές αλλάζει και παράταξη, είναι ηλίου φαεινότερο πως πάει όπου φυσήσει ο άνεμος. Πως γίνεται να είσαι αριστερός και ο σκοπός σου να είναι να μην βγει η δεξιά στην εξουσία και εσύ να συνεργάζεσαι με την ακροδεξιά του ΔΗΚΟ και του ΕΥΡΩΚΟ;
3. Περιπαίζει τον κόσμο φανερά και στερείται σοβαρής πολιτικής επιχειρηματολογίας. Δηλαδή, λέει, πως στηρίζει Τάσσο διότι έτσι εξασφαλίζεται η πολιτική απομόνωση του Συναγερμού. Ταυτόχρονα κατηγορεί το ΑΚΕΛ πως με την υποψηφιότητα Χριστόφια, βγάζει τον ΔΗΣΥ από την απομόνωση. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ; Δηλαδή, προτρέπει τον κόσμο να ψηφίσει Τάσσο μόνο και μόνο για να καταφέρει να διατηρήσει ένα κόμμα, που έχει δύναμη σχεδόν το 1/3 του πλυθησμού της Κύπρου, στην απομόνωση; Κι εγώ ο ΒΛΑΚΑΣ που νόμιζα πως ψηφίζουμε κάποιον επειδή πραγματικά το αξίζει και επειδή πιστεύουμε πως μπορεί να λύσει το κυπριακό και άλλα εσσωτερικά/κοινωνικά θέματα... Τι βλάκας που είμουν τόσα χρόνια που νόμιζα πως ψηφίζουμε κάποιον για να είναι πρόεδρος όλων των Κυπρίων και όχι μόνο των υποστηρικτών του...
Ο άνθρωπος τυφλώνεται από την δόξα και το χρήμα και από εμάς εξαρτάται αν θα αφήσουμε τέτοια φενόμενα να μας αντιπροσωπεύουν σαν κράτος εσωτερικά αλλά κυρίως και εξωτερικά...

Lexi_penitas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε 40%, βασίζεις την επιμονή σου ασχετες στατιστικές του παρελθόντος και δεν βλέπεις τις δημοσκοπήσεις που τον Μαη τον ανέβαζαν στο 40%+ και τον Ιούλη ούτε 30%. Άσε την Κασσανδρολογία και περίμενε τα αποτελέσματα των επόμενων δημοσκοπήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Μάνα μου τζαι κινδυνεύει το παιδί του Λιλλήκα να το πατήσουν με οδοστρωτήρα! Όπως έστρωσε να τζοιμηθεί γιατί τους τραμπουκισμούς αυτός τους δίδαξε πρώτος.
Τα ποσοστά του Τάσσου μετά την επόμενη δημοσκόπηση θα γνωρίσουν το buggy jumping (χωρίς το λάστιχο). DIKO+EDEK+EYROKO+Green = 35%???????????? Πρώτα από όλα οι Green ούτε να τον δουν που μακριά τον Τάσσο. Το ΕΥΡΩΚΟ δεν ξαναβλέπει ποσοστά Ευρωεκλογών. Οι διαρροές από ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ σίγουρα θα είναι μικρότερες από αυτές του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ. Μπορεί απλά να φταίει η αισιόδοξη φύση μου, αλλά υποθέτω ότι οι φήμες για απόσυρση του Χριστόφια μάλλον εξηγούνται με το "τα δικά μας του γειτόνου μας".

Ανώνυμος είπε...

well well... dev mnlousa gia ta pososta tou EUROKO stes evroekloges... as doume ta pososta twv teleftaiwv boulevtikwv (vomizw avtes eivai kalh basn):

kala va afikoume tous prasivous ekso...

DIKO 17.9% + EDEK 8.9% + Euroko 5.8% = 32.6%

avto to pososto eivai 1.5% perisotero apo oti epiase to AKEL stes boulevtikes kai 2.5% perisotero apo to ti epiase o DISI.

meta, oi dnmoskopisis tou Mai dev metrouv (o kosmos tote vomize oti to AKEL tha psyfize Tasso - logiko va ppesouv ta pososta tou meta pou avakivothike n ypopsifiotita Xristofia). Av doume tis teleftaies dnmoskopiseis (kai prepei va kaveis avagogn gia va deis ta pragmatika pososta dioti ta lefat/akyra/avapofasistoi dev metrouv) o Tassos piavei 35-36% i.e. 2-3% perisotero apo oti ta pososta twv kommatwv pou tov ypostirizouv (me liga logia exei kerdi kai oxi apolies).. oi alloi dyo ypopsifioi kimevovte sto 31-32% pou eivai peripou ta pososta twv kommatwv tous stes boulevtikes...

egw pistevw oso plisiazouv oi ekloges tha exei evkairies kai gia alla gains o tassos (e.g. Dekembrio tha ypar3ei apofasn tns EE gia tnv Tourkia, ara mporei va kivithei me tropo pou tha tou ferei kerdos.... meta tah eivai to Euro kai pali tha exei evkairia gia kerdos..... )

kai epimevw oti n istoria mas dixvei oti o proedros exei pavta kerdos 5% stes ekloges [mexri kai o Kyprianou otav exase, exase me 23% - av thimame kala). Oi dnmoskopiseis oute tou kliridi oute tou basiliou tou divav 40% alla to epiasav.. tha to piasei kai o tassos.. kai av thelete kai akoma mia problepsn.. avtos pou tha mnvei ektos devterou gyrou tha eivai o kasoulidis (dioti idi 3ekiva me mikrotera pososta o disi apo to akel - des boulevtikes - kai tah exei perisoteres diaroes prws tasso to disi para to akel). tha eivai poly evdiaferov av symbei avto va doume ti tha kavei o DHSY :) [egw pistevw oti toulaxisto 2/3 tou DHSIY tha psyfisouv tasso stov devtero gyro)

Lexi_penitas είπε...

Ανώνυμε 40%, ξεχνάς ένα πολύ βασικό πράγμα. Αυτοί που κέρδιζαν τις εκλογές είχαν πάντα μαζί τους το ΑΚΕΛ ή το ΔΗΣΥ. Επίσης θεωρείς δεδομένο ότι ο Τασσος θα συσπειρώσει τα ποσοστά της νέας τριμερούς. Σου λέω ένα πράγμα. Ήδη ένα σεβαστό ποσοστό της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ στη Λεμεσό όπου γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις δηλώνει Χριστόφια και κάποιοι Κασουλίδη. Αν οι εκλογές αυτές γίνονταν πριν πέντε χρόνια με τους ίδιους υποψήφιους ο Τάσσος θα κέρδιζε από τον πρώτο γύρο. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά για να αντιληφθούν οι σώφρονες ότι με τον Τάσσο μέλλον δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

a) O kyprianou epiase 23% me movo to DIKO.

b) dev symfovw oti o Tassos exase pososta logo tns pentaetias.. avtithetos.. tha exei kerdi logo dnmopsifismatos (ave3artita av esy n' egw n' alloi se avto to blog symfovoume me tnv stasn tou sto dimopsifisma...) to thema eivai oti exei pleonektima (pososta) se avtithesn me tous allous ypopsifisous..

dev 3erw gia tnv lemesso.. egw blepw ta polls.... eivai evdiktika oti exei ofeli avti znmies o tassos se pososta (to ti piavei sta polls eivai psylotero apo to syvolo twv posostwv twv kommatwv pou tov ypostirizouv)

elexei kai tov kratiko mnxavismo kai eivai gvostotato ti snmaivei avto stnv kypro...

ev pasn periptosn.. exei akoma 5-6 mnves mexri tes ekloges, polla mporuov va givouv.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε... ο κόσμος δεν σκέφτεται πλέον το δημοψήφισμα. Οι μόνοι που το επαναφέρουν σε συζητήσεις είναι οι φίλοι του Τάσου, καθώς δεν έχουν άλλα επιχειρήματα να μας πουν. Ο κόσμος πλέον βλέπει πως στα κατεχόμενα η ζωή προχωρά και τους χάνουμε ολοένα και πιο πολύ, απομακρύνονται ολοένα και πιο πολύ και πάμε ολοταχώς προς ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ διχοτόμιση.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και να βάσιζε ο κόσμος την επιλογή του στο δημοψήφισμα, πολύ λίγοι είναι εκείνοι που ασπάζονται την στάση του Τάσσου. Τα "ΟΧΙ" ήταν πολλά και διάφορα, ένα εκ των οποίων ήταν και το εντελώς απορριπτικό του Τάσσου. Από τότε ο περισσότερος κόσμος διαχώριζε το δικό του "όχι" από εκείνο του Τάσσου.

Κατά τ'άλλα... ίδωμεν.

Aceras Anthropophorum είπε...

Στες προηγούμενες δημοτικές τα polls εδιούσαν της Ελένης Μαύρου 12%, ύστερα 17% αν έντζισεν το 20 ώς το τέλος. Τα πολς δεν μετρούν την οργανωτική δύναμη κρούσης των ακελικών όταν φκαίννου που σπίτιν του σπιθκιού, ιδίως όταν δεν αντρέπουνται για το τί θα ζητήσουν του κόσμου.

Αν βασιζούμαστιν στες δημοσκοπήσεις πρέπει να περιμένουμεν να αρκέψει η προεκλογική. Ούτε καν μια προσοπικότητα δεν εφκηκεν να φανεί ότι θα υποστηρίξει τον Χρίστόφκιαν ακόμα. Από πληροφορίες μου και ο Βασιλείου δουλεύκει αθόρυβα ακόμα τζαι στελέχη του Δήκο για τον Χριστόφιαν. Να μεν παραξενευτήτε να δείται ακόμα τζαι τον Κλεάνθους να φκεί φανερά ή κρυφά να υποστηρίξει Χριστόφιαν.

Υπάρχουν επίσεις τζείνοι ούλλοι οι λευκοί, άκυροι τζαι αποχή που ήταν κατά πολύ ακελικοί (το ακέλ είχεν την περισσότερην πτώση στες βουλευτικές λόγω λευκού τζαι αποχής). Ήδη σε λιγότερα από 10 άτομα που απαντήσαν σε αυτόν το μπλογκ έχει δύο ψήφους για τον χριστόφιαν που δεν εμετρήσαν στες δύο προηγούμενες εκλογές για το Ακελ. Δεν νομίζω ναν οι μόνοι στην Κύπρον. Τα πολς θα αρκέψουν να έχουν κάποιο νόημα γύρω στον οκτώβρη. Εκεί θα αρκέψει να διαφαίνεται η δυναμική που δημιουργήται αυτές τες μέρες.

Σταρχεία μου είπε...

Aceras κάμε τες τρεις τες νέες ψήφους στο Χριστόφκια, διότι εγώ στις προηγούμενες προεδρικές αν και αριστερή εψήφισα Κληρίδη (δεν το λέω χαιρέκακα) και στις βουλευτικές εξέφρασα και πάλι τη δυσαρέσκεια μου στην πολιτική του κόμματος. Σε αυτές τις εκλογές εν χωρούν ψήφοι διαμαρτυρίας, διότι αυτή τη φορά εννα επωφεληθούν τούτοι που πρέπει να φύουν. Μαύρο στην (όπως παν τούτοι - άνευ όρων) διχοτόμηση. Τουλάχιστον να κρατήσουμε την ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιληκας σαν γνήσιος εκπροσωπος των 5-10 οικογενειων που κρατουν στα χερια τους την οικονομια του τοπου, θα ειναι πάντα στο προσκηνιο με ανοδική πορεία γιατι αυτοι τον θελουν εκει ανεξαρτητου χρωματος και πολιτικων πεποιθησεων. Αν καει ο Λιληκας καποιος άλλος Λιληκας θα βρεθει στη θεση του σε χρονο μηδεν.Οι ανθρωποι με άποψη σαν και σας(και σας εκτιμω γι αυτο),θα βγαινουν στα καφενεια ασν και το δικο μας,να κανουν διάγνωση και αναλυση των εξελιξεων.Αυτο κανουν οι πολιτικοι μας τοσα χρονια.Αναλυουν τους λογους που μας κανουν θυματα. Και πανω που ανακαλυψα σ αυτο το μπλογκ οτι οι πραγματικοι αριστεροί εχουν αποψη και αγωνιζονται,και αμα λαχει φτυνουν οτι δεν ανεχονται,ξαφνικα, επειδη ο Αγιος Χριστοφιας βλεποντας να χανει τα προβατα απο τη μαντρα,εκανε την κινηση του, σπευσατε να τον ασπαστειτε, οχι υποστηριζοντας τη γραμμη που θα ακολουθησει, αλλα βριζοντας τον ακατονομαστο τεως συνεργατη του.
ΥΓ:Εναν κοινης αποδοχης Χριστοφια θα τον ψηφιζα καρφωτο.¨Ενας Ακελικος Χριστοφιας με φοβιζει οσο και ο Τασος.
Πολυκαρπος

Lexi_penitas είπε...

Τι έπρεπε να κάνουμε καλέ μου φίλε Πολύκαρπε; Φτύσαμε εκεί και εκείνα που δεν ανεκτήκαμε, πασκίσαμε να διαλύσουμε την παρά φύση συμμαχία και τα καταφέραμε. Τώρα δηλαδή, επειδή έστω με τις ελπίδες τραυματισμένες και χίλια γιατί να μας δολοφονούν τα φαιά μας κύτταρα, κρίνουμε ότι είναι ο καταλληλότερος θα πρέπει να αυτοκτονήσουμε; Εσύ ξέρεις καλύτερα και από μέσα τα πονηρά τερτίπια του Τάσσου και του Ομήρου προκειμένου να μην είναι ο Χριστόφιας υποψήφιος "κοινής αποδοχής".

Σε χαιρετώ από το Κατάρ. Νάσαι πάντα καλά!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα από αυτά που ξέρετε και γράφετε σχετικά με τη πολιτική της Κύπρου εγώ μπορεί να ξέρω το 0000,1%.
Αν οι οπαδοι του Χριστόφια δεν κάνανε πέρα μετά τη συμμαχία του με τον Τάσσο ακόμα μαζί του θα ήταν ,και θα κοροιδεύανε το κόσμο για την εξυπνάδα? τους που σμίξανε και κυβερνούσαν μαζί . Είδε ο Χριστόφιας που έχανε τ'αυγά και τα πασχάλια και μαζεύτηκε στο καβούκι του , να δούμε τώρα ποιούς θα παρακαλάνε και ο μεν και ο δε για να βγούν, πόσο μπορούν να αλλάξουν φρονήματα, ιδέες για να βγούν στην εξουσία? δεν ζαλίζονται να πηγαίνουν που την μια μερκά στην άλλη? οξά ενέσιει τίποτε μέσα για σουστή. Επι τη ευκαιρία γνώρισα και τον Κασουλίδη από σπόντα βρέθηκα σε κάποια χοροεσπερίδα πριν λίγες μέρες στη Κύπρο και αφού χαιρέτισε δια χειραψίας όλους τους παρευρισκομένους, ναι το χέρι μου το έχω πλύνει από τότε [μπλακ χιούμορ] στην ομιλία του ζήυησε να τον βγάλον στον πρώτο γύρο και μετά αυτός θα τους δώσει λίγο πολύ την εξουσία. Σταλαματία

Ανώνυμος είπε...

ego protino sispirosi akel disi sto deutero gyro gia aposirsi tou moutta apo ti voliki karekla

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη