1 Δεκεμβρίου 2006

Φέρτε κανόνια, τα κοθώνια πληρώνουν!


Η συμμορία της μάσας αποφάσισε να μας ενισχύσει τον θώρακα (τον αμυντικό). Γι'αυτό θα ξοδέψει κοντά στα Λ.Κ. 50 εκατομμύρια για να φέρει Κινέζικα κανόνια.

Πιστεύει κανείς ότι τα χρειαζόμαστε; Αν είναι κανείς ειδήμονας περί τα στρατιωτικά ας μας ενημερώσει και μας.

Είναι κανείς που συμμερίζεται την άποψη πως με την Κύπρο στην Ευρώπη όχι μόνο είναι αχρείαστοι περαιτέρω εξοπλισμοί αλλά και επικίνδυνοι επειδή ευκολα η Τουρκία μπορεί να φέρει δύο και τρεις φορες τόσα κανόνια και άλλους εξοπλισμούς και που πάμε μετά. Σε μια εξοπλιστική κούρσα; Και πώς μπορεί κατι τέτοιο να μας ωφελέσει;

Πιστεύει κανείς ότι η αγορά γίνεται για να καρπωθούν κάποιοι τις μίζες; Εδώ δεν νομίζω να χρειάζεται κάποιος ειδικές γνώσεις για να απαντήσει.

Ξέρετε ποιοι θα πληρώσουν;Δύσκολη ερώτηση εεε.. θα σας δώσω ένα κλειδί........ .....S-300

Τι;... είπε κανείς τίποτα; Γιατί λοιπόν κανεις δεν έξέφρασε τουλάχιστον αμφιβολίες από όλο το πολιτικό μας στερέωμα. Θα μας πουν επειδή δήθεν τα θέματα εξοπλισμών δεν τα συζητάμε ανοικτά και εξαλλου είναι ιερός ο σκοπός. Αν σας ενδιαφέρει ποσώς η δική μου αποψη ειναι ότι οι εξοπλισμοί είναι ο πιο προσοδοφόρος τροφοδότης με hard cash της συμμορίας της μάσας.

Το ντύσιμο του θέματος με ιερό πέπλο έγινε για να μην τολμήσει κανένα κοθώνι να αμφισβητήσει τα "ιερά" κίνητρα τους. Αμέσως θα τον εκθέσουν ότι είναι προδότης και πολεμά ενάντια στα ιερά και τα όσια. Έτσι η μάσα γινεται ευκολη χωρίς ενοχλήσεις από κανένα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πεστα, χρυσόστομε!

Δ.M.

Noullis είπε...

Tziai san thn Sony pou fkallei pou ta paixnidia tou playstation tziai zhmiwnei pou to mhcxanima to idio, ena brontero 'k-ching' me ka8e bolh.

The gift that keeps on giving.

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη