19 Ιανουαρίου 2007

Οι κινέζοι έκαναν το θαύμα τους!


Ρε λές να διάβασαν το ποστ μου οι Κινέζοι; Ακούς να λέει ο Πολίτης ότι δεν μας στέλνουν τα κανόνια γιατί επενέβηκε η Τουρκία. Απλά οι άνθρωποι έχουν μια περίεργη ηθική προσέγγιση στα πράγματα. Απο την στιγμή που αποκάλυψα τους πραγματικούς λόγους της παράγγελίας των πυροβόλων, οι άνθρωποι παίζουν πελλό. Μάθαν για τις μίζες, μάθαν για τη συμμορία της μάσας, κατάλαβαν τι κωθόνια είμαστε, μας λυπηθηκαν. Τι και αν ο πολυχρονεμένος μας πρόεδρος και η μεγάλη σεβαστή κουστωδία του κάθησαν στο Πεκίνο και αλλαχού στην Κίνα για ολόκληρη βδομάδα. Οι κινέζοι δεν πείθονται με τίποτε.

Εβαλαν κάτω τα πράγματα: Σου λένε, όλοι κι' όλοι καμιά διακοσαριά χιλιάδες άνθρωποι συνεισφέρουν για την αγορά (Όσοι πληρώνουν φόρους). Κρίμα δεν είναι να τους τα παίρνουν αδιάντροπα οι αβανταδόροι.

Καταλάβατε τώρα την επιρροή που μπορεί να έχει ένα ποστ σε ένα ταπεινό μπογκ σαν το δικό μου φίλοι. Μέχρι την διατάραξη των σχέσεων της χώρας μας με την Κίνα μπορούμε να πετύχουμε ακυρώνωντας στρατιωτικές συμφωνίες 50 εκ. λιρών.

Βεβαίως μέχρι τώρα μάθατε τη μισή αλήθεια. Τώρα θα σας πώ και το μεγάλο μυστικό. Δυο μέρες μετά την δημοσίευση το πόστ, στις 3 Δεκεμβρίου, ήλθε και με βρήκε άνθρωπος της κινέζικης πρεσβείας. Στη συζήτηση δεν άντεξα και του το είπα. Το ένα τρίτο των φορολογουμένων που θα πληρώσουν τα κανόνια είμαστε κινέζοι. Εε τότε κι αν τους την χάλασα τη δουλειά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη καταλαβαίνετε ότι οι κινέζοι δεν θωρούμε πρωτάθλημα ούτε με ..... κανόνια!

Για τους εξ Ελλάδος αναγνώστες κινέζοι είμαστε οι οπαδοί της Ομόνοιας Λευκωσίας

4 σχόλια:

Mh Xeirotera είπε...

H dynamh ths blogosferas agaphte Lexi Penitas! Simfono oti to ena trito sthn Kypro einai kinezoi (200 xiliades) omos tha prosetheta oti ke ta alla dyo trita kanoun tus kinezus, gi auto exume mia aneparkh ke epivlavh kivernisi h opia kanei ta "thavmata" ths xoris na einai ypologh se kanenan.
kapote skeftome oti o Papadopulos den einai ke toso kakos apla "ivren tsie kamnei!" Isos an hmun sthn thesh tu na ekana ki ego ta idia :(
Na eise kala!

Ανώνυμος είπε...

poli endiaferoon to blog sas

the Idiot Mouflon είπε...

Απορία Ηλιθίου... τα -ευρύτερα -συμφέροντα (πέραν και πάνω των άμεσων οικονομικών) της Κίνας επωφελούνται από μια κλιμάκωση του εξοπλισμού ή/και σύγκρουση στην ... αφοδεύτρα της Ευρώπης (=>του Δυτικού Πολιτισμού);

Face it Boys, αν το Αμέρικα είναι το "κεφάλι" του Καπιταλισμού εμείς είμαστε... το άλλο άκρο, εκεί δηλαδή όπου "...συμβαίνουν όλα τα κακ-κ-ά".

zappa είπε...

Δηλαδή να πω του Λάζαρου Μαύρου ότι δεν φταίει ο Πολίτης για την ακύρωση;

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη