8 Μαρτίου 2007

Σε ποιους τα πουλάτε ρε....;


Έκλεισα μήνα στη απομόνωση! Τους λόγους θα τους συζητήσουμε αργότερα. Νάμαι λοιπόν και πάλι κοντά σας, παρόλο που δεν νομίζω να με πεθύμησε κανεις. Μοναδική εξαίρεση ίσως η Δρ. Ψυχία αλλά αυτή ως γνωστό έχει ψύχωση μαζί μου.

Δεν είχα διάθεση μετά από την αποψινή κατανάλωση αλκοόλης να σπάσω τη σιωπή μου, αλλά ενώ παρακολουθούσα στο κουτί τη συζήτηση για τον "πόλεμο" των τραπεζών, ξαφνικά ένα τρέϊλερ στο πάνω μερος της οθόνης, με πληροφορούσε ότι κατεδαφίζεται με απόφαση της κυβέρνησης ο τοίχος στο τέρμα της οδού Λήδρας. Αφού ξύπνησα την αποκαμωμένη συμβία να της το ανακοινώσω και να εισπράξω το νυσταλέο "αντε, μη με δουλεύεις τέτοια ώρα" ενημερώθηκα από το ΡΙΚ που διέκοψε το πρόγραμμα του ότι η πολυχρονεμένη μας κυβέρνηση αποφάσισε ότι μέχρι το πρωϊ ο τοίχος θα κατεδαφιστεί.

Μετά την πρώτη έκπληξη, και αφού ο (κατά τον Μαλαίσιο "Μη Χειρότερα) ιεροκύρηκας, Χριστόδουλος Πασιαρδής μας ενημέρωσε ότι η επιχείρηση έγινε νύκτα που τα πραγματα είναι ήσυχα προβληματίστηκα πολύ και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μας δουλευει. Αν θέλετε το πραγματικό λόγο της κατεδάφισης θα σας τον δώσω εγώ! Η παλλαϊκή υποστήριξη της έκκλησης μου στις 19 του Γεννάρη ΑΝΑΓΚΑΣΕ την κυβέρνηση του ΟΧΙ στη λύση, να προχωρήσει σ' αυτή την ενέργεια.

Καλύψτε τα μάτια σας ρε,...... μας ρίχνουν σκόνη. Φτού σας απατεώνες! Τρία χρόνια τσιμεντώνετε την διχοτόμηση και πιστεύεται ότι με την κατεδάφιση μερικών μέτρων τσιμέντου θα σας δώσουμε τα εύσημα;

Εμεις το χαβά μας. Ας αξιοποιήθει το άνοιγμα της Λήδρας για την προσέγγιση των ανθρώπων και το γκρέμισμα του τείχους στις καρδιές τους!

7 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Αν εν αλήθκεια ότι το εκάμαν, θα υπολογίσαν ότι λείφκουνται τους μερικοί ψήφοι να φκάλουν τον τάσσον πρόεδρον τζαι κάμνουν τα γλυτζιά μμάθκια πέρκι γελάσουν αλλο λλίους ακελικούς.

Λεξιπένητα σου έσειρα ένα μπαλάκι τζαι αν έσιεις ώραν πέρνα ποτζεί στο μπλογκ μου να το πάρεις.

Psychia είπε...

Ε ρε και καλώς τοοοονννννν....

Προς το παρόν μετρούμε ΈΝΑ πράμα που έκαμεν η κυβέρνηση για τη λύση. Έχουμεν ακόμα να μετρήσουμε ΠΟΛΛΑ για να φτάσουμε στην ισοπαλία.

Demetris είπε...

Ti ekame i kyvernisi gia ti lysi?
Epiren to sheiro nyhta jai esire enan framo?
En esti pou paei?
Kathe fora pou hesmenoi vourun jai hrizoun ta?
Anti dikaiwma psifou, stis epomenes ekloges thelw JCB kalo.

Palia epaizantous. Twra peripaizoumas. Dierwtoumai poion en sheirotero. Poion mas pernei hronia pisw.

O athrwpos en misos sheitanis.
Prospathei na mas meinei agkoni gia polla hronia akoma. Telia.
Oi alloi misoi eimasten emeis omws, pou lalei jai o lexi_penitas.

@lexi_penitas: Karteroume se na paixeis to 5, eshei ena mina.

Greek Warrior είπε...

Kalws ton! O'i' jai en se pethymise kaneis! Ego pantws elegxa syxna to blog sou gia na dw pote itan na epistrepseis!

Oson gia to tisho ths Lidras, kala ekamasi. Me ta politika den asxoloumai kai polla kai den mporw na katalavw ti paizetai akrivws, alla kati mou leei oti prokeitai gia kiniseis entyposiasmou, pio poly pros tous filous evro_peous!

Opws jai na 'shei... En mia kali kinhsi pros mia eksodo apo to adieksodo...

zappa είπε...

Basika to olo 8ema epaikse giati tous ekraksan sthn EE me to ap ey8eias emporio......e ti na kanoume Tassador, ta tsalimakia plhrwnontai

zappa είπε...

Basika to olo 8ema epaikse giati tous ekraksan sthn EE me to ap ey8eias emporio......e ti na kanoume Tassador, ta tsalimakia plhrwnontai

Mh Xeirotera είπε...

Kallio arga para pote... argisa na diavaso auto to post... :)

Epi ths ousias, simfono ke apelpizome.

Oso gia to "Malesios"... kamia 40aria ke popse :)

Zhteite patris!

Na eise kala!

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη