7 Νοεμβρίου 2006

ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ


Τύφλα να έχει ο παίκτης του Ντοστογιέφσκι. Ο Ττόμης ο Παφίτης έπαιξε με μαεστρία τα χαρτιά του, και παρόλο που είχε το πιο φτωχό χέρι αφησε τους άλλους δύο δελφίνους του θρόνου της χλίδας (εψαχνα το χρώμα του χρυσού) με θκυο χείλη καμένα.

Και τι έκανε ο ασυγχώρητος μετά που τους την έφερε. Ευχαρίστησε και τους δύο ..... ααχχαχαχαχα ....για τη βοήθεια που του πρόσφεραν στις εκλογές. Εννοούσε, τον ένα για την πριμοδότηση στο δευτερο γύρο και τον άλλο στον τρίτο. Ο Θανασάκης ο Λεμέσιανος νόμισε ότι, με να το βγάλει τον Νικηφόρο (όχι του 50-50 αλλα τον Κυκκώτη) από τη μέση είχε σίγουρη τη νίκη. Που να ήξερε οτι ο Ττόμης σε 24 ώρες θα συμμαχούσε με τον Νικηφόρο, για να τον φάνε. Και τον καναν μια χαψιά!!

Οι Κύπριοι μπορούν να περιφανεύονται ότι έχουν τη πιο δημοκρατική εκκλησία όπου ο λαός ψηφίζει για την εκλογή των αξιωματούχων. Μόνο που βγήκε ο αρχιεπίσκοπος με το 9% των ψήφων του λαού. (Στο Guinness το έμαθαν??). Ξεπέρασαν και τους πολιτικούς μας οι αθεόφοβοι.

Το άλλο φοβερό και τρομερό είναι ότι ενώ για μήνες έκαναν το κόσμο να τους συχαθεί με τον πόλεμο λάσπης που έκανε ο ένας στον άλλο, μετα την έκλογή ολα γιναν ξαφνικά μέλι γάλα. Το αστείο ειναι ότι ο Νικηφοράκης νομίζει ότι ο Ττόμης σε 4-5 χρόνια θα κατεβεί από την καρέκλα για να του την παραδώσει. Κουνια που τον κούναγε. Δεν τον ξέρει καλά τον Πάφιο.

Με τέτοιους εν Χριστώ αδελφούς να διοικούν την κυπριακή εκκλησια δεν έχω καμμιά αμφιβολία ότι το κομμάτι των αδιάφορων θρησκευτικά πολιτων θα μεγαλώνει. Απόδειξη είναι ότι πανω από 50% του λαού, τους έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και δεν πήγε να ψηφίσει. Αυτό μεταξύ μας μου δίνει ελπίδες ότι αυτό που έλεγα πάντα, ότι δηλαδή η θρησκεία είναι μια πλάνη, γίνεται κτήμα όλο και περισσοτέρων κατοίκων της νήσου των αγίων.

Ο Ττόμης λοιπόν που όταν κάποτε τον πιάσαν να κλέβει άμμο από την παραλία της Τοξεύτρας στον Ακάμα είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς να μπορεί να του πει κανενας τίποτε, θα κυβερνήσει την εκκλησία δημοκρατικά, θα νοικοκυρέψει τα οικονομικά της και θα αυξήσει τους επισκόπους για να μην χρειάζεται οταν καθε τρείς και λίγο τζιεφαλοσhίζονται να τρεχουν στο Φαναρι να τους λύνει τις διαφορές τους. Και όταν τελειώσει με όλα αυτά (αν ποτέ) τότε (λέει) θα τα παρατήσει. Και αυτό λέει δεν πρόκειται να πάρει πανω από 4-5 χρόνια. Εεε ρεε δούλεμα....

Θα ήθελα να ξέρω αν ο θεός που τον επικαλούνται δις σε καθε πρόταση, τα βλέπει όλα αυτά. Γιατί αν τα βλέπει και τα επιτρέπει τότε πάει να πει πως μας τα έχει μαζεμένα. Δέ μπορεί. Καποια χοντρομαλακία κάναμε για να μας τιμωρεί έτσι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα χρυσόστομε..(όχι Β κανονικέ)
Εδώ και μέρες ένοιωθα ότι τρελαίνομαι μόνος με όλα αυτά τα ευτράπελα να συμβαίνουν γύρω μου.Καλά η λογική σε αυτή την νήσο έχει πάει μόνιμες διακοπές.

Psychia είπε...

Μίλησα με τον Θεό εχτές, και μου είπε φανερά δυσανασχετημένος, πως ουδεμία σχέση έχει αυτός μαζί τους.

kyriakos είπε...

Εγώ είμαι μέσα στο 7% των Ψηφοφόρων του.. μου υποσχέθηκε να με κάμει δεξιό ψάλτη, αλλά 3 χρόνια μετά είμαι ακόμα ..ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ..

Related Posts with Thumbnails

Έλα στην παρέα μας

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή ! Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη ! Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ, πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Τεύκρος Ανθίας - Τα σφυρίγματα του αλήτη